Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 22 Sep 2014, 06:42
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Puppt 1.07 and Olympus fe-100 digital camera
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
tronkel


Joined: 30 Sep 2005
Posts: 1101
Location: Vienna Austria

PostPosted: Tue 17 Jan 2006, 09:15    Post_subject:  Puppt 1.07 and Olympus fe-100 digital camera  

Hi,

i'm trying to get my Olympus FE-100 camera to work with Puppy 1.07. If I connect the camera to a usb port,the camera is not recognised by Puppy and the camera will not respond to this request to connect. Is this maybe a missing library and is using gtkam an appropriate solution here?

Thanks,

tronkel

_________________
Life is too short to spend it in front of a computer
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website AIM 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0328s ][ Queries: 12 (0.0034s) ][ GZIP on ]