Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 24 Jul 2014, 23:47
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
sound
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Topic_locked View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
wetterau

Joined: 13 Jul 2005
Posts: 36

PostPosted: Sun 02 Dec 2012, 10:21    Post_subject:  sound
Sub_title: not working on T23 thinkpad, non-PAE firefox iso
 

tried alsamixer and retrovol, can't get sound

sound works fine with other puppies, Arch, and Slitaz
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 10928
Location: Arizona USA

PostPosted: Sun 02 Dec 2012, 12:36    Post_subject:  

I moved your original thread on this subject to the Audio section because I think it will get more attention there.

You still haven't told us which version of Puppy you're using. That's important.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Topic_locked View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0361s ][ Queries: 12 (0.0040s) ][ GZIP on ]