Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 27 Nov 2014, 09:32
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Carolina - 1.2
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 13 of 102 [1529 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 11, 12, 13, 14, 15, ..., 100, 101, 102 Next
Author Message
elroy


Joined: 02 Feb 2012
Posts: 374

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 08:05    Post subject: Carolina Linux beta version 0.0.2 released  

Beta version 0.0.2 has been released. You can download it from the first post on this thread in the 'Links'.
Back to top
View user's profile Send private message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1519
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 08:12    Post subject: Re: Carolina Linux beta version 0.0.2 released  

elroy wrote:
Beta version 0.0.2 has been released. You can download it from the first post on this thread in the 'Links'.


Any chance of some delta files from 001??

Many thanks
peebee

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
elroy


Joined: 02 Feb 2012
Posts: 374

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 09:54    Post subject: Re: Carolina Linux beta version 0.0.2 released  

peebee wrote:
elroy wrote:
Beta version 0.0.2 has been released. You can download it from the first post on this thread in the 'Links'.


Any chance of some delta files from 001??

Many thanks
peebee

Geoffrey just finished uploading it to the repo. It's in the iso folder along with the md5sum.txt
Back to top
View user's profile Send private message 
einar

Joined: 12 Nov 2010
Posts: 162

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 10:03    Post subject:  

I have no time yet, but can anyone test the uploaded file from mr Stifiling on the last page on the Saluki tread ? its makes the network tab work in saluki. it is named : gvfs-smb.pet


regards Einar
Back to top
View user's profile Send private message 
elroy


Joined: 02 Feb 2012
Posts: 374

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 10:49    Post subject:  

einar wrote:
I have no time yet, but can anyone test the uploaded file from mr Stifiling on the last page on the Saluki tread ? its makes the network tab work in saluki. it is named : gvfs-smb.pet

There's already a gvfs pet in the repo, but this one does seem to get the Thunar network tab working.

I've uploaded this to the carolina repo. I removed some of the library files because they're already on carolina by default.

It seems to work. I don't have windows, but my wife does, and I can see her computer when I click the Network tab from within Thunar. If I click on her computer's icon I get a login/password dialog. Clicking the Windows network icon crashes Thunar, but that may be because I'm not logged in as a network user, or some other reason.

The following files were removed because they're already on carolina by default:

/usr/lib/libgconf-2.so.4
/usr/lib/libgconf-2.s0.4.1.5
/usr/lib/libgcrypt.so.11
/usr/lib/libgcrypt.so.11.5.3
/usr/lib/libgpg-error.so.0
/usr/lib/libgpg-error.so.0.8.0

Last edited by elroy on Tue 16 Oct 2012, 11:50; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
einar

Joined: 12 Nov 2010
Posts: 162

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 11:44    Post subject:  

Quote:
but that me be because I'm not logged in as a network user.


what does that mean ? how can you log in as a network user ?
Back to top
View user's profile Send private message 
elroy


Joined: 02 Feb 2012
Posts: 374

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 11:50    Post subject:  

einar wrote:
Quote:
but that me be because I'm not logged in as a network user.


what does that mean ? how can you log in as a network user ?

It's called a typo on my part.

I can't loggin as a network user - we're not networked, we just happen to share the same router. I don't have samba or anything installed. But I can 'see' her computer in Thunar when I click the network tab, and if I click her computer's icon, I actually get a loggin box.

Last edited by elroy on Tue 16 Oct 2012, 12:16; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
einar

Joined: 12 Nov 2010
Posts: 162

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 12:05    Post subject:  

elroy wrote:
einar wrote:
Quote:
but that me be because I'm not logged in as a network user.


what does that mean ? how can you log in as a network user ?

Sorry, typo on my part. I've edited the post.



Im sorry Elroy im not a typo maniac, im from norway and I make many english typos. What i was meaning is " loged in as a network user" what do you mean by that. In saluki / Carolina we boot straight to desktop. Is there a choice to log in as a network user ?
Back to top
View user's profile Send private message 
elroy


Joined: 02 Feb 2012
Posts: 374

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 13:04    Post subject:  

einar wrote:
elroy wrote:
einar wrote:
Quote:
but that me be because I'm not logged in as a network user.


what does that mean ? how can you log in as a network user ?

Sorry, typo on my part. I've edited the post.



Im sorry Elroy im not a typo maniac, im from norway and I make many english typos. What i was meaning is " loged in as a network user" what do you mean by that. In saluki / Carolina we boot straight to desktop. Is there a choice to log in as a network user ?

Ok, I think I've got it. My wife runs Windows 7. She turned on Public Sharing with no password/read only. Her computer can't 'see' my computer, but I can see her's in Thunar in the Network tab with this pet installed. When I click her computer's icon in Thunar-->Network, now that she has no password on her end, I can access her public folder. I had her put a music video in it, and I can play it on my computer. So yes, it looks like you can access a Windows computer as long as the Windows computer is set up to do so.


Last edited by elroy on Sat 20 Oct 2012, 12:37; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message 
einar

Joined: 12 Nov 2010
Posts: 162

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 13:12    Post subject:  

elroy wrote:
einar wrote:
elroy wrote:
einar wrote:
Quote:
but that me be because I'm not logged in as a network user.


what does that mean ? how can you log in as a network user ?

Sorry, typo on my part. I've edited the post.



Im sorry Elroy im not a typo maniac, im from norway and I make many english typos. What i was meaning is " loged in as a network user" what do you mean by that. In saluki / Carolina we boot straight to desktop. Is there a choice to log in as a network user ?

Ok, I think I've got it. My wife runs Windows 7. She turned on Public Sharing with no password/read only. Her computer can't 'see' my computer, but I can see her's in Thunar in the Network tab with this pet installed. When I click her computer's icon in Thunar-->Network, now that she has no password on her end, I can access her public folder. I had her put a music video in it, and I can play it on my computer. So yes, it looks like you can access a Windows computer as long as the Windows computer is set up to do so.



I will try to test this and the auto mount all shares script mr Stifiling pasted on the saluki thread. Thanks for the 002Lina Elroy and for making this pet compatible for Carolina Smile
Back to top
View user's profile Send private message 
mikeslr


Joined: 16 Jun 2008
Posts: 823
Location: Union New Jersey USA

PostPosted: Tue 16 Oct 2012, 16:35    Post subject: Carolina Beta version 0.0.2 working well  

Hi elroy & all,

My Computer's Specs:
Processor: 4x AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor
Memory: 3375MB
ATI Radeon 3100 Graphics supporting 1600x900 pixels
RaLink RT2561/RT61 802.11g PCI
SB [HDA ATI SB], device 0: VT1708B Analog
SB {HDA ATI SB], device 1: VT1708B Digital

Everything worked OOTB. Desktop resolution @ 1600x900x24. Wifi driver found. Sound OK. No problem creating SaveFile. Great work. Thanks a bunch.

mikeslr
Back to top
View user's profile Send private message 
elroy


Joined: 02 Feb 2012
Posts: 374

PostPosted: Wed 17 Oct 2012, 07:26    Post subject: carolina 002 pae light version  

For those that like to tinker, or like flexibility, I've made a version of carolina-002 with no installed packages except for the needed libraries and xfce related things. It does contain Frisbee so you can connect and access the repository. The ISO weighs in around 114 MB.

You can use this in two ways. You could use the package manager to install the packages that you desire, or you can use this as a base to build your own custom adrive with the custom-builder, using the package manager to download packages instead of installing them and then putting them in the adrive folder in the custom-builder session.

You can download it here - carolina-002-pae-light.

I will be working on a non-PAE light version as time allows.
Back to top
View user's profile Send private message 
elroy


Joined: 02 Feb 2012
Posts: 374

PostPosted: Wed 17 Oct 2012, 08:41    Post subject: non-PAE carolina light 002  

Well, time allowed. Here is the non-PAE carolina-002 light version. See the post above for details on what these light versions are.

Both the PAE & non-PAE light versions are NOC (not official carolinas Smile ).

non-PAE ISO can be downloaded here - carolina-002-non-pae-light
Back to top
View user's profile Send private message 
Sage

Joined: 04 Oct 2005
Posts: 4819
Location: GB

PostPosted: Wed 17 Oct 2012, 09:55    Post subject:  

Quote:
non-PAE ISO

Great news, el ! Whilst we were waiting, I successfully ran PAE002 on a 3.4G mono-core box with amazing results (001 didn't really work on anything in my stable and I don't do multiple core machines). Have just been reporting over on Slacko that the ever-problematic Netgear (prism054g) dongle actually works on C.002 using BK's SNS. This will please a whole bunch of guys who struggle with this Intelsil/Cohiba/Wistron/Prism/Netgear and other aka s. Might I suggest you strike up a contact with 01micko and possibly other developers, including BK, to explain how you achieve this feat that has defied many other distro gurus? Judging by several Fora, there's a lot of folks in possession of this unit.
Back to top
View user's profile Send private message 
elroy


Joined: 02 Feb 2012
Posts: 374

PostPosted: Wed 17 Oct 2012, 14:37    Post subject: Re: Carolina Beta version 0.0.2 working well  

mikeslr wrote:
Hi elroy & all,

My Computer's Specs:
Processor: 4x AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor
Memory: 3375MB
ATI Radeon 3100 Graphics supporting 1600x900 pixels
RaLink RT2561/RT61 802.11g PCI
SB [HDA ATI SB], device 0: VT1708B Analog
SB {HDA ATI SB], device 1: VT1708B Digital

Everything worked OOTB. Desktop resolution @ 1600x900x24. Wifi driver found. Sound OK. No problem creating SaveFile. Great work. Thanks a bunch.

mikeslr

Excellent! Thank you so much for the feedback.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 13 of 102 [1529 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 11, 12, 13, 14, 15, ..., 100, 101, 102 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1102s ][ Queries: 13 (0.0198s) ][ GZIP on ]