Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 30 Aug 2014, 14:44
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Graphics
Gimp filters missing - SOLVED (apparently)
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
bones01

Joined: 11 Aug 2008
Posts: 371
Location: Melbourne, Aus

PostPosted: Sun 03 Jul 2011, 23:04    Post_subject:  Gimp filters missing - SOLVED (apparently)  

Hi all,

I've got gimp 2.6.10 and 2.7.3 and both work fine (particularly with xvesa) but I have no filters!!! No blur, or motion, or anything.

Is there another file I need to download? I thought everything was together, so I'm a bit confused.

Sorry if this is a bit vague - I'm rushing.

Cheers

Bones

_________________
Dell Latitude D630 running Puppy 5.2.8 frugal, Macpup 525 frugal (if I can get it working again)
Precise Puppy 5.4 live DVD

Edited_time_total
Back to top
View user's profile Send_private_message 
bones01

Joined: 11 Aug 2008
Posts: 371
Location: Melbourne, Aus

PostPosted: Mon 04 Jul 2011, 02:52    Post_subject:
Sub_title: difference between .sfs & .pet
 

After some trial and error, the filters aren't working with Gimp as a .sfs but they do work with Gimp as a .pet

Any idea why that would make a difference?

Bones

_________________
Dell Latitude D630 running Puppy 5.2.8 frugal, Macpup 525 frugal (if I can get it working again)
Precise Puppy 5.4 live DVD
Back to top
View user's profile Send_private_message 
bones01

Joined: 11 Aug 2008
Posts: 371
Location: Melbourne, Aus

PostPosted: Mon 04 Jul 2011, 08:51    Post_subject:  

I'm not all together sure what happened, but it's working now. After using the .pet version of 2.7.3 I looked under edit>preferences>folders and saw some different options for these folders and thought I might need to set these to /usr/share/gimp/2.0 etc, so uninstalled the .pet, rebooted with the .sfs in the bootmanager and "HUZZAH" the filters are there.

So, it's been a frustrating journey, but it ended well.

Except I did delete /root/my-documents in the process. But such is life.

Bones

_________________
Dell Latitude D630 running Puppy 5.2.8 frugal, Macpup 525 frugal (if I can get it working again)
Precise Puppy 5.4 live DVD
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Graphics
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0405s ][ Queries: 12 (0.0072s) ][ GZIP on ]