Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 31 Oct 2014, 09:43
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Onboard sound quits if I change Xmms or Gxine settings
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
Browny

Joined: 12 Feb 2007
Posts: 59

PostPosted: Tue 15 May 2007, 12:50    Post subject:  Onboard sound quits if I change Xmms or Gxine settings  

Dear puppians,

I have a problem with my sound card which is HDA intel card. Its a onboard chip of lenovo think centre A55 desktop. It produces sound at first time. but if i made any changes in the players like XMMS and GXine etc. then it won't give sound . only after rebooting the system only, i'll be getting sound.

Awaiting the Reply.

Thanks,
Browny
Back to top
View user's profile Send private message 
Browny

Joined: 12 Feb 2007
Posts: 59

PostPosted: Wed 23 May 2007, 06:33    Post subject: Reg the problem with HDA-Intel soundcard with AD1986  

Hi all,

My sound card is giving sound immediately after the boot. But if i made any changes in the volume control, then the volume is gone out.

I have already given some posts, but still no response from any body. Whats happening in my sound card. Is there nobody to answer my question....

Any help would be greatly appreciated.

Thanks
Browny,
Back to top
View user's profile Send private message 
Browny

Joined: 12 Feb 2007
Posts: 59

PostPosted: Wed 23 May 2007, 06:39    Post subject: HDA-Intel Card  

If i run alsaconf again, then its giving sound again. Again If i made any changes in the volume control,then the same will happen again that is no sound.

I have to run either alsaconf or reboot my system to hear the sound again.How can i get the sound permanently.

Thanks in advance,
Browny
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0371s ][ Queries: 12 (0.0033s) ][ GZIP on ]