Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 26 Nov 2014, 01:18
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
Kompozer on Slacko 5.3.3 ?
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
captnemo

Joined: 11 Sep 2012
Posts: 40

PostPosted: Fri 21 Sep 2012, 13:12    Post_subject:  Kompozer on Slacko 5.3.3 ?
Sub_title: can't find it
 

Does anyone know where I can find the .pet for Kompozer 0.8 on Slacko 5.3.3 ?


Gaaah. Posted in the wrong section but i can't move or delete this.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
vicmz


Joined: 15 Jan 2012
Posts: 1143

PostPosted: Fri 21 Sep 2012, 15:11    Post_subject:  

I haven't found a .pet, but I know there's an .sfs here:

http://smokey01.com/saluki/sfs/kompozer-0.8b3.sfs

It's from Saluki, but it may work in other Puppies.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
captnemo

Joined: 11 Sep 2012
Posts: 40

PostPosted: Fri 21 Sep 2012, 15:33    Post_subject:  

vicmz wrote:
I haven't found a .pet, but I know there's an .sfs here:

http://smokey01.com/saluki/sfs/kompozer-0.8b3.sfs

It's from Saluki, but it may work in other Puppies.


Thanks for the suggestion but I believe an sfs from Saluki would smash Slacko. I think they are built from completely different distros.

I would love to be mistaken. Wink
Back to top
View user's profile Send_private_message 
muggins

Joined: 20 Jan 2006
Posts: 6690
Location: lisbon

PostPosted: Fri 21 Sep 2012, 16:21    Post_subject:  

Why not just download to /mnt/home, right-click & select sfs_load, to mount the app? Seems to work fine on this slacko machine.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
captnemo

Joined: 11 Sep 2012
Posts: 40

PostPosted: Fri 21 Sep 2012, 16:45    Post_subject:  

muggins wrote:
Why not just download to /mnt/home, right-click & select sfs_load, to mount the app? Seems to work fine on this slacko machine.


I just tried it. It didn't break the machine but it doesn't run.

The DL and sfs_load steps went fine. Kompozer even has a start menu entry. But then launched, it does nothing.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
muggins

Joined: 20 Jan 2006
Posts: 6690
Location: lisbon

PostPosted: Fri 21 Sep 2012, 19:33    Post_subject:  

Yes...very strange. When I said it worked on slacko, I was actually running Jejy69's slacko based slacko_lxpup-06.09.12.iso.

But when I rebooted into standard slacko, kompozer has problems with not finding mozilla libraries?

Anyway, rather than bothering with finding out why, I installed Kompozer-0.8b3-Lucid.pet instead...and it seems to work OK.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
tlchost

Joined: 05 Aug 2007
Posts: 1738
Location: Baltimore, Maryland USA

PostPosted: Fri 21 Sep 2012, 20:54    Post_subject:  

muggins wrote:
I installed Kompozer-0.8b3-Lucid.pet instead...and it seems to work OK.


change the extension to .tar, extract it, then use dir2sfs to make an sfs file....woirks fine in Slacko 5.3.3

I'm sure there is a more elegant to do it...but this does work.

Thom
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
captnemo

Joined: 11 Sep 2012
Posts: 40

PostPosted: Sat 22 Sep 2012, 11:41    Post_subject:  

tlchost wrote:
muggins wrote:
I installed Kompozer-0.8b3-Lucid.pet instead...and it seems to work OK.


change the extension to .tar, extract it, then use dir2sfs to make an sfs file....woirks fine in Slacko 5.3.3

I'm sure there is a more elegant to do it...but this does work.

Thom


Hot doggie! That worked fine. Thank you!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
tlchost

Joined: 05 Aug 2007
Posts: 1738
Location: Baltimore, Maryland USA

PostPosted: Sat 22 Sep 2012, 11:47    Post_subject:  

captnemo wrote:

Hot doggie! That worked fine. Thank you!


My pleasure...try it with other pets and let us know....

Thom
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
captnemo

Joined: 11 Sep 2012
Posts: 40

PostPosted: Sat 22 Sep 2012, 12:00    Post_subject:  

Thank you again.

I am curious about one thing. If somehow I manage to create a broken sfs, I assume it might cause Puppy to boot improperly and crash, or somehow be unable to boot properly.

If that happens, I believe that i can recover by booting without loading the "save file", then go in an manually delete the offending sfs, then reboot normally and clean up any left over junk. Does that sound right to you? (Kind of analogous to booting Winblows in safe mode.)
Back to top
View user's profile Send_private_message 
tlchost

Joined: 05 Aug 2007
Posts: 1738
Location: Baltimore, Maryland USA

PostPosted: Sat 22 Sep 2012, 14:33    Post_subject:  

captnemo wrote:
Thank you again.

I am curious about one thing. If somehow I manage to create a broken sfs, I assume it might cause Puppy to boot improperly and crash, or somehow be unable to boot properly.


I really don't know..,..I use bootable usb drive...and always have a backup copy of the last good sfs file....so if I bork something up, I just copy the backup to where I have the borked sfs file and go on with life.

It is NOT an approved geekie solution...but it works.

Thom
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Video
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0695s ][ Queries: 12 (0.0108s) ][ GZIP on ]