Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 29 Jul 2014, 07:06
All times are UTC - 4
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Announcements
Slacko 5.4 - FINAL 2 Dec 2012
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 39 of 49 [730 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 37, 38, 39, 40, 41, ..., 47, 48, 49 Next
Author Message
jrb


Joined: 11 Dec 2007
Posts: 1029
Location: Smithers, BC, Canada

PostPosted: Tue 13 Nov 2012, 00:39    Post subject:  

01micko wrote:
Nice job jrb Smile

You think the original author would have fixed it eh? Lazy so'n'so he is!

Did you find the original .pfd file? It's buried somewhere in this forum.

Anyhow, I guess we can have pwidgets-2.4.1 in the repo now. I'm amazed that the ancient conky still works.

Cheers

The original author probably wouldn't stoop to using my technique. I started with a font that worked (open source of course) and pasted in your icons and changed the Font Info. Down and dirty, thats me. Wink
Back to top
View user's profile Send private message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5680
Location: Kentucky

PostPosted: Tue 13 Nov 2012, 00:49    Post subject:  

Another quick hardware check with Slacko 5.3.7.1-FF on an old XP box off the storage shelf.As usual, everything working on initial boot.

Report Video 1.4 - Mon 12 Nov 2012 on Slacko Puppy 5.3.7.1 - Linux 3.2.33-4g i686

Chip description:
2.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82865G Integrated Graphics Controller (rev 02)
oem: Intel(r)865G Graphics Chip Accelerated VGA BIOS
product: Intel(r)865G Graphics Controller Hardware Version 0.0

X Server: Xorg Driver used: intel

X.Org version: 1.12.3
dimensions: 1024x768 pixels (270x203 millimeters)
depth of root window: 24 planes

...the above also recorded in /tmp/root/ as report-video,
and archived with xorg.conf and Xorg.0.log as report-video-full.gz
# glxgears
Running synchronized to the vertical refresh. The framerate should be
approximately the same as the monitor refresh rate.
377 frames in 5.0 seconds = 75.272 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.144 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.141 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.138 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.150 FPS


-Computer-
Processor : 2x Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
Memory : 1017MB (176MB used)
Operating System : Unknown distribution
User Name : root (root)
Date/Time : Mon 12 Nov 2012 10:42:59 PM CST
-Display-
Resolution : 1024x768 pixels
OpenGL Renderer : Mesa DRI Intel(R) 865G x86/MMX/SSE2
X11 Vendor : The X.Org Foundation
-Multimedia-
Audio Adapter : ICH4 - Intel ICH5


# free
total used free shared buffers
Mem: 1017100 592544 424556 0 58164
-/+ buffers: 534380 482720
Swap: 2150396 0 2150396
#
Back to top
View user's profile Send private message 
jrb


Joined: 11 Dec 2007
Posts: 1029
Location: Smithers, BC, Canada

PostPosted: Tue 13 Nov 2012, 01:32    Post subject:  

Just feeling a bit naughty Twisted Evil I thought I'd show you this
Code:
# report-video
Report Video 1.4 - Mon 12 Nov 2012 on Slacko Puppy 5.3.7.1 - Linux 3.2.33-4g i686
 
Chip description:
  2.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 945GME Express Integrated Graphics Controller (rev 03) 
  oem: Intel(r) 82945GM Chipset Family Graphics Chip Accelerated VGA BIOS
  product: Intel(r) 82945GM Chipset Family Graphics Controller Hardware Version 0.0
 
X Server: Xorg  Driver used: intel

X.Org version: 1.7.7
  dimensions:    1680x1050 pixels (444x277 millimeters)
  depth of root window:    24 planes

   ...the above also recorded in /tmp/root/ as report-video,
and archived with xorg.conf and Xorg.0.log as report-video-full.gz

I'm running 4 machines on one monitor with a KVM switch. One of the machines is a file and PXE server. With any Xorg past 1.7.7 xorg freezes up when I switch to another machine on the monitor. I just load the xorg_base and xserver from spup-051 over the top and I'm good to go. Might be useful for others with video problems Question
Back to top
View user's profile Send private message 
rodin.s

Joined: 22 Sep 2010
Posts: 338
Location: Ukraine

PostPosted: Tue 13 Nov 2012, 16:14    Post subject: homebank icons  

Homebank icons in beta4 disappeared again.
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7783
Location: qld

PostPosted: Tue 13 Nov 2012, 18:27    Post subject: Re: homebank icons  

rodin.s wrote:
Homebank icons in beta4 disappeared again.
Thanks for that.. I did a full woof download and forgot to upload the fixed package Embarassed
_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
cowboy


Joined: 03 Feb 2011
Posts: 247
Location: North America; the Western Hemisphere; Yonder

PostPosted: Tue 13 Nov 2012, 20:32    Post subject: slacko beta4 and brookdale  

o1micko,

Just a quick report - was able to boot into desktop with no issue on this Brookdale chip. Opened some windows, no initial problems. Unsure if you have incorporated the "Brookdale" fix into 5.4 (or 5.3.3 for that matter), but first run seemed ok. I've never had an issue with 5.3.1, and very few with 5.3.3 (and those were mostly flash related crashes). Thanks. Should you need anything specifically, just let me know.

00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82845G/GL[Brookdale-G]/GE/PE DRAM Controller/Host-Hub Interface (rev 03)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82845G/GL[Brookdale-G]/GE Chipset Integrated Graphics Device (rev 03)

_________________
"Everywhere is within walking distance, if you have the time." - Steven Wright
Back to top
View user's profile Send private message 
davec51

Joined: 13 Apr 2006
Posts: 483
Location: Virginia

PostPosted: Tue 13 Nov 2012, 23:22    Post subject: No Shutdown
Subject description: Nothing happens, have to make a cold boot
 

I have the latest build of Slacko in a frugal installation on my hard drive. As usual, Puppy is the most flexible, most efficient Linux I have used --and I have used many, including many Puppies.
A problem, however, has come up: Nothing happens when I try to close Puppy. Neither the reboot option nor the shut down option does anything at all. I have to simply turn the machine off (a Dell Optiplex GX520, by the way).
Back to top
View user's profile Send private message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1369
Location: Malvern, Worcs, UK

PostPosted: Wed 14 Nov 2012, 15:21    Post subject: Chromium 25  

Chromium 25 in both pet and sfs formats for Slacko 5.4 beta is available from:

http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=81351&start=8

_________________
LxPup-14.03 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send private message 
Volhout


Joined: 28 Dec 2008
Posts: 375

PostPosted: Fri 16 Nov 2012, 04:32    Post subject: Works fine  

Beta 4 works fine on my eeePC 1001ha (atom N270 and intel graphics).
Use frisbee for wireless.Installe "NEU" icons.
Will report more after 1 week of use.
Back to top
View user's profile Send private message 
whisperwalker

Joined: 24 Aug 2011
Posts: 17
Location: USA

PostPosted: Fri 16 Nov 2012, 11:48    Post subject: Beta-4, Opera PAE,
Subject description: Ath5k- Atheros Working Great
 

Beta 4, Opera PAE flat-out Zings-Man-Zings! on this old Vaio. Atheros Ath5k grabbed it and will not let go. By far the fastest and finest Puppy for this machine. Everything works - Tor, Bleachbit, peebees new Chromium,(Thanks peebee!). VLC playing anything and everything...Thanks 01micko and all contributors, This is Puppy at its finest, Rock On!
capture24825.png
Description  Beta 4 Rockin'
png

 Download 
Filename  capture24825.png 
Filesize  850.42 KB 
Downloaded  297 Time(s) 

_________________
VAIO VGN-N325E
- P T2080 1.73GHz
- Mobile Intel 943 GML Express
- 1.0 GB DDR2 SDRAM - 533.0MHz
- 120.0 GB Serial ATA-150-5400.0rpm
- Intel GMA 950 Graphics 224MB
Back to top
View user's profile Send private message 
ally


Joined: 19 May 2012
Posts: 835
Location: lincoln

PostPosted: Fri 16 Nov 2012, 13:30    Post subject:  

posting from a lenovo t61 using 5.3.7.1-PAE live cd

everything working well so far apart from abiword 'white' page not visible on start, minimize and back to correct

have added chromium 22 (sfs) and wake on lan (pet)

like the addition of premote rdesktop (normally install x11 & tightvnv)

looking really good - thanks

Smile

EDIT:

well, a bit early to post

shortly after original post I was unable to mount one of my drives so tried to restart X but system hang and everything went slow

am now posting from the non-PAE version (I have 4gb installed but had issues with the slacko 5.3.3 PAE also)

premote wouldn't connect using vnc so have installed tightvnc

previous slacko pets seem to be working ok so far

Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Ray MK


Joined: 05 Feb 2008
Posts: 760
Location: UK

PostPosted: Fri 16 Nov 2012, 20:34    Post subject:  

Report Video 1.4 - Fri 16 Nov 2012 on Slacko Puppy 5.3.7.1 - Linux 3.4.17-PAE i686

Chip description:
2.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82852/855GM Integrated Graphics Device (rev 02)
oem: Intel(r)852MG/852MGE/855MG/855MGE Graphics Chip Accelerated VGA BIOS
product: Intel(r)852MG/852MGE/855MG/855MGE Graphics Controller Hardware Version 0.0

X Server: Xorg Driver used: intel

X.Org version: 1.12.3
dimensions: 1024x768 pixels (270x203 millimeters)
depth of root window: 24 planes

All seems good on my 10yr old Acer Laptop.

Love the backdrop and really pleased to have Opera.

Thank you 01micko for all that you do to provide a super Puppy for us.

Very best regards - Ray.
sys-info-121116.gz
Description 
gz

 Download 
Filename  sys-info-121116.gz 
Filesize  11.97 KB 
Downloaded  265 Time(s) 
report-video-full.gz
Description 
gz

 Download 
Filename  report-video-full.gz 
Filesize  6.42 KB 
Downloaded  281 Time(s) 

_________________
Asus 701SD. 2gig ram. 8gb SSD. IBM A21m laptop. 192mb ram. PIII Coppermine proc. X60 T2400 1.8Ghz proc. 2gig ram. 80gb hdd. T41 Pentium M 1400Mhz. 512mb ram.
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7783
Location: qld

PostPosted: Fri 16 Nov 2012, 20:58    Post subject:  

ally wrote:

premote wouldn't connect using vnc so have installed tightvnc


Yeah, vnc is not included, rdesktop and ssh (client) are. It's easy to install ssh (server). Infrastructure is there already. As for vnc, I might have to find a SlackBuild and add it to the repo.

-

@RayMK and whisperwalker, thanks

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7783
Location: qld

PostPosted: Sun 18 Nov 2012, 00:09    Post subject:  

***

RC1 is released

***

See main post

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5680
Location: Kentucky

PostPosted: Sun 18 Nov 2012, 01:54    Post subject:  

Fresh manual frugal install of 5.3.7.7 RC1 FF on the trusty old Athlon XP box. Everything correct on initial boot....no problems yet.

# report-video
Report Video 1.4 - Sat 17 Nov 2012 on Slacko Puppy 5.3.7.7 - Linux 3.2.33-4g i686

Chip description:
0.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV18 [GeForce4 MX 440 AGP 8x] (rev c1)
oem: NVidia
product: NV18 () Board Chip Rev A2

X Server: Xorg Driver used: nouveau

X.Org version: 1.12.3
dimensions: 1440x900 pixels (380x238 millimeters)
depth of root window: 24 planes

...the above also recorded in /tmp/root/ as report-video,
and archived with xorg.conf and Xorg.0.log as report-video-full.gz
# glxgears
Running synchronized to the vertical refresh. The framerate should be
approximately the same as the monitor refresh rate.
1758 frames in 5.0 seconds = 351.566 FPS
1804 frames in 5.0 seconds = 360.790 FPS
1749 frames in 5.0 seconds = 349.717 FPS
1755 frames in 5.0 seconds = 350.899 FPS
1532 frames in 5.0 seconds = 306.268 FPS


-Computer-
Processor : AMD Athlon(tm) XP 2400+
Memory : 1033MB (211MB used)
Operating System : Unknown distribution
User Name : root (root)
Date/Time : Sat 17 Nov 2012 11:53:19 PM CST
-Display-
Resolution : 1440x900 pixels
OpenGL Renderer : Mesa DRI nv18 x86/MMX+/3DNow!+/SSE
X11 Vendor : The X.Org Foundation
-Multimedia-
Audio Adapter : VIA8233 - VIA 8235
capture5659.png
 Description   
 Filesize   183.53 KB
 Viewed   826 Time(s)

capture5659.png

Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 39 of 49 [730 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 37, 38, 39, 40, 41, ..., 47, 48, 49 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Announcements
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1059s ][ Queries: 13 (0.0156s) ][ GZIP on ]