Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 16 Jul 2018, 04:13
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » HOWTO ( Solutions )
How to enable video in gxine when using composite wm
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
magerlab

Joined: 08 Jul 2007
Posts: 737

PostPosted: Tue 03 Mar 2009, 15:28    Post subject:  How to enable video in gxine when using composite wm
Subject description: gxine and xfwm4composite, compiz or xcompmgr
 

i just found an easy solution how to enable video playback in gxine and mplayer under xfwm4-composite( will also test with xcompmgr)
hope this works also with compiz-fusion

all we need is to set video output NOT TO xv
e.g. i set in gxine to xshm and to X11 in mplayer

maybe it was alrready posted here somewhere
anyway i hope it will be useful
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » HOWTO ( Solutions )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0351s ][ Queries: 12 (0.0041s) ][ GZIP on ]