Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 24 May 2017, 00:24
All times are UTC - 4
View posts since last visit
View unanswered posts
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Audio
Post new topic
Page 10 of 13 [390 Topics]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 8, 9, 10, 11, 12, 13 Next
 Topics   Author   Replies   Views   Last Post 
 No new posts Note no sound at all on thinkpad 560x (pup 4.1.2)     ssme    0    1639    Thu 15 Jan 2009, 22:53 
ssme View latest post
 No new posts Note M-Audio Midisport 4x4 setup     jukingeo    1    3018    Wed 14 Jan 2009, 10:47 
maggotspawn View latest post
 No new posts Note M-Audio Delta series (Models 44, 66, & 1010)     jukingeo    1    2280    Wed 14 Jan 2009, 10:24 
maggotspawn View latest post
 No new posts Note Useful Info for CS4232 Sound Chips     Gizzo    0    1465    Mon 12 Jan 2009, 07:41 
Gizzo View latest post
 No new posts Note Dell OptiPlex 745 HDA-Intel  
No Sound
  shikawgo    0    2044    Thu 01 Jan 2009, 15:16 
shikawgo View latest post
 No new posts Note AnalogDevices 1984 sound device found on T61....no sound     353pup    0    1946    Wed 10 Dec 2008, 10:26 
353pup View latest post
 No new posts Note Attachment Zmixer and Alsamixer: no volume control (Solved)     Yogi    10    7478    Sun 07 Dec 2008, 23:44 
Yogi View latest post
 No new posts Oooh ! Compaq Armada 7400 sound  
Was a bit of a mission, but now works
  chris667    1    5258    Sat 29 Nov 2008, 04:51 
digdugdiggy View latest post
 No new posts Note need assistance: how to fix laptop headphone output  
---RESOLVED---
  jpop12    0    2555    Sat 22 Nov 2008, 19:37 
jpop12 View latest post
 No new posts Note Old dell dimenson 2400 no sound realtek     Saturn    1    2093    Mon 17 Nov 2008, 15:58 
bugman View latest post
 No new posts Note Horrible quality sound, SoundMax Integrated Digital Audio     Old Woman    6    5333    Fri 14 Nov 2008, 16:03 
Old Woman View latest post
 No new posts Note m1330 No Sound. Fixes?  
Dell M1330 w/ Intel High Definition Audio
  kcin1204    5    4048    Thu 13 Nov 2008, 16:47 
kcin1204 View latest post
 No new posts Question Medion 96015, no sound     pupluvr9    0    1924    Wed 05 Nov 2008, 15:12 
pupluvr9 View latest post
 No new posts Note How I got Asus Eee PC sound to work in 3.01     nibl    10    15156    Tue 04 Nov 2008, 04:54 
tempestuous View latest post
 No new posts Note Can't mount audio cd's in puppy 4.1     tom.poc    9    5719    Thu 30 Oct 2008, 02:56 
tom.poc View latest post
 No new posts Note How to record sound     rvqx    5    4338    Tue 28 Oct 2008, 16:23 
ravensrest View latest post
 No new posts Note puppy doesn't bark  
no audio
  stopthecar    11    8467    Wed 15 Oct 2008, 16:47 
palden View latest post
 No new posts Note Sound is not getting properly in Intel Atom Mini-ITX board.     asprakash    2    2450    Tue 14 Oct 2008, 11:19 
asprakash View latest post
 No new posts Note How I got sound working with a SoundMax Digital Audio Comput     Ambassador    0    2628    Tue 07 Oct 2008, 11:06 
Ambassador View latest post
 No new posts Note Getting Echo Mona sound device to work     jukingeo    7    4552    Wed 17 Sep 2008, 13:32 
jukingeo View latest post
 No new posts Note Thinkpad 600 sound problem  
IRQ conflict?
  ki_harding    2    3215    Wed 17 Sep 2008, 07:49 
tempestuous View latest post
 No new posts Note Choppy sound with Puppy 4.1beta  
Running on a Thinkpad 390x
  solid    1    2382    Tue 16 Sep 2008, 19:37 
Aitch View latest post
 No new posts Note No sound on Gigabyte GA-G31M-S2L mobo (Intel G31 chipset)  
I copped out with a sound card, but it works now.
  morticiaskeeper    0    2503    Sun 07 Sep 2008, 10:48 
morticiaskeeper View latest post
 No new posts Note Getting Echo Mona sound device to work     jukingeo    0    2023    Wed 03 Sep 2008, 21:37 
jukingeo View latest post
 No new posts Note No sound Gateway mx3225 puppy400  
tried all alsa options??
  Mr_Fixit    1    2485    Fri 29 Aug 2008, 17:29 
Mr_Fixit View latest post
 No new posts Note EeePC 900 has anyone got sound working with Puppy 2.14?  
Puppy 4.0.5 alpha - sound works?
  john biles    1    2464    Fri 29 Aug 2008, 05:39 
drspastic View latest post
 No new posts Note No sound Ibm 390 laptop. (SOLVED)     geekster    3    3220    Sun 24 Aug 2008, 01:57 
geekster View latest post
 No new posts Note no sound on mother ecs 945gc, puppy 4.0**solved  
(Dingo dont talk me at all!)
  alejandro    1    2471    Fri 22 Aug 2008, 08:05 
alejandro View latest post
 No new posts [ Popular ] Note No sound: Puppy 4.0 on Dell Dimension 5100- Problem Solved  
Goto pageGoto page: 1, 2 ]
  FrankH    17    18441    Thu 21 Aug 2008, 11:18 
newbie314 View latest post
 No new posts Note Dell D 630  
sound not working
  toby7    0    2062    Wed 20 Aug 2008, 19:36 
toby7 View latest post
  Display topics from previous:   Sort by:     
Page 10 of 13 [390 Topics]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 8, 9, 10, 11, 12, 13 Next
Post new topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

Who is Online
Who is Online Users browsing this forum: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests
Registered Users: None
Legend: [ Administrator ][ Moderator ][ User ][ Bot ]
Log in
Username:     Password:      Log me on automatically each visit    
New posts New posts    Announcement Announcement
No new posts No new posts    Sticky Sticky
Popular Popular    Event
Locked Locked    Moved Moved
You have posted in this topic You have posted in this topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.3764s ][ Queries: 14 (0.0406s) ][ GZIP on ]