Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 21 Dec 2014, 11:57
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Browsers and Internet
Dillo - Browser
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 5 of 9 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
Author Message
aragon

Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1698
Location: Germany

PostPosted: Mon 19 Sep 2011, 15:59    Post_subject:  

jpeps wrote:
I'm trying aragon's version. It doesn't find the fonts listed in dillorc for some reason. I tried several that show up with fc-list : family.

techno's version is working correctly, and the fonts are now scaling properly.


i've allready recompiled both (fltk + dillo) with the same result. dunno,...

but if i see dillo on my arch-install, i see a big difference...

trying more...

aragon

_________________
PUPPY SEARCH: http://wellminded.com/puppy/pupsearch.html
Back to top
View user's profile Send_private_message 
aragon

Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1698
Location: Germany

PostPosted: Tue 20 Sep 2011, 01:57    Post_subject:  

Ok, found the problem, will upload a fixed pet later.

Aragon

_________________
PUPPY SEARCH: http://wellminded.com/puppy/pupsearch.html
Back to top
View user's profile Send_private_message 
aragon

Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1698
Location: Germany

PostPosted: Tue 20 Sep 2011, 02:44    Post_subject:  

uploaded bug-fixed pet to first post (3.0-2).

aragon

_________________
PUPPY SEARCH: http://wellminded.com/puppy/pupsearch.html
Back to top
View user's profile Send_private_message 
jpeps

Joined: 31 May 2008
Posts: 3220

PostPosted: Tue 20 Sep 2011, 03:38    Post_subject:  

aragon wrote:
uploaded bug-fixed pet to first post (3.0-2).

aragon


Works!!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
aragon

Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1698
Location: Germany

PostPosted: Tue 20 Sep 2011, 04:03    Post_subject:  

Very Happy

aragon

_________________
PUPPY SEARCH: http://wellminded.com/puppy/pupsearch.html
Back to top
View user's profile Send_private_message 
gerry

Joined: 26 Jul 2007
Posts: 960
Location: England

PostPosted: Tue 20 Sep 2011, 10:24    Post_subject:  

Great! I've installed the pet on my 4.3.1 system, on my 11-yr old desktop. It's fast.
Only problem so far is- how do I create a bookmark? I've read the instructions, and I can't see anything about how to do it. I've created the bm.txt file- do I just have to edit that manually? Or what?

gerry
Back to top
View user's profile Send_private_message 
jpeps

Joined: 31 May 2008
Posts: 3220

PostPosted: Tue 20 Sep 2011, 10:59    Post_subject:  

gerry wrote:
Great! I've installed the pet on my 4.3.1 system, on my 11-yr old desktop. It's fast.
Only problem so far is- how do I create a bookmark? I've read the instructions, and I can't see anything about how to do it. I've created the bm.txt file- do I just have to edit that manually? Or what?

gerry


book/modify/select an operation/[add url ...] /submit

..or just edit the bm.txt
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 2185
Location: Ontario Canada

PostPosted: Tue 20 Sep 2011, 11:15    Post_subject:  

gerry wrote:
Great! I've installed the pet on my 4.3.1 system, on my 11-yr old desktop. It's fast.
Only problem so far is- how do I create a bookmark? I've read the instructions, and I can't see anything about how to do it. I've created the bm.txt file- do I just have to edit that manually? Or what?

gerry


Right click brings up a menu which has a "bookmark this page option"
dillo.jpg
 Description   
 Filesize   47.65 KB
 Viewed   1341 Time(s)

dillo.jpg

Back to top
View user's profile Send_private_message 
aragon

Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1698
Location: Germany

PostPosted: Mon 26 Sep 2011, 11:41    Post_subject:  

uploaded new version 3.0.1 to first post.

aragon

_________________
PUPPY SEARCH: http://wellminded.com/puppy/pupsearch.html
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Dewbie

Joined: 15 Apr 2010
Posts: 1783

PostPosted: Thu 29 Sep 2011, 00:13    Post_subject:  

Thanks, aragon!
Fonts look better than they did in Dillo 2.2.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
session


Joined: 07 Feb 2011
Posts: 90
Location: Valley of the Sun

PostPosted: Thu 29 Sep 2011, 16:45    Post_subject: Dillo 3 -- thoughts  

aragon, your package is working great in Wary. As Dewbie mentioned, fonts for, say, cursive and monospace display correctly without any config-file tweaking; this wasn't the case with Dillo 2.

My thoughts on Dillo 3:
Dillo's already my default web search tool, so the multiple search engines dialog is much appreciated.
I can't find it in the changelog, but remote images don't load until you click them... that's new. That makes a google image search nearly worthless.
The buffering scheme for drawing has improved--I think thanks to FLTK 1.3--so now I can use light buffering without bad screen flicker when moving (opaquely) a dillo window.
Dillo 2 had a nice way of cascading many tabs. Dillo 3 will push away early tabs and gives no way of re-accessing them with a mouse.

A cute fortune cookie: you can change the color of the url bar by middle-clicking the magnifying glass "Search the Web" button.

_________________
Primary - Intel Pentium 4 2.40GHz, 571MB RAM, ATI Radeon 7000. Linux Mint 17 Qiana installed.
Secondary - Pentium 3 533MHz, 385MB RAM, ATI Rage 128 Pro ULTRA TF. Precise Puppy 5.7.1 Retro full install.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
aragon

Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1698
Location: Germany

PostPosted: Thu 29 Sep 2011, 18:13    Post_subject: Re: Dillo 3 -- thoughts  

session wrote:
I can't find it in the changelog, but remote images don't load until you click them... that's new. That makes a google image search nearly worthless.

Have tested this on my arch install, can confirm that. interesting thing is, that some pics do load directly, other don't. I've cheched their bugtracker, there are a few entries about pics, but i don't understand all of them...

aragon

_________________
PUPPY SEARCH: http://wellminded.com/puppy/pupsearch.html
Back to top
View user's profile Send_private_message 
technosaurus


Joined: 18 May 2008
Posts: 4424

PostPosted: Thu 29 Sep 2011, 18:52    Post_subject:  

Double-buffering is a fltk compile time configure option. I didn't enable it in my static uclibc++/fltk1.3 build because it looked fine without it on my box and cut memory usage quite a bit.
_________________
Web Programming - Pet Packaging 100 & 101
Back to top
View user's profile Send_private_message 
session


Joined: 07 Feb 2011
Posts: 90
Location: Valley of the Sun

PostPosted: Thu 29 Sep 2011, 20:27    Post_subject:  

aragon wrote:
interesting thing is, that some pics do load directly, other don't.

It appears that any image hosted on the same site--which these days is quite uncommon--loads immediately, and all other images load with a click. I assumed it was a feature, but that's a lot of clicking.

_________________
Primary - Intel Pentium 4 2.40GHz, 571MB RAM, ATI Radeon 7000. Linux Mint 17 Qiana installed.
Secondary - Pentium 3 533MHz, 385MB RAM, ATI Rage 128 Pro ULTRA TF. Precise Puppy 5.7.1 Retro full install.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
aragon

Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1698
Location: Germany

PostPosted: Fri 30 Sep 2011, 02:30    Post_subject:  

session wrote:
aragon wrote:
interesting thing is, that some pics do load directly, other don't.

It appears that any image hosted on the same site--which these days is quite uncommon--loads immediately, and all other images load with a click. I assumed it was a feature, but that's a lot of clicking.


That fits this bug-report:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
465
Impact: soft error
At: run time
Type: misbehaviour
Comments: Images pointing to HTTP URLs that are redirected are not loaded.
HTReproduce: The images accompanying stories at http://www.canada.com are so redirected (with 302 codes).
WorkedBy: nobody@ Intentional--they're usually ads. If you really want one to load, click 'isolate image' in image menu.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

aragon

_________________
PUPPY SEARCH: http://wellminded.com/puppy/pupsearch.html
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 5 of 9 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Browsers and Internet
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0787s ][ Queries: 13 (0.0057s) ][ GZIP on ]