Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 30 Oct 2014, 09:58
All times are UTC - 4
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Misc
Forum search quirky?
Moderators: Flash, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
EarlSmith

Joined: 05 May 2005
Posts: 197
Location: Chelsea, Alabama, USA

PostPosted: Sun 19 Jun 2005, 15:20    Post_subject:  Forum search quirky?  

Is it just me or is the "search" feature on this forum not working at all?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11125
Location: Arizona USA

PostPosted: Sun 19 Jun 2005, 15:32    Post_subject:  

It seems to be intermittent. It worked fine for me an hour or two ago, but not at all a few days ago.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Rich

Joined: 04 May 2005
Posts: 278
Location: Middlesbrough - UK

PostPosted: Sun 19 Jun 2005, 16:21    Post_subject:  

it seems to work if you are in the main page when you invoke the search function. If you're in one of the sub-menu's then it seems to not be able to find anything Confused
Back to top
View user's profile Send_private_message 
EarlSmith

Joined: 05 May 2005
Posts: 197
Location: Chelsea, Alabama, USA

PostPosted: Sun 19 Jun 2005, 19:21    Post_subject:  

Just to test the search feature-
puppy0.9.9
puppy 0.9.9
puppy-0.9.9
puppy1.0.0
puppy 1.0.3
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11125
Location: Arizona USA

PostPosted: Sun 19 Jun 2005, 21:38    Post_subject:  

So, how did it go? Smile
Back to top
View user's profile Send_private_message 
EarlSmith

Joined: 05 May 2005
Posts: 197
Location: Chelsea, Alabama, USA

PostPosted: Mon 20 Jun 2005, 00:48    Post_subject:  

As long as the search is on a single word with no "."dots or " "spaces it seems to work ok. Also numbers are ok if without "." as in 0.9.9 ---can't find that one. Wild card "*" also works. Search on puppy0* or puppy1* works. It just really does not like the dot or period. "."
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Misc
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0418s ][ Queries: 12 (0.0040s) ][ GZIP on ]