Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 02 Oct 2014, 12:59
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects » Next Puppy Development » 5.x » Bugs (5.x dev)
Woof alpha 8
Moderators: BarryK, Lobster
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 2 of 2 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2
Author Message
flugwelpe


Joined: 15 May 2009
Posts: 29
Location: Vienna, Austria

PostPosted: Mon 25 May 2009, 05:32    Post_subject: Re: upup-471.sfs not found
Sub_title: wooflets don't boot up on my gericom blockbuster
 

Béèm wrote:
flugwelpe wrote:
Béèm wrote:
flugwelpe wrote:
I didn't have luck with the 'wooflets' so far..
Tried alpha 6 to 8 and all of them dropped out of the booting process when trying to find the sfs; e.g. :

upup-471.sfs not found
...
Hm, that machine doesn't have a harddisk and isn't supposed to keep data (ensuring that I always start with an untouched system)...
Did you do an installation to some media, or do you only boot from CD?

No installation whatsoever. Boot from CD.
At the 5 second prompt type puppy pmedia=cd
Maybe this helps.

nope... Sad
also tried with pfix=ram and pfix=copy combinations; boot debug also didnt show anything helpful.
downloading alpha-9 right now, but i suppose that won't change much.

In the context of a pfix=ram boot, the message 'Searching fo Puppy files in computer disk drives...' strikes me as a bit odd.

Is there a way to mount the cdrom on that console?
Tried mounting via /dev/hd... and /dev/scd0
Back to top
View user's profile Send_private_message 
flugwelpe


Joined: 15 May 2009
Posts: 29
Location: Vienna, Austria

PostPosted: Wed 27 May 2009, 05:50    Post_subject: Re: upup-471.sfs not found
Sub_title: wooflets don't boot up on my gericom blockbuster
 

ok, woof alpha 9 didn't help; but maybe I have a bigger problem on that machine;
seems like >4.1 only works with the retro kernel.

thanks for the help so far, you are great Smile
4.2.1 retro freezes my keyboard though, so i'll try to fix that first and after that reopen my woof issues in the to-be-current woof thread

update: reopened at: http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=42722&start=45

if somebody could comment on these, i would be glad:
flugwelpe wrote:

In the context of a pfix=ram boot, the message 'Searching fo Puppy files in computer disk drives...' strikes me as a bit odd.

Is there a way to mount the cdrom on that boot console?
Tried mounting via /dev/hd... and /dev/scd0
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 2 of 2 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects » Next Puppy Development » 5.x » Bugs (5.x dev)
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0498s ][ Queries: 13 (0.0096s) ][ GZIP on ]