Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 19 Nov 2018, 07:35
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
UPup Bionic Beaver (UPupBB) 18.05 (May 2018)
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 26 of 27 [401 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 24, 25, 26, 27 Next
Author Message
cthisbear

Joined: 29 Jan 2006
Posts: 4349
Location: Sydney Australia

PostPosted: Thu 01 Nov 2018, 05:27    Post subject:  

perdido:

Sorry mate.

It did not pick up the wireless in Frisbee,
Simple Network wizard or
or the regulay Network Wizard.

Thanks mate ....Chris.
Back to top
View user's profile Send private message 
perdido


Joined: 09 Dec 2013
Posts: 1049
Location: ¿Altair IV , Just north of Eeyore Junction.?

PostPosted: Thu 01 Nov 2018, 22:17    Post subject:  

cthisbear wrote:
perdido:

Sorry mate.

It did not pick up the wireless in Frisbee,
Simple Network wizard or
or the regulay Network Wizard.

Thanks mate ....Chris.


Fixed and working Realtek RTL8812AU-8821AU Wireless driver for
Simplecom NW601 Wireless USB ID obda:a811
for Upup Bionic 18.05 kernel 4.9.96
Download pet here ------>http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=1008619#1008619

.
Back to top
View user's profile Send private message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 3535
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Sun 04 Nov 2018, 05:47    Post subject:  

94c6d6bd33cb9e8f96bfec521795f458 upupbb-18.05+17.iso

{delta}

Just ubuntu updates....no bugs squashed

_________________
LxPup = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Blackbird

Joined: 27 Nov 2012
Posts: 4

PostPosted: Sun 04 Nov 2018, 16:24    Post subject: Sfs Repo
Subject description: Crash
 

Hi Guys

Hi PeeBee

Am really enjoying Bionic

Have just updated.

When I click on Choose an sfs from the Official Repo., The Package Manager crashes.

Also the link on the Package Manager Introduction Webpage is button is dead.

Have disabled my Save Folder and rebooted. Problem persists.

Any ideas ?
Back to top
View user's profile Send private message 
Brown Mouse

Joined: 09 Jun 2009
Posts: 519
Location: Canary Islands

PostPosted: Wed 07 Nov 2018, 12:25    Post subject:  

This absolutely flies on my AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+,2gb ram box.
Pmcputemp works ootb too.

Thanks peebee
Back to top
View user's profile Send private message 
Brown Mouse

Joined: 09 Jun 2009
Posts: 519
Location: Canary Islands

PostPosted: Thu 08 Nov 2018, 08:25    Post subject:  

Hmmm....24 hours later and how things have changed !

After several reboots and installing a few things as well as Firefox and Apulse,(to remedy the usual sound issues)sound only works for around two hours before a restart is required.
Changed browsers and using the stock light browser,some sites report it is dated and several important buttons in 'Yahoo mail' don't function at all.
Installing Chromium finally broke the system completely.
Now running with a backup save.
Back to top
View user's profile Send private message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 3535
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Thu 08 Nov 2018, 12:27    Post subject:  

Brown Mouse wrote:
Apulse,
light browser,
Installing Chromium finally broke the system completely.

apulse is in the build....
light is what it says - a light browser which should be replaced with a heavyweight....
which Chromium did you install?? There is an sfs available via Get Browser in the Internet menu.....

_________________
LxPup = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Brown Mouse

Joined: 09 Jun 2009
Posts: 519
Location: Canary Islands

PostPosted: Thu 08 Nov 2018, 14:03    Post subject:  

peebee wrote:
Brown Mouse wrote:
Apulse,
light browser,
Installing Chromium finally broke the system completely.

apulse is in the build....
light is what it says - a light browser which should be replaced with a heavyweight....
which Chromium did you install?? There is an sfs available via Get Browser in the Internet menu.....


Hi peebee

I have sound in the built in browser but not in Firefox.That's why I installed Apulse as a test.After that sound worked in FF.
Downloaded both FF and Chromium SFS's from the menu and as soon as I run Chromium it crashes my graphics and I have to then do a hard reset.
I had similar issues when running Xenial on this box.
Back to top
View user's profile Send private message 
ozsouth

Joined: 01 Jan 2010
Posts: 394
Location: S.E Australia

PostPosted: Thu 08 Nov 2018, 18:46    Post subject: Stability? could be this -  

Stability? could be this - http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=1009482#1009482
Back to top
View user's profile Send private message 
mikeslr


Joined: 16 Jun 2008
Posts: 2790
Location: 500 seconds from Sol

PostPosted: Thu 08 Nov 2018, 21:57    Post subject:  

Responding to ozsouth's post, http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=1009491#1009491
Back to top
View user's profile Send private message 
Brown Mouse

Joined: 09 Jun 2009
Posts: 519
Location: Canary Islands

PostPosted: Fri 09 Nov 2018, 10:30    Post subject:  

Running well now with Pale Moon installed.
Back to top
View user's profile Send private message 
perdido


Joined: 09 Dec 2013
Posts: 1049
Location: ¿Altair IV , Just north of Eeyore Junction.?

PostPosted: Fri 09 Nov 2018, 11:42    Post subject:  

Brown Mouse wrote:
Running well now with Pale Moon installed.


Same here, palemoon makes sound no problem.

Download the palemoon x86 tarbz2 tarbal from this page.

Extract the .tar.bz2 file and copy to where you want it.

Either mouse click on palemoon executable or mouse drag the palemoon executable to desktop and open by mouse click on palemoon icon.

No need to add anything to bionic for this to work.

.
Back to top
View user's profile Send private message 
mikeslr


Joined: 16 Jun 2008
Posts: 2790
Location: 500 seconds from Sol

PostPosted: Fri 09 Nov 2018, 11:43    Post subject: Browser Alternatives  

Hi Brown Mouse,

I'm glad that Palemoon is running well. It's a fine browser for general use. But currently I think it has one drawback. Some (increasingly more) websites will only allow access if you are running the latest Google-Chrome (maybe Chromium will suffice -- I haven't tried), firefox, or whatever microsoft is now pushing. Until Palemoon recently changed its code this didn't present a problem. There was an addon named 'User-agent' which easily enabled you to spoof -- tell Websites that you were using one of the 'permitted'. But, unless I missed it, an examination of the Palemoon's current addons doesn't include it.

Being able to spoof may still be possible. See the end of spiritwild's post, http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=975674#975674, which provides both a link to a "How to" and his reason, and mine, for not doing it.

The alternative is to also have an "acceptable" web-browser available for those occasions when you need it. The easiest one to set up is fredx181's portable firefox, http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=978010#978010. I'm not currently in UPupBB, but AFAIR, I have it on that OS. [Will check back later to confirm].

Despite the problems you had with Chromium, you might want to try OscarTalks' Iron, http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=1009536#1009536 or even an earlier version. Iron does support a 'User-Agent' extension.
Back to top
View user's profile Send private message 
perdido


Joined: 09 Dec 2013
Posts: 1049
Location: ¿Altair IV , Just north of Eeyore Junction.?

PostPosted: Fri 09 Nov 2018, 12:04    Post subject: Re: Browser Alternatives  

Hi mikeslr,

Palemoon has the ability to change user agent built-in now.

Under
Tools--->Preferences--->Advanced--->Compatibility

There is User Agent Mode

That lets you choose between "Firefox" , "Gecko" , or "Native",
I have it set for Firefox and have not been denied access, but maybe I just don't visit those highfalutin places that do that.

I use it to interact with my bank even though I get the "the browser you are using is not supported" heading before I login. I remember that firefox also was not supported, just internet exploder and google

The user agent can also be done for specific websites (if needed) by going into about:config-->https://bgstack15.wordpress.com/2018/05/14/add-user-agent-overrides-in-pale-moon/.

Google sure has the internet scared into thinking they are the answer-all as they steal and sell your personal info. Piece of trivia, google has offices in bothell, wa (bot-hell) lol.

.
Back to top
View user's profile Send private message 
mikeslr


Joined: 16 Jun 2008
Posts: 2790
Location: 500 seconds from Sol

PostPosted: Fri 09 Nov 2018, 12:29    Post subject:  

Hi perdido,

User-agent builtin. Cool Explains why I couldn't find an addon. Rolling Eyes So this will be the third time in 24 hours I've posted "I hate change."

Having booted into Upupbb, albeit without yet having installed the latest delta, I can confirm that both firefox-portable (which auto-updates) and Iron, albeit Version 63.0.3300.0 run well. I'm posting from the latter now.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 26 of 27 [401 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 24, 25, 26, 27 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0554s ][ Queries: 13 (0.0074s) ][ GZIP on ]