Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 16 Sep 2014, 15:40
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
pMusic 4.4.1
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 95 of 123 [1833 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 93, 94, 95, 96, 97, ..., 121, 122, 123 Next
Author Message
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 08:24    Post subject:  

charlie6 wrote:
Hi Sigmund,
also noticed on last 2.9.17's GUI : a white strip superimposed at center between the 2 windows ...might be the box where «/mnt [OR] /root» takes place;
on the attached screenshot, one can recognize some of its characters
This is a known issue of gtk/gtkdialog, and since your translation is wider than english.

It will be gone if you
- makes the window bigger
- if you click twice on the view-search-dock button


Sigmund



Download pMusic 3 - RC10 here

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 08:25    Post subject:  

charlie6
Bookarks are fixed in rc10




Download pMusic 3 - RC10 here

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 08:28    Post subject:  

rodin.s
rc10 checks if func_progressbar is already running before executing itself. So it shouldn't be more than one instance of it. Hopefully that means pMusic will not hang even if you activate 'Info for playing track' in the preferences.


Sigmund



Download pMusic 3 - RC10 here

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
sheldonisaac

Joined: 21 Jun 2009
Posts: 409
Location: Philadelphia, PA

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 08:39    Post subject:
Subject description: Problem with .jwmrc?
 

zigbert wrote:

Download pMusic 3 - RC10 here

Hi, sorry to bother you; the last couple of RCs seem to insert this into .jwmrc , under Lucid Puppy 5.28

Code:
<Program label="Whatever the packages needs, though don't worry if there is no .desktop file as this script will ask some simple questions and optionally create" icon="Animation.xpm">needed for the package, for example usr/local/bin/abiword (the executable)</Program>

This seems to cause the Multimedia submenu to not work.

EDIT: Again my apologies. I booted without savefile, and the problem did not occur.
Back to top
View user's profile Send private message 
charlie6


Joined: 30 Jun 2008
Posts: 1007
Location: South of Belgium

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 11:01    Post subject:  

Hi Sigmund,
thanks again for your time,
i cannot reproduce this:
sometimes the Playlist popup shows empty items...and on a fresh start (i.i. /root/.pmusic deleted), it is populated ...
could this happen...?

BTW, i could not resist beginning a french translation (now ca. 60% translated...left some big paragraphs to be translated)

Cheers, Charlie
empty.jpg
 Description   
 Filesize   21.06 KB
 Viewed   502 Time(s)

empty.jpg

notempty.jpg
 Description   
 Filesize   27.98 KB
 Viewed   540 Time(s)

notempty.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
rodin.s

Joined: 22 Sep 2010
Posts: 338
Location: Ukraine

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 11:20    Post subject: testing RC10  

Now I have made a simple script which does 'ps | grep pmusic' each minute and puts it's output to a file. For testing I just clicked on the radio link posted above and played it for ten minutes. Progress bar didn't disappear and the more of it the slower pmusic GUI becomes. In previous version (RC9) I even managed to run RadioHits dialog and recorded some songs, in RC10 I didn't even try. It was hard to control GUI very soon.
As far as I see progress bar reads info from output of ffmpeg and cannot read it correctly as I have a lot of error messages like this in debug output:
Code:
 /usr/local/pmusic/func_progressbar: line 59: (1625*100/)+1: ошибка синтаксиса: ожидается операнд (error token is ")+1")
/usr/local/pmusic/func_progressbar: line 59: (1628*100/)+1: ошибка синтаксиса: ожидается операнд (error token is ")+1")
/usr/local/pmusic/func_progressbar: line 59: (1628*100/)+1: ошибка синтаксиса: ожидается операнд (error token is ")+1")
/usr/local/pmusic/func_progressbar: line 59: (1632*100/)+1: ошибка синтаксиса: ожидается операнд (error token is ")+1")
/usr/local/pmusic/func_progressbar: line 59: (1636*100/)+1: ошибка синтаксиса: ожидается операнд (error token is ")+1")
/usr/local/pmusic/func_progressbar: line 59: (1639*100/)+1: ошибка синтаксиса: ожидается операнд (error token is ")+1")
/usr/local/pmusic/func_progressbar: line 59: (1640*100/)+1: ошибка синтаксиса: ожидается операнд (error token is ")+1")
/usr/local/pmusic/func_progressbar: line 59: (1643*100/)+1: ошибка синтаксиса: ожидается операнд (error token is ")+1")
/usr/local/pmusic/func_progressbar: line 59: (1645*100/)+1: ошибка синтаксиса: ожидается операнд (error token is ")+1")
/usr/local/pmusic/func_progressbar: line 59: (1648*100/)+1: ошибка синтаксиса: ожидается операнд (error token is ")+1")

And maybe this mistakes make more and more instances of progress bar until it's hard or even impossible to control pMusic GUI.
Also at first run when there's no root/.pmusc it is not possible to browse files in the left pMusc window. It's possible only at second run.
processes_time.txt.gz
Description 
gz

 Download 
Filename  processes_time.txt.gz 
Filesize  2.05 KB 
Downloaded  285 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send private message 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 16:02    Post subject:  

pMusic 3 - RC11



Download pMusic 3 - RC11 here

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 16:05    Post subject:  

Charlie
Playlist names is fixed.
When translation is finished, please give me a note, and I will upload it in the pMusic_NLS post. Be aware that most of the new rc's have small NLS updates.


Download pMusic 3 - RC11 here

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 16:11    Post subject:  

rodin.s
Thank you for helping out here. I am very thankful for bothering you running a program that does not work for you!!!!
- rc11 has hopefully fixed the check for allowing only 1 instance of func_progressbar.
- Browsing at first run failed - a bug existing for very long, but now known and fixed.
- I tried to play your stream http://listen.sky.fm/public1/guitar.pls, but either pmusic nor mplayer could connect. I tried another stream - wanted to check if things works differently than local files. Could not find anything..... Is there any difference for you if you play streams or local files?


Thank you
Sigmund


Download pMusic 3 - RC11 here

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
sheldonisaac

Joined: 21 Jun 2009
Posts: 409
Location: Philadelphia, PA

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 18:54    Post subject:
Subject description: web stream
 

zigbert wrote:

Is there any difference for you if you play streams or local files?

Radio stations seem OK.

I tried to setup Web music, it quit with an error message.

So I tried Advanced. After about an hour it was finished indexing.

I can add a track to the playlist, eg Gerald - Adagio from Classical

When I click it in the playlist, there's a message "Connecting" then "buffering. please wait" with a few seconds of music, and then silence.

Local file plays OK.
Back to top
View user's profile Send private message 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 19:26    Post subject:  

sheldonisaac
I wonder what errors make it silence.....????
pMusic generates a command that is executed when playing. It is located in /root/.pmusic/tmp/exec
In the original command all errors are pointed to the files ffmpeg_output and aplay_errors. To see the errors in terminal you can execute this simplified command:
Code:
LANG=C exec ffmpeg -i 'http://api.jamendo.com/get2/stream/track/redirect/?streamencoding=mp31&id=389999' -ss 0  -f au - | aplay


Quote:
I tried to setup Web music, it quit with an error message.
What errors?


Thank you for reporting
Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
sheldonisaac

Joined: 21 Jun 2009
Posts: 409
Location: Philadelphia, PA

PostPosted: Sat 10 Nov 2012, 19:57    Post subject:
Subject description: ffmpeg problems?
 

zigbert wrote:
sheldonisaac
I wonder what errors make it silence.....????
pMusic generates a command that is executed when playing. It is located in /root/.pmusic/tmp/exec
In the original command all errors are pointed to the files ffmpeg_output and aplay_errors. To see the errors in terminal you can execute this simplified command:
Code:
LANG=C exec ffmpeg -i 'http://api.jamendo.com/get2/stream/track/redirect/?streamencoding=mp31&id=389999' -ss 0  -f au - | aplay



I will report on this soon. (see at bottom)
Thanks.
EDIT: Works now.
I just heard The Rhythm Hounds playing Lover's Rhumba from Mystery walk. (Jamendo Blues section)

I finally found this by Playdayz (some snipping):
Quote:

The Pmusic upgrade for Lucid 528 has a later ffmpeg (0.8.9) than the default Lucid.
ftp://distro.ibiblio.org/puppylinux/pet_packages-lucid/Pmusic_Upgrade-Lucid528-005.pet

Quote:
I tried to setup Web music, it quit with an error message.

zigbert wrote:
What errors?
Code:

--2012-11-10 18:53:20--  http://www.meownplanet.net/zigbert/pmusic_index_webmusic.gz
Resolving www.meownplanet.net... 96.30.0.248
Connecting to www.meownplanet.net|96.30.0.248|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 401 Authorization Required
Reusing existing connection to www.meownplanet.net:80.
HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found
2012-11-10 18:53:22 ERROR 404: Not Found.

FINISHED. PRESS ENTER KEY TO CLOSE THIS WINDOW:


Code:
LANG=C exec ffmpeg -i 'http://api.jamendo.com/get2/stream/track/redirect/?streamencoding=mp31&id=389999' -ss 0  -f au - | aplay
ffmpeg version 0.8.9

(For some reason, my Lucid Puppy had a version which might be
FFmpeg 0.6-4:0.6-2ubuntu4 ???)
Code:
    encoded_by      : Jamendo : http://www.jamendo.com | LAME
    TDTG            : 2012-01-29T11:14:54
  Duration: 00:03:08.36, start: 0.000000, bitrate: 96 kb/s
    Stream #0.0: Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16, 96 kb/s
Playing Sparc Audio 'stdin' : Signed 16 bit Big Endian, Rate 44100 Hz, Stereo
Output #0, au, to 'pipe:':
  Metadata:
    title           : A
    artist          : Frozen Silence
    album           : Notes
    date            : 2009
    genre           : (255)
    publisher       : Jamendo
    copyright       : 2009-07-22T09:29:37+01:00 Frozen Silence. Licensed to the public under http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ verify at http://www.jamendo.comalbum/49125/
    encoded_by      : Jamendo : http://www.jamendo.com | LAME
    TDTG            : 2012-01-29T11:14:54
    encoder         : Lavf53.5.0
    Stream #0.0: Audio: pcm_s16be, 44100 Hz, stereo, s16, 1411 kb/s
Stream mapping:
  Stream #0.0 -> #0.0
Press [q] to stop, [?] for help
Back to top
View user's profile Send private message 
rodin.s

Joined: 22 Sep 2010
Posts: 338
Location: Ukraine

PostPosted: Sun 11 Nov 2012, 01:23    Post subject: testing RC11  

RC11 works better, faster, with radio and with local files. Streamripper also works. Will do more testing later.
processes_time.txt.gz
Description  RC11 processes.
gz

 Download 
Filename  processes_time.txt.gz 
Filesize  930 Bytes 
Downloaded  274 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send private message 
charlie6


Joined: 30 Jun 2008
Posts: 1007
Location: South of Belgium

PostPosted: Sun 11 Nov 2012, 07:34    Post subject: cannot get pmusic.pot using pMusic 2.9.19 ...?!  

Hi Sigmund,
Shocked cannot get pmusic.pot using MoManager+pMusic 2.9.19 ...?!
zigbert wrote:
Charlie
Playlist names is fixed.
When translation is finished, please give me a note, and I will upload it in the pMusic_NLS post. Be aware that most of the new rc's have small NLS updates.

thanks therefore !

Now i cannot longer get a pmusic.pot, nor pmusic.po using MoManager, even on a fresh install of pMusic2.9.19 on dpup-exprimo.
what happens:
- once MoManager has scanned all files, i select /usr/local/pmusic/pmusic in the scripts that don't have a .mo file; and then select «create»
- at this stage, there should come a console asking for entering the translator's email adress; here it does not; and the Geanys opened pmusic.po file is empty.

I tested on the same session MoManager to create a po file using another script (i.e. precord) and it worked fine. So i do not believe my MoManager configuration to be somewhat corrupted.
I had previously cleared my session off all previous version pMusic files ... as also uninstalled pMusic-NLS.pet....??!!

The pmusic.pot i have put appart is relative to version 2.9.17; + update about «Bookark» entry.
Are there much changes in 2.9.19 that need to update the pmusic.pot from 2.9.17 ?
Thanks for any reply.

Charlie
Back to top
View user's profile Send private message 
charlie6


Joined: 30 Jun 2008
Posts: 1007
Location: South of Belgium

PostPosted: Sun 11 Nov 2012, 14:29    Post subject: failed to create .pot , .po file using pMusic-2.9.19  

Hi Sigmund,
in addition to the above post:
I again have repeated to build the pmusic.po using MoManager, now rolling back to pMusic-2.9.10.pet (yes 2.9.ten), and this worked fine on the very same dpup-squeeze session.
I got
- rxvt console asking for entering translator's email-adress; once done I got
- pmusic.pot, and .po, as also .mo files build !

Re-doing the same,this time,using pMusic-2.9.19.pet:
- uninstall pMusic-2.9.10 and all-pmusic-related-relief files;
- reboot;
- install pMusic-2.9.19.pet
- start MoManager and select /usr/local/pmusic/pmusic script and then 'create'

result:
- again no success; just a white rxvt console displayed about 0.3 sec and straight closed;
- no pmusic.po nor .pot created;

I did the same using pMusic-2.9.17 ==> no success; so the pmusic.pot reported in my above post could be rather from an anterior version of pMusic, perhaps well pMusic-2.9.15.

Cheers, Charlie
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 95 of 123 [1833 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 93, 94, 95, 96, 97, ..., 121, 122, 123 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1359s ][ Queries: 13 (0.0317s) ][ GZIP on ]