Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 27 Nov 2014, 02:34
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Tecra 8000 laptop: 1.0.4 up and running
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 2 of 2 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2
Author Message
peppyy


Joined: 27 Jun 2005
Posts: 429
Location: VT USA

PostPosted: Mon 05 Sep 2005, 23:09    Post_subject:  

Fixed the sound, (did nyou know that there is a tiny rotary volune control on the front of these things?)

Installed Wifi Beta and WAG. The older WAG works great but the new one doesn't seem to like this machine.

I can get my card working with the wifi-beta as long as I don't add the line /sbin/dhcpd to rc.d local. Whenever I do it refuses to boot. It works fine with the exact same setup on my 600e. I even copied and pasted the 2 lines from one to the other to make sure there were no tybos. I also ran into the same problem on my 770z with puppy 1.0.3.

Is there another way to setup auto dhcp?

Don't think I stand much of a chance on these 366mhz machines for the dvd's

When this machine is finished I will add it to the working laptops list woth a link to a simple howto. Don't quite understand the whole wiki thing yet but I am learning.

_________________
Questions? Search Puppy Linux Answers with Google
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website AIM YIM MSNM 
Bruce B


Joined: 18 May 2005
Posts: 11131
Location: The Peoples Republic of California

PostPosted: Tue 06 Sep 2005, 03:06    Post_subject:  

Just to make sure I'm on the same page with you about one thing.

As I understand it, the grub framebuffer support != X framebuffer support.

BTW - I think there is a pupget for X framebuffer but I don't know if it works.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
peppyy


Joined: 27 Jun 2005
Posts: 429
Location: VT USA

PostPosted: Tue 06 Sep 2005, 07:52    Post_subject:  

I am using the nfs-puppy version 1.0.4 with XFree86. It looks really nice except for a slight blue shadow to the left of certain text. You have to know your display details before you set it up because it writes the config file before starting x.

I know in debian there is a way to run a wizzard but I don.t have that version on any machines anymore so I am not sure what the command was. I am pretty sure it had to be done in commald line and not a terminal though.

_________________
Questions? Search Puppy Linux Answers with Google
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website AIM YIM MSNM 
keenerd

Joined: 20 Aug 2005
Posts: 175

PostPosted: Tue 06 Sep 2005, 08:19    Post_subject:  

I did change a few things, but if anything there should be more compatability. Hrm.

Could you run the debug script for each version of WAG? It generates a debug.txt file which contains log of actions and errors. The 0.2.6 debug script is
/root/my-roxapps/WAG/debug
The 0.3.0 debug script is located at
/usr/local/WAG/debug

You'll have to re-install either version before running the appropriate debug script. With any luck, I can have this fixed quickly.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
peppyy


Joined: 27 Jun 2005
Posts: 429
Location: VT USA

PostPosted: Thu 08 Sep 2005, 15:19    Post_subject:  

Ohhhhh, I should have read that request before I packed them up. I am going to show 2 of the laptops tomorrow. I am 95% sure the ibm 600e is gone, Sold so the tecra may return. If they don't buy both I will see if I can get the debugs for you.

I got the wifi-beta working by adding a 5 second delay between the ndiswrapper and the dhcpcd in rc.d local and haven't played with WAG again yet.

_________________
Questions? Search Puppy Linux Answers with Google
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website AIM YIM MSNM 
Display_posts:   Sort by:   
Page 2 of 2 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0585s ][ Queries: 12 (0.0146s) ][ GZIP on ]