Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 21 Oct 2014, 18:16
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects » Next Puppy Development » 5.x
Geode drivers for Xorg
Moderators: BarryK, Lobster
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
vmemmanuel

Joined: 20 Jun 2010
Posts: 4

PostPosted: Fri 25 Jun 2010, 07:24    Post_subject:  Geode drivers for Xorg
Sub_title: Updating Xorg for Geode in Dpup 484beta
 

Hi,
I tried dpud on my AMD 3600+ desktop. It is real cool.
I am trying to use it now on my LX800:
AMD LX 800 500Mhz
Chipset CS5535
RAM 512
Monitor:
LG 1643 C LCD 15.5"

I am having problem configuring the Xorg. After initial boot up, when we arrive at the Keyboard/Language/ etc option the screen just has some yellow lines or the top of the monitor. I cannot get to see any config options at all. So I just press enter several timesand land up with DPUP running 600x480. Running xorg from there too does not help.
I downloaded :
xf86-video-geode-2.11.8-q1.pet from /xf86-video-geode-2.11.8-q1.pet.
Need help to know how to configure xorg for my system (LX800). Can I install this pet for DPUP and if so pl tell me how. I am just a linux "greenhorn"
Thanks in advance.. Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send_private_message 
vmemmanuel

Joined: 20 Jun 2010
Posts: 4

PostPosted: Fri 25 Jun 2010, 15:17    Post_subject:  

I have been able to get the the resolution up to 1024x768 but only at 16 bpp after I installed the drivers xf86-video-geode-2.11.8-q1.pet. This too I did by doing enter presses counting the sequence from the dpup boot I did with with AMD 3200+. The configuration screens in Xorg are all garbled.
How do I get them to show up and configure the resolutions and colour depth correctly. Even when I shut down the machine, I get a garbled screen. Please help. Regs.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects » Next Puppy Development » 5.x
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0398s ][ Queries: 12 (0.0058s) ][ GZIP on ]