Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 29 Nov 2014, 04:50
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Can't enlarge pup001 file
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Author Message
EarlSmith

Joined: 05 May 2005
Posts: 197
Location: Chelsea, Alabama, USA

PostPosted: Thu 24 Nov 2005, 22:45    Post subject:  Can't enlarge pup001 file  

I am trying to increase the pup001 file to 512mb. so I can install Open Office 2.0.
Error message comes up saying -- " Sorry, but Puppy does not have a file mounted on /root. A file would be mounted on /root if the enviroment variable PFILE was defined. Press OK to exit... " Everything else in Puppy 1.0.6 seems to work fine.

By the way, the Puppy How To Videos are great.
Thanks for any help on this problem!
Back to top
View user's profile Send private message 
EarlSmith

Joined: 05 May 2005
Posts: 197
Location: Chelsea, Alabama, USA

PostPosted: Sat 26 Nov 2005, 02:39    Post subject:  

I'm still having this problem, anyone have an idea?
Back to top
View user's profile Send private message 
Guest
Guest


PostPosted: Sat 26 Nov 2005, 03:14    Post subject:  

Earl, have you looked at this:

http://puppylinux.org/wikka/EnlargePup001
Back to top
rarsa


Joined: 29 May 2005
Posts: 3053
Location: Kitchener, Ontario, Canada

PostPosted: Sat 26 Nov 2005, 11:00    Post subject:  

What version of puppy do you have (is it the original ISO, a remaster, etc)?
How are you running it (liveCD, hdd install, etc)?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
EarlSmith

Joined: 05 May 2005
Posts: 197
Location: Chelsea, Alabama, USA

PostPosted: Sat 26 Nov 2005, 15:23    Post subject:  

I am running 1.0.6, installed to a hard drive in a 3gb partition, booting through Grub, 256mb ram, 1.4ghz AMD cpu, nothing on the drive except Puppy and another 3gb partition and a 512mb swap partition. Pup001 is in the other partiton.
Any idea what the error message means?
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0428s ][ Queries: 12 (0.0048s) ][ GZIP on ]