Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 22 Nov 2014, 07:50
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
DELL Optiplex 380
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
killalot

Joined: 21 May 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon 21 May 2012, 04:27    Post_subject:  DELL Optiplex 380
Sub_title: No sound when booted from usb stick
 

Hi installed puppy on flash drive but when booted there is no sound? The sound card is listed and says installed but tried all options can’t get it to work; volume is turned up, not muted etc. Thanks for any help. Very Happy
Back to top
View user's profile Send_private_message 
cthisbear

Joined: 29 Jan 2006
Posts: 3453
Location: Sydney Australia

PostPosted: Mon 21 May 2012, 05:25    Post_subject:  

Welcome to Puppy mate.

We need your hardware specs

and Puppy version.

Regards.........Chris.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
killalot

Joined: 21 May 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon 21 May 2012, 07:05    Post_subject:  

Thanks for the welcome,i'll dig out the spec and get back,is this any help. Very Happy
spec.png
Description 
png

 Download 
Filename  spec.png 
Filesize  210.95 KB 
Downloaded  347 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send_private_message 
killalot

Joined: 21 May 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon 21 May 2012, 10:04    Post_subject:  

Got it working found this thread and installed this

http://diddywahdiddy.net/Puppy500/alsa_driver-1.0.24.pet

rebooted it works now. Very Happy
Back to top
View user's profile Send_private_message 
cthisbear

Joined: 29 Jan 2006
Posts: 3453
Location: Sydney Australia

PostPosted: Wed 23 May 2012, 02:49    Post_subject:  

killalot:

That's good mate....but which thread did you get this Solution.???

for this Alas pet.

http://diddywahdiddy.net/Puppy500/alsa_driver-1.0.24.pet

Chris.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0422s ][ Queries: 13 (0.0057s) ][ GZIP on ]