Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 22 Aug 2014, 04:16
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
VIA S3G Delta Chrome on Puppy3.01
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
Vasil

Joined: 19 Jan 2008
Posts: 1

PostPosted: Sat 19 Jan 2008, 13:57    Post subject:  VIA S3G Delta Chrome on Puppy3.01
Subject description: xorgwizard can not recognize via s3g delta chrome igp adapter
 

Hi friends!
I run Puppy3.01 on Sempron3200, motherboard K8M890M2M-R2S.
VIA/S3G Delta Chrome IGP display adapter on board.
Xorgwizard does not see it:

Identifier "Card0"
Driver "vesa" #card0driver
VendorName "Unknown Vendor"
BoardName "Unknown Board"
BusID "PCI:1:0:0"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Card0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 16
Subsection "Display"
Depth 16
Modes "800x600"
EndSubsection
EndSection

#PuppyHardwareProfile=VIA_K8M890CEGSM3aeb

How can I enable this adapter?
Or some advice what should I learn to solve this problem, please.
[/code]
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0342s ][ Queries: 12 (0.0039s) ][ GZIP on ]