Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 25 Jul 2014, 02:53
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Slacko 5.3.3
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
rjayaram

Joined: 09 Jan 2007
Posts: 4

PostPosted: Fri 25 May 2012, 20:31    Post_subject:  Slacko 5.3.3
Sub_title: Shutdown menu not working
 

In Slacko 5.3.3 and the previous version, the shutdown menu - poweroff, restart Xserver and reboot - do not respond. The commands for these in the terminal also do not work. The MD5 checksum is OK. Then what went wrong ?

Jayaram
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3543
Location: World_Hub

PostPosted: Fri 25 May 2012, 21:58    Post_subject:  

Sir- @ one post a year- your current hw? Do you successfully run another OS?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
rjayaram

Joined: 09 Jan 2007
Posts: 4

PostPosted: Fri 01 Jun 2012, 23:05    Post_subject:  

Semme wrote:
Sir- @ one post a year- your current hw? Do you successfully run another OS?


Yes! Tried all such as Lupu, Lucid and all earlier versions ; all shut down quite obediently!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 4984
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Sat 02 Jun 2012, 16:47    Post_subject:  

Without knowing the hardware you are using (computer) hard to give any useful advice.
_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send_private_message 
darkcity


Joined: 23 May 2010
Posts: 2424
Location: near here

PostPosted: Mon 25 Jun 2012, 15:52    Post_subject:  

at least one other person is having the same problem-
http://www.murga-linux.com/puppy/posting.php?mode=reply&t=79269

suggest you report it here-
Slacko 5.3.3 bug reports and feedback

_________________
helping Wiki for help | IF SendSpace link = "dead" THEN PM me ("up file to http://meownplanet.net/")
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0443s ][ Queries: 12 (0.0037s) ][ GZIP on ]