Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 01 Oct 2014, 20:34
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Ethernet
Problem with PPPoE
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
bakithesnake

Joined: 05 May 2007
Posts: 1

PostPosted: Sat 05 May 2007, 11:51    Post_subject:  Problem with PPPoE
Sub_title: In roaring Pinguin
 

I recently download puppy 215CE Final. And I never used puppy before. I connect on sever with wireless AP in client mod and than i make account In roaring Pinguin like i do in windows xp. its show me that Im connected to server but I can't opet pages on sea monkey. Does anyone knows what is problem and how i can resolve that.
Thnx
Back to top
View user's profile Send_private_message 
prasocyte

Joined: 30 Aug 2007
Posts: 2

PostPosted: Thu 30 Aug 2007, 17:21    Post_subject: Same problem  

Hey!

I am having the exact same problem. Did anyone send you a solution to this ?

Thanks,
pras
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Ethernet
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0360s ][ Queries: 12 (0.0047s) ][ GZIP on ]