Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 22 Dec 2014, 03:49
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects » Next Puppy Development » 5.x
Dpup 484beta Testing
Moderators: BarryK, Lobster
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 3 of 44 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, ..., 42, 43, 44 Next
Author Message
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5972
Location: Kentucky

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 00:28    Post_subject:  

Thanks for the quick work on the patch. Smile

I've still got about an hour and a half left of 2009........at least I've got a new toy for the beginning of the new year...... Laughing
Back to top
View user's profile Send_private_message 
gposil


Joined: 06 Apr 2009
Posts: 1305
Location: Stanthorpe (The Granite Belt), QLD, Australia

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 02:37    Post_subject:  

guys...there will also be a patch for devx later today, not that I think anyone will be re-compiling ffmpeg, but the amr dev libs have been left out(oops)

I will also put together delta files for the iso and devx sfs as well...

Cheers
Guy

_________________
Dpup Home
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7841
Location: qld

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 03:38    Post_subject:  

ok, I see sata80 reported the pwireless2 problem, I have the same, I grabbed a log

Code:
+ rm '/tmp/Pwireless*'
rm: cannot remove `/tmp/Pwireless*': No such file or directory
+ GTKDIALOG=gtkdialog3
++ cat /usr/local/Pwireless2/interface
cat: /usr/local/Pwireless2/interface: No such file or directory
+ DEVICE=
+ [[ -z '' ]]
+ Xdialog --title Pwireless2 --msgbox 'Wireless interface not detected' 0 0
+ exit


Love that wally, though I will change it!

Dejan, pupRadio you just drag a url to the url box and hit play, mplayer runs in background on radio so you only see the splash. Buffering can take 0 to many seconds, even minutes on a slow connection and not all stations will work, but with the dpup ffmpeg many should. The idea of the Play Now button is to test a url and if it works you have the choice to replace any of the presets or save as a bookmark. Of course you would keep your most favoured stations as presets because they are only 1 click away.

HTH

Nice work Guy Smile

Cheers

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
gposil


Joined: 06 Apr 2009
Posts: 1305
Location: Stanthorpe (The Granite Belt), QLD, Australia

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 03:57    Post_subject:  

Mick...someone who has wireless will have to troubleshoot Pwireless2, I don't have wireless here(all wired)...so can't tell where glitch is...
_________________
Dpup Home
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7841
Location: qld

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 04:00    Post_subject:  

No worries, I'll have a peek behind the scenes in dpup and stardust, because stardust has pwireless2 as well, failing that I'll ask jemimah.
_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
madcrow

Joined: 10 Mar 2008
Posts: 56
Location: Lorraine, France

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 05:47    Post_subject:  

Hi guys!!!!

I' m a french user and i would to modify "sources.lst " to add french debian repos...How can i do please?. dpup beta works very fine on my acer L100-UB7Z in frugal install.
Great work and thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps:i don' t know if I' am in the good topic,so....
+
Back to top
View user's profile Send_private_message 
dejan555


Joined: 30 Nov 2008
Posts: 2720
Location: Montenegro

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 06:57    Post_subject:  

So gposil, are we sticking with this kernel /libs /devx so I can recompile fluxbox / weechat without libiconv and generally make all apps fully compatible /w this core system?
_________________
Dpup 487 | Puppy Gallery | My photo gallery | mtPaint works
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7841
Location: qld

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 06:59    Post_subject:  

Pwireless2 bug solved.

Follow these instructions


Worked for me. Seems an older version may have slipped into Dpup484, the code had differences. The version in Dpup now will not work. Wink

BTW, having problems with numlock, never have before Confused
edit: Scratch that, reran first start wiz and numlock is ok.

Cheers

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
tubeguy


Joined: 28 Aug 2009
Posts: 1332
Location: Park Ridge IL USA

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 08:52    Post_subject:  

484 is stable and fast and I have deleted my other dpupsaves. Awesome. New year, new puppy, it just keeps getting better.

Also, I keep forgetting to thank whomever made the filezilla pet, you rock.

_________________
MSI 970A-G46/AMD FX-8150/Plextor 128GB SSD/Corsair Vengeance 8GB: Tahr Pup 6
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
dejan555


Joined: 30 Nov 2008
Posts: 2720
Location: Montenegro

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 09:16    Post_subject:  

Well, libiconv is still in devx so I just rm /usr/lib/libiconv* after loading devx and weechat doesn't use it if not found. /usr/include/iconv.h is still required to have though. weechat pet is about 400 KB now and doesn't require additional dependencies. Fluxbox 1.1.1 won't compile on 484 though, has some error which I don't understand.
_________________
Dpup 487 | Puppy Gallery | My photo gallery | mtPaint works
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
gposil


Joined: 06 Apr 2009
Posts: 1305
Location: Stanthorpe (The Granite Belt), QLD, Australia

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 09:37    Post_subject:  

dejan555,

I just compiled Fluxbox-1.1.1 and no problems, but it definitely needs libiconv, will not compile without it...so just as well still in devx....

_________________
Dpup Home
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
gposil


Joined: 06 Apr 2009
Posts: 1305
Location: Stanthorpe (The Granite Belt), QLD, Australia

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 09:59    Post_subject:  

madcrow wrote:
Hi guys!!!!

I' m a french user and i would to modify "sources.lst " to add french debian repos...How can i do please?. dpup beta works very fine on my acer L100-UB7Z in frugal install.
Great work and thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps:i don' t know if I' am in the good topic,so....
+


Sorry I took so long to get back to you madcrow,

in /root/.packages you will find a file called DISTRO_PKGS_SPECS the repo info is on lines 5 and 8 of that file, they have to be manually edited.

Cheers
Guy

_________________
Dpup Home
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website MSNM 
escucha


Joined: 14 Mar 2009
Posts: 21
Location: In the Euro Zone next the Mediterranean Sea

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 11:17    Post_subject: md5 always wrong
Sub_title: that's md5 can't macth
 

I'm unable to download dpup_484...
Any suggestion?
I got every time a download ok but error mounting the .iso
md5 always bad!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
MinHundHettePerro


Joined: 05 Feb 2009
Posts: 856
Location: SE

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 12:53    Post_subject: Re: md5 always wrong
Sub_title: that's md5 can't macth
 

escucha wrote:
I'm unable to download dpup_484...
Any suggestion?
I got every time a download ok but error mounting the .iso
md5 always bad!
Have you tried
Code:
wget -t0 -c -P /WhereverYouWantToStoreTheIso/ http://www.dpup.org/test/dpup484beta1-2.6.30.5/dpup-484beta1-2.6.30.5.iso
?

hth Smile/
MHHP

_________________
Celeron 2.8 GHz, 1 GB, i82845, many ptns, modes 12, 13
Dual Xeon 3.2 GHz, 1 GB, nvidia quadro nvs 285

Slackos & 214X, ... and Q6xx
Nämen, vaf.... ln -s /dev/null MHHP
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Cur Dog

Joined: 22 Dec 2007
Posts: 60

PostPosted: Fri 01 Jan 2010, 13:07    Post_subject:  

Hey Guys...Great work.
I also had problem with Pwireless2 when selected from the Network category of the menu. When selected, Pwireless2 would start and find no networks just as described above. However, I did notice that if Dpup control panel was selected, using the link for "wireless"
would start pwireless-0.8.4 which would find and connect to the network. I followed 01micko directions and Pwireless2 now works from main menu but Dpup control panel still starts the older version.

Again, Thanks to all for all of thehard work!!!!!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 3 of 44 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, ..., 42, 43, 44 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects » Next Puppy Development » 5.x
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0873s ][ Queries: 13 (0.0114s) ][ GZIP on ]