Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 13 Dec 2017, 15:07
All times are UTC - 4
View posts since last visit
View unanswered posts
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Bugs ( Submit bugs )
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic
Page 105 of 117 [3494 Topics]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 103, 104, 105, 106, 107, ..., 115, 116, 117 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last Post 
 No new posts Note i810_drv.o needs updating in 1.0.8 for Xorg to work     Flash    5    2538    Sat 18 Feb 2006, 18:54 
oui View latest post
 No new posts Note puppy2 no have java; pup001 substitute have 500MB     Guest    0    1125    Sat 18 Feb 2006, 10:44 
Guest View latest post
 No new posts [ Popular ] Note Puppy 108: seamonkey startscript-bug? [solved]  
Goto pageGoto page: 1, 2 ]
  MU    22    6469    Fri 17 Feb 2006, 19:18 
edoc View latest post
 No new posts Note X server weirdness     cygnus    0    965    Fri 17 Feb 2006, 17:37 
cygnus View latest post
 No new posts Note Parport spelling error: 'cannot load partport0'     yoram    3    1574    Fri 17 Feb 2006, 09:13 
BarryK View latest post
 No new posts Note User other than ROOT creates permission problems with apps     Pradip    0    934    Thu 16 Feb 2006, 01:45 
Pradip View latest post
 No new posts Note 1.0.7b: Xorg just doesn't work for me (Solved)     Flash    14    5398    Wed 15 Feb 2006, 21:31 
guest View latest post
 No new posts Note puppy 1.8b sound card mot recognized     marex    0    870    Wed 15 Feb 2006, 12:57 
marex View latest post
 No new posts Note error when using abiword as ext. editor pup 1.8b     marex    0    923    Wed 15 Feb 2006, 12:42 
marex View latest post
 No new posts Note 1.0.7a: National characters don't work in Beaver     pakt    10    3942    Sun 12 Feb 2006, 16:58 
MU View latest post
 No new posts Note Missing libs (or unnecessary apps?)     flavour    2    2140    Sat 11 Feb 2006, 17:08 
MU View latest post
 No new posts [ Popular ] Note usr_devx - too much stripping ?  
Goto pageGoto page: 1, 2, 3 ]
  cncuser    39    13165    Sat 11 Feb 2006, 10:37 
cncuse View latest post
 No new posts Note Attachment Mozilla kicked in the googles     Lobster    11    4125    Wed 08 Feb 2006, 21:35 
Lobster View latest post
 No new posts Note OpenSSL lib/header mismatch - prevents OpenSSH compilation     jmarsden    14    5440    Wed 08 Feb 2006, 03:44 
jmarsden View latest post
 No new posts [ Popular ] Note Serious reboot/shutdown problem caused by 'cleaning'  
Goto pageGoto page: 1, 2 ]
  costal martignier    20    5870    Wed 08 Feb 2006, 00:18 
GuestToo View latest post
 No new posts Note 'cut' in BusyBox needs replacing for linux-firewall     flavour    1    1362    Tue 07 Feb 2006, 23:42 
BarryK View latest post
 No new posts Note 1.07 - serial mouse no work in Xorg; Beaver; Network     Guest    14    8060    Tue 07 Feb 2006, 17:33 
userfromca View latest post
 No new posts Note Attachment Unleashed 1.0.7 has incorrect version of libexpat     flavour    3    1902    Sun 05 Feb 2006, 21:21 
jmarsden View latest post
 No new posts Note pixmaps, /usr/lib/win32 symlinks     GuestToo    0    973    Sat 04 Feb 2006, 09:03 
GuestToo View latest post
 No new posts Note Firefox in Suse is not pre-configured     Guest    0    977    Fri 03 Feb 2006, 20:21 
Guest View latest post
 No new posts Note Setfont doesn’t work in X     Dougal    0    1492    Thu 02 Feb 2006, 18:56 
Dougal View latest post
 No new posts Note Bug in creating Zip Puppy...     maddog    0    1348    Thu 02 Feb 2006, 12:46 
maddog View latest post
 No new posts Note small bug in Abiword with PL     Guest    0    868    Thu 02 Feb 2006, 10:52 
Guest View latest post
 No new posts Note Use Firefox 1.5 dotpup, not 1.0 pupget     mikeymouse    1    1271    Thu 02 Feb 2006, 04:33 
costal martignier View latest post
 No new posts Note Puppy corrupts my Windows HD?     bombayrockers    7    2406    Wed 01 Feb 2006, 16:40 
MU View latest post
 No new posts Note Possible Bug with Puppy Mount Tools     IvanF    8    3260    Wed 01 Feb 2006, 02:25 
jmarsden View latest post
 No new posts Note We want gxine to work.     Guest    4    1885    Sun 29 Jan 2006, 13:25 
merlin026 View latest post
 No new posts Note gXine won't work with new locale     Dougal    0    1196    Sun 29 Jan 2006, 12:19 
Dougal View latest post
 No new posts Note I've lost my-documents     Miket    4    1923    Sun 29 Jan 2006, 05:57 
MU View latest post
 No new posts Note Tried for password, but pup001 not really encrypted?     jherr    4    2019    Sat 28 Jan 2006, 13:04 
Pizzasgood View latest post
  Display topics from previous:   Sort by:     
Page 105 of 117 [3494 Topics]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 103, 104, 105, 106, 107, ..., 115, 116, 117 Next
Post new topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

Who is Online
Who is Online Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 19 Guests
Registered Users: None
Legend: [ Administrator ][ Moderator ][ User ][ Bot ]
Log in
Username:     Password:      Log me on automatically each visit    
New posts New posts    Announcement Announcement
No new posts No new posts    Sticky Sticky
Popular Popular    Event
Locked Locked    Moved Moved
You have posted in this topic You have posted in this topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.2551s ][ Queries: 14 (0.0738s) ][ GZIP on ]