Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 23 Aug 2014, 16:03
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Drivers
Atheros AR3011 Driver
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
JackED42

Joined: 29 Jul 2010
Posts: 38

PostPosted: Thu 05 Apr 2012, 06:33    Post subject:  Atheros AR3011 Driver  

Is it possible to compile http://packages.debian.org/lenny-backports/firmware-atheros on puppy 4.3.1? It is the atheros AR3011 drivers!

Cheers
Back to top
View user's profile Send private message 
tempestuous

Joined: 10 Jun 2005
Posts: 5234
Location: Australia

PostPosted: Mon 09 Apr 2012, 00:32    Post subject:  

JackED42 wrote:
It is the atheros AR3011 drivers!

No, not exactly. It's the firmware needed by the ath3k driver.

Puppy 4.3.x is too old to have the ath3k driver, but this driver is included from Puppy Lucid (5.1.x) onwards,
... then you still need to add the firmware, now attached.
ath3k-firmware.pet
Description  needed by the ath3k driver
pet

 Download 
Filename  ath3k-firmware.pet 
Filesize  231.68 KB 
Downloaded  554 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send private message 
JackED42

Joined: 29 Jul 2010
Posts: 38

PostPosted: Tue 10 Apr 2012, 03:17    Post subject:  

Thanks for the reply =]. Is there a way to get the drivers on 4.3.1?
Back to top
View user's profile Send private message 
JackED42

Joined: 29 Jul 2010
Posts: 38

PostPosted: Tue 10 Apr 2012, 04:32    Post subject:  

Ok. I managed to compile drivers for ath3k on puppy 4.3.1. I copied the firmware file across too. Now when I try and load the drivers (depmod -a). It recognises the usb device as atheros but it says the following in /var/log/messages/: -

Code:

ath3k_probe: Error loading firmware
ath3k:probe:2-2:1.0 Failed with error -5


any ideas?
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Drivers
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0422s ][ Queries: 13 (0.0046s) ][ GZIP on ]