Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 23 Sep 2014, 12:39
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
kde puppy
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Author Message
waynehead

Joined: 16 Feb 2008
Posts: 5
Location: Blue Springs, MO

PostPosted: Sun 02 Mar 2008, 13:11    Post subject:  kde puppy  

I couldn't get this to boot up. What is the user name and password for kde puppy?
Back to top
View user's profile Send private message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Sun 02 Mar 2008, 15:08    Post subject:  

If I remember well, you just must type "xwin".
A password should not be needed.
If a password is requested, that indicates a corrupt iso, so you might download it again.
Mark

_________________
my recommended links
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
waynehead

Joined: 16 Feb 2008
Posts: 5
Location: Blue Springs, MO

PostPosted: Sun 02 Mar 2008, 15:20    Post subject:  

I guess that means that I have a corrupt .iso file. I'll try to download it again. Thanks for your input, I appreciate it!
Back to top
View user's profile Send private message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Sun 02 Mar 2008, 15:22    Post subject:  

jep.
You can check the checksum while running another Puppy/Linux with

md5sum name.iso

Then compare it with the md5sum provided as seperate textfile for the Iso, if available.
Mark

_________________
my recommended links
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
waynehead

Joined: 16 Feb 2008
Posts: 5
Location: Blue Springs, MO

PostPosted: Sun 02 Mar 2008, 20:47    Post subject:  

I just ended up running it live. I was trying to boot it using vmware. Sometimes that doesn't always work. Anyhow it's pretty good, and thanks for your suggestions and help. Laughing
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0399s ][ Queries: 12 (0.0035s) ][ GZIP on ]