Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 19 Dec 2014, 22:34
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff)
KDE4 SFS for Lupu 528
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 5 of 8 [111 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
Author Message
battleshooter


Joined: 14 May 2008
Posts: 1167
Location: Australia

PostPosted: Thu 10 Nov 2011, 16:08    Post subject:  

koulaxizis wrote:
i have keepassx application with qt.


It's the Keepassx application with qt that's causing the error. KDE4 uses it's own qt so the two versions clashing.

If you like, I've compiled the latest Keepassx with KDE4's Qt so you could try it on a clean pupsave with the KDE4 SFS. That way you can run both.

If you use it, don't install any other Qt, this version of Keepassx uses the Qt on the KDE4 SFS.

http://www.fileden.com/files/2008/9/21/2107819/keepassx-0.4.3.pet

_________________
LMMS 1.0.2, Ardour 3.5.389, Kdenlive 0.9.8
Back to top
View user's profile Send private message 
battleshooter


Joined: 14 May 2008
Posts: 1167
Location: Australia

PostPosted: Thu 10 Nov 2011, 16:08    Post subject:  

Dang it, my first double post. After 906 posts :\
_________________
LMMS 1.0.2, Ardour 3.5.389, Kdenlive 0.9.8
Back to top
View user's profile Send private message 
koulaxizis


Joined: 17 Jul 2011
Posts: 428
Location: Greece

PostPosted: Thu 10 Nov 2011, 16:12    Post subject:  

I 'll try it cause i'd really like to use KDE with my Puppy! Thank you very much!! Very Happy
_________________
Christos Koulaxizis
Woof woof from Greece...

[ Puppy packages | Puppy search ]
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
josejp2424

Joined: 01 Aug 2010
Posts: 239

PostPosted: Mon 21 Nov 2011, 10:48    Post subject:  

apologize for my English I'm using a traductorr.
very good your KDE sfs, my problem was solved off but previous messages. but I have problems with shortcuts to my desktop, have an address.
And to add more funds than you have. where the folder. thanks
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
josejp2424

Joined: 01 Aug 2010
Posts: 239

PostPosted: Sun 27 Nov 2011, 22:09    Post subject:  

hello friend again with another problem. when I try to move a file to another disk I get this error No URIs in the text/uri-list (nothing to do!) , which can be
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
battleshooter


Joined: 14 May 2008
Posts: 1167
Location: Australia

PostPosted: Mon 28 Nov 2011, 17:42    Post subject:  

Hi josejp2424, I have been away recently so have only seen your posts today. i will try to answer them as soon as possible.
_________________
LMMS 1.0.2, Ardour 3.5.389, Kdenlive 0.9.8
Back to top
View user's profile Send private message 
josejp2424

Joined: 01 Aug 2010
Posts: 239

PostPosted: Tue 29 Nov 2011, 10:38    Post subject:  

thanks, I really liked your sfs, very good contribution
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
battleshooter


Joined: 14 May 2008
Posts: 1167
Location: Australia

PostPosted: Wed 30 Nov 2011, 03:23    Post subject:  

Hi josejp2424,

The "No URIs in the text/uri-list" error is because you're copying a file from the KDE Dolphin file manager to the Puppy Linux ROX file manager, and for some reason, that doesn't work. My suggestion would be to only use Dolphin for copying files. What I mean by that is to only copy things from Dolphin to Dolphin.

For the shortcuts problem, could you provide more information? What do you mean by "have an address"? For me, I usually create shortcuts by dragging them from the KDE menu.

_________________
LMMS 1.0.2, Ardour 3.5.389, Kdenlive 0.9.8
Back to top
View user's profile Send private message 
josejp2424

Joined: 01 Aug 2010
Posts: 239

PostPosted: Fri 30 Dec 2011, 10:00    Post subject:  

hello friend again bothering you, the problem of copying a file from kde to another USB device or disk.
you know the problem can not be.
because there is incompatibility of dolphin to rox.
could be modified pmount script for you to mount the disk with dolphin, and there should not have problems, I think. not what you think.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
battleshooter


Joined: 14 May 2008
Posts: 1167
Location: Australia

PostPosted: Fri 30 Dec 2011, 18:58    Post subject:  

No problem. There are 2 ways to go about this problem.

Option 1:
Just navigate in Dolphin to your USB after mounting it and copy like that.

Option 2:
This involves actually changing the Pmount script. Open /usr/sbin/pmount in a file editor (geany is what I use: menu->document->geany). Search for "rox" and replace all instances of "rox" with "dolphin". Rox will have options behind it like "-d" or "-X" so be sure to delete those as well. Make a backup of pmount in case something goes wrong, just in case Wink Have a happy New Year Smile

_________________
LMMS 1.0.2, Ardour 3.5.389, Kdenlive 0.9.8
Back to top
View user's profile Send private message 
richardyusan


Joined: 14 Dec 2009
Posts: 35
Location: Indonesia

PostPosted: Tue 10 Jan 2012, 05:36    Post subject:  

kde is great, i already use it with lupu 528.
but i have problem with the sound.

i'm running kde.sfs for first time in my computer, and everything going normally, sound work as well. but after running in my notebook, kde show notification that there are some devices sound missing, i try to play some music and the audio not work,
i was shocked,
i try to running in my computer again but the sound is lost.

run alsaconf and this is the log
Code:
ALSA lib conf.c:3467:(snd_config_hook_load) /etc/asound.conf may be old or corrupted: consider to remove or fix it
ALSA lib conf.c:3326:(snd_config_hooks_call) function snd_config_hook_load returned error: Invalid arguement
ALSA lib conf.c:3713:(snd_config_update_r) hooks failed, removing configuration cannot open mixer: Invalid arguement
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger 
battleshooter


Joined: 14 May 2008
Posts: 1167
Location: Australia

PostPosted: Tue 10 Jan 2012, 19:43    Post subject:  

Hi richardyusan,

Thanks for trying out the SFS, sorry to hear about the sound not working. Sad

So just to be sure I understood what happened, you tried the SFS on your desktop computer, and all was well, sound worked, but then you tried it on your laptop, sound did not work on the laptop, and then when you went back to your desktop computer, sound did not work there either even though it did before?

Did you get any notifications from KDE like "sound device could not be identified" or something of such?

_________________
LMMS 1.0.2, Ardour 3.5.389, Kdenlive 0.9.8
Back to top
View user's profile Send private message 
richardyusan


Joined: 14 Dec 2009
Posts: 35
Location: Indonesia

PostPosted: Wed 11 Jan 2012, 05:22    Post subject:  

hmm i find the answer for alsa audio problem and found this

Extra module for alsa
http://diddywahdiddy.net/Puppy500/alsa_driver-1.0.24.pet
Only for Kernel 2.6.33.2 ! (Lupu 528)

i installed .pet and > alsaconf > reboot > now the sound work Very Happy
maybe this work for all sound problem Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger 
battleshooter


Joined: 14 May 2008
Posts: 1167
Location: Australia

PostPosted: Wed 11 Jan 2012, 19:41    Post subject:  

Ahhh so it was a driver issue with the Lucid 528 not the SFS, glad to know you solved it Smile
_________________
LMMS 1.0.2, Ardour 3.5.389, Kdenlive 0.9.8
Back to top
View user's profile Send private message 
richardyusan


Joined: 14 Dec 2009
Posts: 35
Location: Indonesia

PostPosted: Thu 12 Jan 2012, 05:11    Post subject:  Request .sfs cairo dock for KDE  

may i request cairo dock for kde ? Cool
http://glx-dock.org/

i've install cairo dock from this thread
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=26488

but that gives me error Rolling Eyes

can you make .sfs for latest version cairo-dock
i think you can do it Very Happy

Screenshot Cairo Dock
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 5 of 8 [111 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0760s ][ Queries: 13 (0.0076s) ][ GZIP on ]