Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 22 Aug 2014, 11:53
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Puppy can't use Hi Point RAID PSI card
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
ndujoe1

Joined: 04 Dec 2005
Posts: 698

PostPosted: Sun 04 Dec 2005, 21:12    Post subject:  Puppy can't use Hi Point RAID PSI card  

I discovered that a RAID card jumbles the order of the my hard drive as a device. PuppyLinux couldn't find it when it was loading.

I disconnected the hard drive from this RAID controller and plugged it into the motherboard connection and PuppyLinux saw my vfat partions.

Further PuppyLInux distributions may want to examine this RAID issue for other users down the road.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0428s ][ Queries: 12 (0.0143s) ][ GZIP on ]