Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 26 Nov 2014, 10:03
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
problem whith samsung SyncMaster 2043BW
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
Etrex

Joined: 22 Jan 2010
Posts: 7

PostPosted: Sun 14 Feb 2010, 04:58    Post_subject:  problem whith samsung SyncMaster 2043BW
Sub_title: problem whith samsung SyncMaster 2043BW and 82865G Integrated Graphics Controller
 

I tried changing the resolution to fit the monitor 16:9.
The margins are contained in the video as 4:3 but remain 2 black bands left and right side
Attach file xorg.config the video is a Samsung SyncMaster 2043, could be a problem with the video card? (82865G Integrated Graphics Controller)

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Monitor Vendor"
ModelName "Monitor Model"
HorizSync 30-81
VertRefresh 75
#UseModes "Modes0" #monitor0usemodes
Option "PreferredMode" "1600x900"
EndSection

Section "Modes"
Identifier "Modes0"
#modes0modeline0
EndSection

Section "Device"
### Available Driver options are:-
### Values: <i>: integer, <f>: float, <bool>: "True"/"False",
### <string>: "String", <freq>: "<f> Hz/kHz/MHz"
### [arg]: arg optional
#Option "NoAccel" # [<bool>]
#Option "SWcursor" # [<bool>]
#Option "ColorKey" # <i>
#Option "CacheLines" # <i>
#Option "Dac6Bit" # [<bool>]
#Option "DRI" # [<bool>]
#Option "NoDDC" # [<bool>]
#Option "ShowCache" # [<bool>]
#Option "XvMCSurfaces" # <i>
#Option "PageFlip" # [<bool>]
Identifier "Card0"
Driver "intel" #card0driver
VendorName "Intel Corporation"
BoardName "82865G Integrated Graphics Controller"
BusID "PCI:0:2:0"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Card0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
Subsection "Display"
Depth 24
Modes "1600x900"
EndSubsection
EndSection

thanks
Back to top
View user's profile Send_private_message 
keilor

Joined: 26 Feb 2007
Posts: 75
Location: Albury/Wodonga Australia

PostPosted: Sat 29 May 2010, 04:14    Post_subject:  

Bumping this because I have the same problem. I have Samsung SyncMaster B2030 and can't get 1600x900 resolution.

I've tried changing xorg.config but it still doesn't display properly. There is no problem with the video card because it displays perfectly in Windows.

The best I can get is using xvesa at with a different resolution (can't remember the resolution and I'm in Windows now so can't check).

My video card is an NVIDIA GeForce 7025 / nForce 630a.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0434s ][ Queries: 12 (0.0049s) ][ GZIP on ]