Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 01 Sep 2014, 19:45
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Slacko 312.37 110807
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 10 of 30 [437 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 8, 9, 10, 11, 12, ..., 28, 29, 30 Next
Author Message
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 2086
Location: Ontario Canada

PostPosted: Thu 21 Jul 2011, 15:32    Post subject: Slacko 311.37 110717
Subject description: emelfm2
 

Here is another file manager similar to midnight commander and xfe but
smaller.
emelfm2.jpg
 Description   
 Filesize   51.35 KB
 Viewed   1171 Time(s)

emelfm2.jpg

emelfm2_DOC-0.8.0-i686-spup.pet
Description 
pet

 Download 
Filename  emelfm2_DOC-0.8.0-i686-spup.pet 
Filesize  56.78 KB 
Downloaded  149 Time(s) 
emelfm2-0.8.0-i686-spup.pet
Description 
pet

 Download 
Filename  emelfm2-0.8.0-i686-spup.pet 
Filesize  542.68 KB 
Downloaded  168 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send private message 
Lobster
Official Crustacean


Joined: 04 May 2005
Posts: 15117
Location: Paradox Realm

PostPosted: Fri 22 Jul 2011, 02:30    Post subject:  

Tried emelfm2 Smile Many thanks
Worked OK but did not seem to support NTFS - first thing I tried
So I used your earlier compilation of Xfe (which supported my NTFS partition)

thanks again Billto Smile

_________________
Puppy WIKI
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7794
Location: qld

PostPosted: Fri 22 Jul 2011, 06:09    Post subject:  

Hi All

mikesLr,
I'm on my old radeon right now with no issue. I'm about to try the radeonhd driver which is part of the Slackware Xorg compilation.. I wonder if it would help? (That driver is omitted from all spups so far). I do remember distinctly the radeon modeset issue. Since I am aiming for reasonably modern hardware, I may rearrange the modeset in favour of later radeons, depending on my tests.

Brown Mouse.
I have seen that weird flash issue, but only on my nvidia box, all others are ok. What graphics chip are you using? I seem to recall that you have an nvidia, correct?

Béèm
I can't reproduce that IPinfo issue, any special circumstance? (say resolution?)

sszindian,
I will try to find stable versions of these apps that print ok Smile . I really dislike Abiword, however there is no other slim "word processor" out there. The abiword devs haven't done much lately. I guess they think people would rather libre or open office.
As for mtpaint, Dimitri (aka wjaguar on this forum) is the maintainer of mtpaint. Maybe you could pop him a message, with any errors if messages are given. Most apps print just fine in spup for me.

_

Anyone using chromium from PPM, deps *should* be downloaded automatically, works for me. (ORbit, gconf, libevent, and another which escapes me right this moment.). An Iron package will go up this weekend, as may well a new alpha spup with the new woof (released today), I need to sort sound and touchpads as the main concern. If that's ok then we move to beta.

-

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
rcrsn51


Joined: 05 Sep 2006
Posts: 9066
Location: Stratford, Ontario

PostPosted: Fri 22 Jul 2011, 06:35    Post subject:  

01micko wrote:
sszindian,
I will try to find stable versions of these apps that print ok Smile . I really dislike Abiword, however there is no other slim "word processor" out there. The abiword devs haven't done much lately. I guess they think people would rather libre or open office.

Abiword is notorious for mis-handling graphic elements, so I'm not surprised that it would fail to print out your picture. For a quick image printing tool, use your web browser instead. Use File > Open File.

Quote:
As for mtpaint, Dimitri (aka wjaguar on this forum) is the maintainer of mtpaint. Maybe you could pop him a message, with any errors if messages are given.

You need to configure mtPaint. for printing. Go to File > Actions > Configure > Print image. Change the command to "lp %f".
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7794
Location: qld

PostPosted: Fri 22 Jul 2011, 06:51    Post subject:  

rcrsn51 wrote:

Quote:
As for mtpaint, Dimitri (aka wjaguar on this forum) is the maintainer of mtpaint. Maybe you could pop him a message, with any errors if messages are given.

You need to configure mtPaint. for printing. Go to File > Actions > Configure > Print image. Change the command to "lp %f".


I wonder if that could be dealt with at compile time? (Xdialog, as an example, has a printing command option when configuring for compilation)

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
rcrsn51


Joined: 05 Sep 2006
Posts: 9066
Location: Stratford, Ontario

PostPosted: Fri 22 Jul 2011, 09:20    Post subject:  

rcrsn51 wrote:
For a quick image printing tool, use your web browser instead. Use File > Open File.

Or you can use PeasyPrint.
Back to top
View user's profile Send private message 
futwerk

Joined: 07 May 2011
Posts: 261

PostPosted: Fri 22 Jul 2011, 16:20    Post subject:  

Hi, I have made a few splash backgrounds for the new puppy.
splash6.jpg
 Description   http://www.mediafire.com/?7v1msw26s6chb
 Filesize   17.6 KB
 Viewed   993 Time(s)

splash6.jpg

splash5.jpg
 Description   http://www.mediafire.com/?7v1msw26s6chb
 Filesize   13.61 KB
 Viewed   965 Time(s)

splash5.jpg

splash4.jpg
 Description   http://www.mediafire.com/?7v1msw26s6chb
 Filesize   14.73 KB
 Viewed   940 Time(s)

splash4.jpg

splash3.jpg
 Description   http://www.mediafire.com/?7v1msw26s6chb
 Filesize   16.71 KB
 Viewed   947 Time(s)

splash3.jpg

splash2.jpg
 Description   http://www.mediafire.com/?7v1msw26s6chb
 Filesize   17.55 KB
 Viewed   1002 Time(s)

splash2.jpg

splash1.jpg
 Description   http://www.mediafire.com/?7v1msw26s6chb
 Filesize   13.08 KB
 Viewed   961 Time(s)

splash1.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
Brown Mouse


Joined: 09 Jun 2009
Posts: 448
Location: Tenerife Canary Islands

PostPosted: Fri 22 Jul 2011, 16:32    Post subject:  

01micko wrote:




Brown Mouse.
I have seen that weird flash issue, but only on my nvidia box, all others are ok. What graphics chip are you using? I seem to recall that you have an nvidia, correct?




-


Hi 01micko

Yes,your spot on there.I do have an nvidia en210 card.
Back to top
View user's profile Send private message 
Béèm


Joined: 21 Nov 2006
Posts: 11782
Location: Brussels IBM Thinkpad R40, 256MB, 20GB, WiFi ipw2100. Frugal Lin'N'Win

PostPosted: Fri 22 Jul 2011, 17:46    Post subject:  

01micko wrote:
Hi All

Béèm
I can't reproduce that IPinfo issue, any special circumstance? (say resolution?)

No special circumstances.
My resolution 1024x768x24 with a Radeon 7500 card.
I got advice in a PM to use PupControlPanel, which uses ipinfo2.
I installed and I am evaluating.

The problem seems to come when there are a lot of connections going on.
They make the ipinfo window flow over on the screen.

_________________
Time savers:
Find packages in a snap and install using Puppy Package Manager (Menu).
Consult Wikka
Use peppyy's puppysearch
Back to top
View user's profile Send private message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5726
Location: Kentucky

PostPosted: Sat 23 Jul 2011, 00:40    Post subject:  

My 2 frugal installs are still running pretty well....... nothing earth-shattering to report. Smile
Back to top
View user's profile Send private message 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5698
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sat 23 Jul 2011, 05:55    Post subject:  

Hi Mick
I have tested the lastest Pmusic 2 alpha in Spup311, and got some weird results:

Code:
# amixer get Master
amixer: Mixer attach default error: No such device
# amixer controls
amixer: Control default open error: No such device
# alsamixer
cannot open mixer: No such device


Else of this music plays just fine... Pequalizer works well.
- Sound was muted at first run
- I have not dared to run alsawizard, since this crashed sound for me last time (Spup310)

Slacko artwork is improving Very Happy
Have you considered to increase the jwm window border a bit to make it possible to resize the window for a trembling hand. The DuDE themes was built with this in mind, and still looked nice (my very personal opinion)


Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
mikeslr


Joined: 16 Jun 2008
Posts: 777
Location: Union New Jersey USA

PostPosted: Sat 23 Jul 2011, 16:15    Post subject: Problem Adding mtpaintsnapshot to tray understood
Subject description: solved but not completely
 

Hi all,

I apologize if someone has already covered this but my reading of this thread is several pages back and I thought it better to mention it before I forgot.
One of the first things I do to customize my desktop is to add mtpaintsnapshot.sh to the tray. On a couple occasions in various threads I've mentioned that trying to do so via jwm configuration had been unsuccessful regardless of whether I manually typed in the arguments or "dragged and dropped" them.
This time, after trying both attempts unsuccessfully, I opened /.jwnrc-tray and discovered that instead of the icon I had selected only the following appeared: icon="".
While manually editing .jwmrc-tray to provide the information regarding the icon solves the immediate problem, unless I'm the only one experiencing it suggests that some of the code in jwm configuration may be in error.

mikesLr
Back to top
View user's profile Send private message 
Béèm


Joined: 21 Nov 2006
Posts: 11782
Location: Brussels IBM Thinkpad R40, 256MB, 20GB, WiFi ipw2100. Frugal Lin'N'Win

PostPosted: Sat 23 Jul 2011, 18:25    Post subject: Re: Problem Adding mtpaintsnapshot to tray understood
Subject description: solved but not completely
 

mikeslr wrote:
Hi all,
One of the first things I do to customize my desktop is to add mtpaintsnapshot.sh to the tray.
mikesLr
Maybe 310 isn't the same, but I succeeded in making a tray icon for mtpaintsnapshot
_________________
Time savers:
Find packages in a snap and install using Puppy Package Manager (Menu).
Consult Wikka
Use peppyy's puppysearch
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7794
Location: qld

PostPosted: Sat 23 Jul 2011, 18:25    Post subject:  

Sigmund,
Since alsaequal is installed it acts as another "device". Using any command to do with alsamixer/amixer now requires to specify which card we want the settings for, that is, the "-c" option is necessary with the card number argument. It's usually 0, but I guess can be 1 or more.
Code:
alsamixer -c 0


mikesLr
What icon are you using? Does it have a hyphen in the name? That may be the problem and should be an easy fix. I will look at that code anyway.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Béèm


Joined: 21 Nov 2006
Posts: 11782
Location: Brussels IBM Thinkpad R40, 256MB, 20GB, WiFi ipw2100. Frugal Lin'N'Win

PostPosted: Sat 23 Jul 2011, 20:21    Post subject: Re: Problem Adding mtpaintsnapshot to tray understood
Subject description: solved but not completely
 

Béèm wrote:
mikeslr wrote:
Hi all,
One of the first things I do to customize my desktop is to add mtpaintsnapshot.sh to the tray.
mikesLr
Maybe 310 isn't the same, but I succeeded in making a tray icon for mtpaintsnapshot
Booted up the 311.
As in the 310 I could add the mtpaintsnapshot.sh to the tray.
I added even others without a problem.

_________________
Time savers:
Find packages in a snap and install using Puppy Package Manager (Menu).
Consult Wikka
Use peppyy's puppysearch
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 10 of 30 [437 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 8, 9, 10, 11, 12, ..., 28, 29, 30 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1024s ][ Queries: 13 (0.0090s) ][ GZIP on ]