Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 04 Jul 2015, 04:46
All times are UTC - 4
View posts since last visit
View unanswered posts
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Audio
Post new topic
Page 6 of 13 [368 Topics]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, ..., 11, 12, 13 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last Post 
 No new posts Note Gateway W730 missing audio  
Trying to get sound working on ATIIXP onboard Gateway sound
  thatsmyboy    2    2355    Thu 09 Sep 2010, 20:46 
Roy View latest post
 No new posts Note M-Audio Audiophile 2496 internal?  
How to get working?
  Perry Nium    1    2669    Tue 24 Aug 2010, 14:34 
Perry Nium View latest post
 No new posts [ Popular ] Note Attachment no sound from Gateway Solo laptop  
Soundblaster (Ensoniq) ens1371 card is found but no sound
Goto pageGoto page: 1, 2, 3, 4 ]
  MikeMT    45    34967    Sat 21 Aug 2010, 18:30 
MikeMT View latest post
 No new posts Note Thinkpad 770 sound not working  
cs4232 identified then 'cannot find card 0'
  sindi    2    3009    Sat 21 Aug 2010, 18:11 
sindi View latest post
 No new posts Note How to disable the internal speaker?  
Dial-up modem squelching
  Mad Jack    4    4738    Sat 07 Aug 2010, 09:24 
princealway View latest post
 No new posts Note No sound from HP4150 laptop neomagic 256 card     goosemold    3    2357    Sun 25 Jul 2010, 07:03 
Armar View latest post
 No new posts Note cs5535 audio     mavrothal    0    2189    Mon 10 May 2010, 03:32 
mavrothal View latest post
 No new posts Grrrr ! Sound problems when recording and playing..  
problems with all softwares..
  jpmtrax    0    1596    Sat 01 May 2010, 12:01 
jpmtrax View latest post
 No new posts Note Loss of sound every reboot  
Loss of sound every time puppy starts
  BigMike    0    1605    Sat 27 Mar 2010, 08:20 
BigMike View latest post
 No new posts Note No sound in flashplayer with Ensoniq1370     MinHundHettePerro    1    2166    Sun 14 Mar 2010, 06:26 
MinHundHettePerro View latest post
 No new posts Note Streaming web audio skips and runs fast (Solved)  
Frugal install on old Sony Vaio PCG Z505js
  sfeeley    5    3786    Wed 10 Mar 2010, 02:16 
disciple View latest post
 No new posts Note Puppy 4.3.1 does not support the Creative Labs X-Fi     tekhedd    1    2350    Thu 04 Mar 2010, 15:05 
BenHenry View latest post
 No new posts [ Popular ] Snif ! 2.16: onboard sound won't work. (Solved, sorta)  
Installed audio PCI card, now it works
Goto pageGoto page: 1, 2 ]
  BrianE    28    22680    Sun 21 Feb 2010, 18:47 
sindi View latest post
 No new posts Note VIA VT1708B HDA: ALSA and alternative     Patriot    3    6117    Tue 16 Feb 2010, 22:35 
Patriot View latest post
 No new posts Note Enable onboard relteak hd audio  
Sound card
  Shafe91    0    1940    Sun 14 Feb 2010, 13:54 
Shafe91 View latest post
 No new posts Note Optical Audio  
Optical output on Maxbook 810 working on 4.3.1
  chicks    0    1409    Thu 11 Feb 2010, 23:59 
chicks View latest post
 No new posts Note Riptide sound drivers loaded but no sound, Puppy 4.31 retro  
HP Pavilion 8480Z modem-sound combo cards
  sindi    3    3184    Tue 02 Feb 2010, 20:06 
abushcrafter View latest post
 No new posts Note problem with USB headset  
logitech
  frefel    0    1821    Fri 29 Jan 2010, 23:41 
frefel View latest post
 No new posts Note Antique Compaq 5BW160 no sound     vgis55    5    2609    Tue 26 Jan 2010, 23:59 
Patriot View latest post
 No new posts Note No sound even though card identified     lappup    2    3292    Wed 20 Jan 2010, 15:07 
lappup View latest post
 No new posts Note Attachment No sound with Via VT82C686 AC97 soundcard     devildon    10    6601    Wed 13 Jan 2010, 18:51 
fernan View latest post
 No new posts Note Sound not working in 4.3     ZRTMWA    6    3244    Sat 09 Jan 2010, 18:28 
rjbrewer View latest post
 No new posts Note No Sound Sometimes Depending on the Puppy version?  
ALSA works and sometimes it don't on Compaq Armada 7400
  hladik    3    2964    Sat 02 Jan 2010, 13:20 
jrb View latest post
 No new posts Note sound stutters and plays too fast     stephanelefou    1    2147    Fri 01 Jan 2010, 18:35 
stephanelefou View latest post
 No new posts [ Popular ] Note Intel sound not working  
Goto pageGoto page: 1, 2 ]
  superdave    16    10844    Sun 27 Dec 2009, 19:12 
rahelvey View latest post
 No new posts Note No audio after reboot  
Disappearing sound driver
  louye    0    1896    Sat 12 Dec 2009, 19:40 
louye View latest post
 No new posts Note No sound on Compaq Armada 1573DM     Leprachaun    1    3299    Fri 11 Dec 2009, 11:28 
fernan View latest post
 No new posts Note ESS allegro 1988 card does not work very well  
sound out after tweaking the volume, but no sound in
  pavl    0    1706    Sun 06 Dec 2009, 12:36 
pavl View latest post
 No new posts Note Can't install creative labs CT4750     socrates    3    2802    Fri 04 Dec 2009, 18:31 
socrates View latest post
 No new posts Note Volume control disappears from 4.20 tray after restart     hakar    7    4866    Fri 04 Dec 2009, 13:35 
katarinen View latest post
  Display topics from previous:   Sort by:     
Page 6 of 13 [368 Topics]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, ..., 11, 12, 13 Next
Post new topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

Who is Online
Who is Online Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests
Registered Users: None
Legend: [ Administrator ][ Moderator ][ User ][ Bot ]
Log in
Username:     Password:      Log me on automatically each visit    
New posts New posts    Announcement Announcement
No new posts No new posts    Sticky Sticky
Popular Popular    Event
Locked Locked    Moved Moved
You have posted in this topic You have posted in this topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0917s ][ Queries: 14 (0.0112s) ][ GZIP on ]