Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 24 Nov 2014, 05:49
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Puppy 4.3.1-Release-Candidate -- bug reports
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 7 [93 Posts]   Goto page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
Author Message
BarryK
Puppy Master


Joined: 09 May 2005
Posts: 7082
Location: Perth, Western Australia

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 02:26    Post subject:  Puppy 4.3.1-Release-Candidate -- bug reports  

See blog announcement here:

http://puppylinux.com/blog/?viewDetailed=01161

Download:

http://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/puppylinux/puppy-4.3.1-RELEASE-CANDIDATE/

Built with 2.6.30.5 kernel. In 'special-puppies' folder I built 'pup-431-INTEL_MODEMS.iso' with the extra 536 and 537* drivers.

_________________
http://bkhome.org/news/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5932
Location: Kentucky

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 04:49    Post subject:  

Just did a full hard drive install of 4.31 RC on my P3 test box. No problems with installer or Gparted at all.

Haven't had a chance to test much yet but my first observation is that the boot seems much faster for some reason.Noticeable difference.

Already installed Firefox 3.5, Opera 10 and ttuuxxx's AlsaPlayer/Streamtuner........all installed and work fine.
Back to top
View user's profile Send private message 
Lobster
Official Crustacean


Joined: 04 May 2005
Posts: 15117
Location: Paradox Realm

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 05:47    Post subject:  

Quote:
boot seems much faster


Glad you said that, I noticed it too Smile
Just been trying to set up ALSA and Mhedit to record
No Crying or Very sad

Just trying to get my old PC working
to see if Puppy will run it
It is not powering up for some reason . . . m m m . . . Smile

_________________
Puppy WIKI
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
svgt

Joined: 26 Mar 2008
Posts: 109
Location: Hamburg, Germany

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 06:02    Post subject:  

Puppy network wizard cannot see any active network interfaces. I have a normal lan connection. In 430 und 431.1firefox puppies it is working fine.

Regards
svgt

PS: Withdraw: Ethernet network connection ok. I tried it to early from the live-cd. After full hdd installation it works fine.

Last edited by svgt on Sun 11 Oct 2009, 06:43; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
esmourguit


Joined: 17 Nov 2006
Posts: 1288
Location: Sur l'ile aux oiseaux.

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 06:26    Post subject:  

Bonjour,
Test of Puppy 4.31 RC.
Locale fr_FR : Very fast, both loading into memory as launching applications. Superb.
Ethernet network connection Ok,
Printer HP shared with Windows OK.
I tried to install Sylpheed, but before I clicked on the More Info button, html viewer displays the page in Japanese : http://sylpheed.sraoss.jp/ja/
Not so important.
Cordialement Wink

_________________
Toutou Linux - Pets francisés
Back to top
View user's profile Send private message 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5786
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 07:18    Post subject:  

When I press the 'execute' button in geany, my bash script won't run.
_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
DaveS


Joined: 09 Oct 2008
Posts: 3726
Location: UK

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 07:44    Post subject:  

Something a little odd with MIME default textedittor? Basically, open as text was borked until I dropped the geany bin into the 'open with' dialogue. All ok after that. For some strange reason, ttcorefont.pet does not 'take', so is not recognised by seamonkey.
_________________
Spup Frugal HD and USB
Root forever!
Back to top
View user's profile Send private message 
sinc


Joined: 22 Jul 2009
Posts: 523
Location: Tampa, FL USA

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 08:50    Post subject:  

I'm sorry if this is an unintelligent question but where is partview? I can't find it and tried to pfind it and still couldn't.
Back to top
View user's profile Send private message 
shinobar


Joined: 28 May 2009
Posts: 2631
Location: Japan

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 08:58    Post subject: youtube.sh  

i found a small typo.

/usr/sbin/youtube.sh - at line 35, one blank charactor inserted.
echo "Connecting to "$hos tl

correct:
echo "Connecting to "$hostl
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 2154
Location: Ontario Canada

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 09:42    Post subject: Puppy 4.3.1-Release-Candidate -- bug reports
Subject description: menu entry there but doesn't work.
 

I made a .pet from htop 0.8.3 and it made the entry in the system menu but clicking on that entry does nothing.It runs in the console fine though.
Last edited by Billtoo on Mon 12 Oct 2009, 11:18; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
sinc


Joined: 22 Jul 2009
Posts: 523
Location: Tampa, FL USA

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 09:43    Post subject:  

sorry double post
Back to top
View user's profile Send private message 
panzerpuppy

Joined: 02 Oct 2007
Posts: 632

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 10:22    Post subject: Puppy 4.3.1 bugs!  

Puppy 4.3.1 RC - bugs and nitpicks [using a live boot (puppy pfix=ram)]:

- The Puppy CD/DVD Wizard doesn't save the settings for the DVD drive.

- absvolume shows incorrect volume values in the tooltip after you adjust the volume with another app. For example,if you adjust the master volume with alsamixer to 30, the volume BAR of absvolume shows the correct position, but the tooltip still stays at 74.

- When viewing help files with PuppyBrowser, if you switch to full screen mode, there's no way to exit from it (to return to windowed mode). The only way out is Alt+F4 Sad

- Viewnior is not updated (still the old version). ttuuxxx's Puppies 4.31.1 has the latest version and it's much better.

The author of Viewnior wrote:
The project was started with "simple and fast" in mind. Cropping functionality in the last (0.7) release is the only and ,I assure you, the last exception.
No image editing or photo management tools will be implemented, nor that "ultra mega giga fancy" functionality you may want. As said in the About page, Viewnior is and will be dependent only on gtk+.

Until now Viewnior was facing a new release every month. As a result, it is now stable and functional enough to enter the 1.0 release cycle. The next ( 0.8 ) version will become 1.0 and will be released sometime in October.


- Is there a way to create pupsaves with EXT4 filesystem inside the pupsave? (pupsave-431.4fs) files? This will create pupsave files which are more reliable than the EXT2 ones and with better performance than the slow EXT3 filesystem.

- HardInfo displays the Puppy Linux version as 0.43 instead of 4.3(1)

---------------------
panzerpuppy

Last edited by panzerpuppy on Sun 11 Oct 2009, 17:51; edited 6 times in total
Back to top
View user's profile Send private message 
eztuxer


Joined: 06 Nov 2008
Posts: 483
Location: Belgium

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 10:38    Post subject:  

Sluggish mouse and wifi problems on AAO netbook on previous versions with kernel 6.30.5 now FIXED. (Thank you all).
Installed on 512 Mb USB key, and looking good so far.
Very fast, I love it.

_________________
Don't poop it down... Pup it Up ! http://pupitup.org/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Kenny-M


Joined: 15 May 2009
Posts: 147
Location: United States

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 11:43    Post subject:  

Barry K,

What's going to become of the SCSI version?

pup-430-k2.6.25.16-scsi.iso (9-16-2009)

And the drivers for:
Video: Matrox G550 (1024x768 48.54x60.22x65.85)
Audio: cs4236
SCSI: Adaptec AIC-7880 & 7890 compatible
Module: Modinfo st for /dev/st0 and /dev/nst0
Include: mt and stinit commands and files
Printer: Drivers for HP PSC-1310 (not in base package)

Thanks

_________________
Puppy 4.2.1 SeaMonkey on 160GB Ext USB Disk on Dell 745 SFF.
Puppy 4.3.0-SCSI on Dell Precision 610 workstation.
Puppy 4.2.1 running on Windows XP under Qemu.
Back to top
View user's profile Send private message 
dogone


Joined: 21 Apr 2008
Posts: 202
Location: Arizona, USA

PostPosted: Sun 11 Oct 2009, 12:34    Post subject: 431 RC1 observations  

Ongoing report of issues observed in 431 RC1 (main) on c.2004 Athlon-based desktop (frugal) and/or c.2000 Intel P4-based laptop (CD).

4. Confirmed: SQLiteManager "freeze" after selecting Tools/Options.

3. Bootmanager loading or unloading of SFS files still resets desktop icons!

2. No compatible modules found by CPU Frequency Scaling Tool. Compatible modules are found for both systems under Puppy 430.

1. No ROX menu entry for Partview app (found button at left of panel). I also suggest Partview *not* use the color red.

Last edited by dogone on Sun 11 Oct 2009, 17:48; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 7 [93 Posts]   Goto page: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0862s ][ Queries: 13 (0.0075s) ][ GZIP on ]