Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 23 Mar 2017, 14:26
All times are UTC - 4
View posts since last visit
View unanswered posts
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Bugs ( Submit bugs )
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic
Page 100 of 116 [3468 Topics]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 98, 99, 100, 101, 102, ..., 114, 115, 116 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last Post 
 No new posts Note Puppy2.0 burniso2cd error message goes away too fast     PaulBx1    0    1065    Sat 17 Jun 2006, 23:24 
PaulBx1 View latest post
 No new posts Note Puppy 1.0.9 and 2.0 Fail to see installed USB     mktyap    4    2052    Fri 16 Jun 2006, 12:29 
kaiet View latest post
 No new posts Note Problem pcmcia:NEC Versa SX Laptop/Live P2SM (Solved but...)     r__hughes    1    1310    Thu 15 Jun 2006, 09:42 
r__hughes View latest post
 No new posts Note Creative soundblaster won't work with 2.6 kernel?     karvr    1    1024    Thu 15 Jun 2006, 07:06 
Dougal View latest post
 No new posts Note USB boot trable     Freeman_†    1    1041    Wed 14 Jun 2006, 11:28 
Flash View latest post
 No new posts Note Puppy convert to PDF not work (Solved)     phantrongnghia    2    1160    Wed 14 Jun 2006, 09:25 
phantrongnghia View latest post
 No new posts Note Puppy2 with laptop-netcard eth0 dont work     smitt    0    1048    Tue 13 Jun 2006, 14:39 
smitt View latest post
 No new posts Note Desktop Background puppy2 release     webworm98    7    2400    Mon 12 Jun 2006, 21:25 
MU View latest post
 No new posts Note Puppy2 : Harddrive installation problem with my Laptop     RrovirarR    2    1237    Mon 12 Jun 2006, 03:11 
RrovirarR View latest post
 No new posts Note Puppy can't use more than 1GB RAM?     Flash    0    831    Sun 11 Jun 2006, 20:03 
Flash View latest post
 No new posts Note Puppy 2 HD install wizard problems     pythoncoder    1    1098    Sun 11 Jun 2006, 02:05 
jaygunn View latest post
 No new posts Note Cannot Boot Puppy2 from PCMCIA CD-ROM     jaxpilot    2    1751    Sat 10 Jun 2006, 00:17 
budden View latest post
 No new posts Note Puppy2 and IBM 600e laptop     peppyy    4    2386    Fri 09 Jun 2006, 23:18 
peppyy View latest post
 No new posts Note importfrompuppy1 ain't working in barebones     reasonit    1    1052    Thu 08 Jun 2006, 21:58 
BarryK View latest post
 No new posts Note eth0 eth1 not working from hd, but fine from live cd     puprlr    0    762    Thu 08 Jun 2006, 18:30 
puprlr View latest post
 No new posts Note ethernet card won't work in puppy2     ezeze5000    5    1746    Wed 07 Jun 2006, 11:22 
ezeze5000 View latest post
 No new posts Note Attachment Major probelm with video     nate    5    2233    Wed 07 Jun 2006, 03:10 
nate View latest post
 No new posts Note Attachment MUT sees my IDE CD-ROM drive as SCSI "sr0" instead     rhesus4    1    1003    Tue 06 Jun 2006, 17:43 
rhesus4 View latest post
 No new posts Note Puppy 2 Hd install weirdness     saintlangton    0    1035    Tue 06 Jun 2006, 13:20 
saintlangton View latest post
 No new posts Note Xorg resets to Xvesa     Basu    1    1266    Tue 06 Jun 2006, 02:00 
Basu View latest post
 No new posts Note US keyboard needs remapping     markskerr    6    2950    Mon 05 Jun 2006, 15:30 
seldomseen View latest post
 No new posts Note sound card fm 801 fails to work in Puppy 2.00     tedward    0    991    Sat 03 Jun 2006, 18:13 
tedward View latest post
 No new posts Note chkrootkit found some problems?     karvr    1    1298    Sat 03 Jun 2006, 18:08 
MU View latest post
 No new posts Note Can't boot Puppy2 from LILO on Vector-was ok with ver. 1.0x     kcin    1    1013    Sat 03 Jun 2006, 17:05 
kcin View latest post
 No new posts Note dead link in dotpup menu     timhowarduk    1    902    Sat 03 Jun 2006, 11:12 
Flash View latest post
 No new posts Note Always searching sound card!     phantrongnghia    1    1064    Sat 03 Jun 2006, 09:00 
BarryK View latest post
 No new posts Note Puppy2 doesn't shutoff power on shutdown-was ok in 1.07-8-9     kcin    1    1300    Fri 02 Jun 2006, 11:58 
cherriepuppy View latest post
 No new posts Note Puppy2 Xorg problem with Chips 65550     toddyjoe    6    2263    Sat 27 May 2006, 22:36 
MU View latest post
 No new posts Note Blank screen with "Exit to Prompt", 1.09CE HD inst     gamfa    2    1427    Sat 27 May 2006, 19:00 
gamfa View latest post
 No new posts Note boot problems 108 109 -107 was ok. emachines PCI /?     Ron Servoss    0    772    Sat 27 May 2006, 08:52 
Ron Servoss View latest post
  Display topics from previous:   Sort by:     
Page 100 of 116 [3468 Topics]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 98, 99, 100, 101, 102, ..., 114, 115, 116 Next
Post new topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

Who is Online
Who is Online Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 13 Guests
Registered Users: None
Legend: [ Administrator ][ Moderator ][ User ][ Bot ]
Log in
Username:     Password:      Log me on automatically each visit    
New posts New posts    Announcement Announcement
No new posts No new posts    Sticky Sticky
Popular Popular    Event
Locked Locked    Moved Moved
You have posted in this topic You have posted in this topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1322s ][ Queries: 14 (0.0287s) ][ GZIP on ]