Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 26 Nov 2014, 02:51
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Gplaycd and ripperX problems
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
littlewelshboy


Joined: 15 May 2005
Posts: 10
Location: Wellington, NZ

PostPosted: Sun 15 May 2005, 01:41    Post_subject:  Gplaycd and ripperX problems  

Just wondering if someone can help with ripperX and Gplaycd applications as the cd player just sits there dumb (audio is working on my system) and the ripper gives me error 14.

I have a Live CD Puppy install and both these apps seem to want mnt/cdrom as the mount point rather than mnt/cdrom2 that is configured on my system.

I have tried messing with etc/fstab to get it to mount dev/scd0 but I obviously don't quite know what I'm doing. Or maybe I should be going the other way round and finding some config files for ripperX and Gplaycd and ask them to look at cdrom2... Help please!

Other than this I am totally amazed with this Puppy, it runs like a dream on this Compaq Armada E500 Laptop and it detected my network card that Win 2K wasn't able to without some help.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
BarryK
Puppy Master


Joined: 09 May 2005
Posts: 7082
Location: Perth, Western Australia

PostPosted: Sun 15 May 2005, 05:47    Post_subject:  

Ah, you need to tell us whether you are using 1.0.2RC or earlier.
1.0.2RC is a whole new ball game, as it uses the 2.6 kernel.
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
littlewelshboy


Joined: 15 May 2005
Posts: 10
Location: Wellington, NZ

PostPosted: Mon 16 May 2005, 01:26    Post_subject:  

I'm using 1.0.0a Multisession. I'd be happy to download a new version if this'll solve the problem or even wait a while for the new, new version to come out. I appreciate you must be very busy with this.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
littlewelshboy


Joined: 15 May 2005
Posts: 10
Location: Wellington, NZ

PostPosted: Thu 19 May 2005, 16:05    Post_subject:  

I've downloaded version 1.0.2 and it works correctly for playing CD's & the ripper appears not to throw up the same errors. Cheers.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0501s ][ Queries: 12 (0.0129s) ][ GZIP on ]