Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 21 Dec 2014, 17:02
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
pBurn 4.3.11
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 11 of 145 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 9, 10, 11, 12, 13, ..., 143, 144, 145 Next
Author Message
ttuuxxx


Joined: 05 May 2007
Posts: 10847
Location: Ontario Canada,Sydney Australia

PostPosted: Mon 03 Mar 2008, 20:04    Post_subject:  

zigbert wrote:
How to make a Pburn Theme
Themes are put in /usr/local/pburn/themes/NAME_OF_THEME/image.png
Install the theme Pburn-original to see how that works.

You can freely use the size of images that you feel look best.
Use *.png format.
You can also specify a unique gtk-theme for Pburn. This is put inside /usr/local/pburn/themes/gtk/.
If using same image in several dialogs, - make a symlink to save space.
See theme Pburn-original for complete file list.

Theme: Pburn-original (151 kb).


Good luck!
Sigmund

that sounds excellent and so easy Smile

_________________
http://audio.online-convert.com/ <-- excellent site
http://samples.mplayerhq.hu/A-codecs/ <-- Codec Test Files
http://html5games.com/ <-- excellent HTML5 games Smile
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5814
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Tue 04 Mar 2008, 03:35    Post_subject:  

I have made a edit on the theme post. - Button images shoudn't be higher than 63 pixels.

Also MU helped out to change the radiobuttons in the main window. See this. http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=179053#179053

Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5814
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Wed 05 Mar 2008, 04:53    Post_subject:  

Version 1.2.0 is uploaded. See main post.
_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5814
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Fri 07 Mar 2008, 02:53    Post_subject:  

I have tweaked the original theme. It mainly look the same, but now it is only 89kb compared with the old version of 152kb. To handle this tweak you need the new Version 1.2.1. see main post.
_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
mikeb


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 9060

PostPosted: Fri 07 Mar 2008, 17:38    Post_subject:  

Hi Zigbert

something resembling the following is needed in func_exec just before
done #repeat-action-loop right at the end

Code:
   eject $BURNDEV
   IMG="dialog-info"; FRAME="Repeat Burn"
   TXT1="Please insert blank disk.
Press OK when ready."
   . "$APPDIR"/box_ok


in order that the disk can be changed for repeat burns.

Haven't progressed with the iso verify as all my cd/rw's are past their useful life so not ideal for checking for good burns Confused ..

Nice one for the verify implementation and skinning functionality...

ok, off to melt some silver.............

mike

also

added to func_blank
Code:
fi

[u]export BURN=blank # to avoid verify message[/u]

if [ "$MEDIATYPE" = "CD" ];then


and amended in func_exec

Code:
if [ $BURN_DATA = true && $BURN != "blank" ]; then #verify button


.....removes verify button etc when blanking without (as far as I can tell) other functions.[/code]

Edited_time_total
Back to top
View user's profile Send_private_message 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Fri 07 Mar 2008, 21:23    Post_subject: What did I do wrong?
Sub_title: Can't get preferences
 

I'm running Pburn 1.2.1 and I have downloaded the original theme supplied by zigbert, but I can't get Pburn to display that theme presumably because nothing happens when I click "Preferences" in the File menu.

Any ideas?

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send_private_message 
xekarfwtos

Joined: 19 Feb 2008
Posts: 7

PostPosted: Sat 08 Mar 2008, 11:29    Post_subject:  

I have the same problem.

I'm running Pburn 1.2.1 in Puppy 3.01 (frugal) I have downloaded the original theme, but nothing happens when I click "Preferences" in the File menu or "Advanced search".

If i run it from console, I get
Quote:
cat: /root/.gtkrc-2.0: No such file or directory
cat: /root/.gtkrc-2.0: No such file or directory


when I hit "Preferences", I get
Quote:
cat: /root/.gtkrc-2.0: No such file or directory

** ERROR **: gtkdialog: Error in line 49, near token '</default>': syntax error

aborting...


when I hit "Advanced search", I get
Quote:
** ERROR **: gtkdialog: Error in line 43, near token '</default>': syntax error

aborting...
rm: cannot remove `/tmp/pfilesearch*': No such file or directory
cat: /root/.gtkrc-2.0: No such file or directory


edit:

I delete /root/.pfilesearch and run pfilesearch. Then I run pburn and works fine.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5814
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sat 08 Mar 2008, 17:47    Post_subject:  

Thank you guys for your bugreports. Try this new version uploaded. But before that, please install the newest [url=
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=180081]Pfilesearch[/url] package. Also remove file /root/.pfilesearch/pfilesearchrc if it exists.

Please give feedback if it works.

mikeb

It is nice to hear that you plan to works further on the verify-function. I will focus on another puppy project for some time, but I hope, that it will be time for looking at CD-text support.

To avoid the 'verify-button' after 'blanking disc' I just put
Code:
export BURN_DATA=false
in the beginning of func_blanc.

Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Sat 08 Mar 2008, 18:49    Post_subject:  

zigbert wrote:
Thank you guys for your bugreports. Try this new version uploaded. But before that, please install the newest Pfilesearch package. Also remove file /root/.pfilesearch/pfilesearchrc if it exists.
Please give feedback if it works.

Worked like a charm, Sigmund. Thanks. Now Puppy has a truly professional-look and -performing burning interface. Well done!
I can't wait until the world gets a really good look at the next generation of Puppy ... it'll knock their socks off, in large part due to your tireless efforts. Thank you, mate.

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send_private_message 
mikeb


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 9060

PostPosted: Sat 08 Mar 2008, 21:29    Post_subject:  

Hi Zigbert
Quote:

To avoid the 'verify-button' after 'blanking disc' I just put
Code:
export BURN_DATA=false
in the beginning of func_blanc.


I was going to do this but in the scenerio of

launch pburn > blank disk > burn data disk

BURN_DATA will remain as false .
It is set to true initally but will only be set again if the 'burn data' radiobutton is pressed.. though the data burn still occurs by default (I thought it wouldn't!) the verify button (I am obsessed) will not show.

I afterwards also thought that the 'blank' flag could be used to disable the 'repeat burn' button if you see what I mean.

I have now gone crosseyed wih logic

have fun..it's the weekend Smile

Mike

edit

if [[ $BURN_DATA = true && $BURN != "blank" ]]; then #verify button

double brackets for reliable intepretation
Back to top
View user's profile Send_private_message 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5814
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sun 09 Mar 2008, 05:00    Post_subject:  

mikeb
You're right!
Quote:

double brackets for reliable intepretation
can you explain this some more?

Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
mikeb


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 9060

PostPosted: Sun 09 Mar 2008, 09:33    Post_subject:  

No I'm half left.....

Quote:

double brackets for reliable intepretation


the test for needing a verify button refused to work last night.

Seems that the logic for the AND comparison can be messed up using a single '[' as this is the command 'test' whereas '[[' is something else............bash is a funky language to work with Very Happy

added one of these
Code:
         if [ $BURN != "blank" ]; then #repeat button
            GUI_REPEAT="<button><input file icon=\"gtk-cdrom\"></input>
             <label>$LOC408</label><action type=\"exit\">repeat</action></button>"
         fi


and a stack of these
Code:
            $GUI_REPEAT
            $GUI_SAVE_ISO
            $GUI_VERIFY


to finish the job off Smile

mike
Back to top
View user's profile Send_private_message 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5814
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sun 09 Mar 2008, 14:04    Post_subject:  

Why shouldn't user get the possibility to repeat 'blank command'?

Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
mikeb


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 9060

PostPosted: Sun 09 Mar 2008, 14:50    Post_subject:  

Quote:
Why shouldn't user get the possibility to repeat 'blank command'?


indeed why not..I was getting carried away Very Happy

mike

edit

I have not had much success with doing an md5 based verify for iso...seems to fail regardless Sad
If the source iso is mounted as a file system then checking can be done by using diff in a similar fashion to data disks...the only thing not checked would be boot sectors.(if any)

Also how about verify for copied disks..mount and diff seem to work ok?

On the subject of copying could there be an option on the dialog for changing the write speed...good idea for on the fly mode to avoid underruns.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
aragon

Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1698
Location: Germany

PostPosted: Mon 10 Mar 2008, 07:07    Post_subject: Theme Support  

Dear Zigbert,

it seems to me, that the links to the themes are not correspondent to the folder the theme is installed to.

If i start pburn from console it searches the theme in /usr/local/pburn/themes.

If i install the pburn-theme with the *.pet it installs to /usr/local/pburn/themes/Pburn-original.

Copying by hand solves the problem.

Using Pburn 1.22, pfilesearch 1.1 and Theme of 07.03.

Cheers
aragon
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 11 of 145 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 9, 10, 11, 12, 13, ..., 143, 144, 145 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1111s ][ Queries: 13 (0.0224s) ][ GZIP on ]