Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 19 Dec 2014, 00:45
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Puppy 4.3.1-Release-Candidate -- bug reports
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 7 of 7 [93 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
dawg

Joined: 09 Aug 2009
Posts: 113
Location: still here

PostPosted: Fri 16 Oct 2009, 19:25    Post subject:  

Hi Barry.. No luck.. but while at it, I also went blacklisting some other modules later, of which blacklisting b43 resulted in the mouse being slow already on startup.

Incidentally! - I've also been getting a message Disabling IRQ #5 at bootup right after the Loading kernel modules...
I guess this could be related..

I'm attaching the logs now, if it helps any..


GTG now, BB tomorrow-ish..
the-logs.tar.gz
Description  /tmp stuff
gz

 Download 
Filename  the-logs.tar.gz 
Filesize  9.96 KB 
Downloaded  392 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send private message 
ICQ Number 
rerwin


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 1550
Location: Maine, USA

PostPosted: Sat 17 Oct 2009, 23:23    Post subject: burniso2cd fix for all Puppy 4.1, 4.2 & 4.3
Subject description: Retrofitted versions for 4.1 & 4.2
 

tlchost, et al,
Regarding the burbiso2cd fix to delay verification for 15 seconds:
Quote:
Would this also work with previous 4.x versions of Puppy?
The answer is not simple, which is why it took me so long to respond. The fix provided in this thread is appropriate for all Puppys based on 4.3.0. (It is now built into 4.3.1.) For 4.1.2- and 4.2.1-based puppys I have provided retrofitted versions in the relevant threads for those versions. Here are the links to them:
Puppy 4.1.2: http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=352306#352306
Puppy 4.2.1: http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=352299#352299
Richard
Back to top
View user's profile Send private message 
pavl

Joined: 06 Dec 2009
Posts: 14

PostPosted: Sat 12 Dec 2009, 10:08    Post subject: zmixer stuck
Subject description: was also in bkhome, but is there a solution?
 

I saw this reported as a bug for 4.3.1, but is it one? I only have the problem on one machine.

On my newest machine (Acer Aspire 5315, Intel Celeron) I can't get the sound in to work. Zmixer just won't allow to increase mic in, line in or cd, eventhough in alsamixer it works. On al the other machines I run puppy I didn't have this problem.

If somebody found a solution yet I would be very gratefull I he/she would let me know howto.

And for the rest: Puppy Linux 4.3.1 rocks!
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 7 of 7 [93 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0517s ][ Queries: 13 (0.0058s) ][ GZIP on ]