Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 16 Sep 2014, 11:30
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
pMusic 4.4.1
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 102 of 123 [1833 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 100, 101, 102, 103, 104, ..., 121, 122, 123 Next
Author Message
scabz


Joined: 30 Apr 2009
Posts: 302
Location: Tallahassee FL US

PostPosted: Sat 15 Dec 2012, 23:55    Post subject:  

the problems i had above was that the ffmpeg i had was bad, i compiled ffmpeg 1.0 and all works well now. Sorry for the bad report.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7801
Location: qld

PostPosted: Sun 16 Dec 2012, 03:20    Post subject:  

Sigmund

Small Christmas present for you (in time for 3.1?).

I figured out how to toggle the icon for pause/play in the tray app, very simple really once I realised all you do is switch the icons for the main gui, of course the tray app can use it too. About one minute's work after I realised. Laughing

Attached is a tarball containing the 32 bit binary and the source code. Seems working ok for me.

Cheers

Attachment removed, see later post.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |

Last edited by 01micko on Sun 16 Dec 2012, 08:01; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sun 16 Dec 2012, 05:33    Post subject:  

That's great Mick

I have updated plugin thread - Try app

pMusic 3.1 is a bit further into the future. It require updates of gtkdialog and probably ffmpeg. Being on the dependency-edge is a good place to be for the developer, but not the best place for the user, so I plan to wait until at least gtkdialog-0.8.3 settles.


Thanks a lot
Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7801
Location: qld

PostPosted: Sun 16 Dec 2012, 06:14    Post subject:  

Ok, so we wait some for 3.1

One thing about the new tray icon, the icon needs to be in a fixed path for the C code so it is hard coded to "/root/.pmusic/tmp/icon_playpause.png". "$HOME" doesn't work. This makes it unfriendly to multiuser systems. I'll have a think about how to get around this in the future, so it may be wise to keep the older version available for multiuser systems for now.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sun 16 Dec 2012, 07:03    Post subject:  

Mick
Would it help if $WORKDIR was set in the rc-file or in a separate file?


Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7801
Location: qld

PostPosted: Sun 16 Dec 2012, 08:01    Post subject:  

zigbert wrote:
Mick
Would it help if $WORKDIR was set in the rc-file or in a separate file?


Not likely as $HOME could be /root, /home/johnny or /home/mary on any one system.

However, I came up with a quick and dirty work around. Seems to work ok. When the tray app is initialised it creates a symlink to $HOME/.pmusic/tmp/icon_playpause.png in /tmp. Now the C code looks for that Wink . Simplest way I could think of and I tested by deleting $HOME/.pmusic. I didn't test as a multiuser but it's not hard coded now so should be ok.

Attached.

EDIT: also compiled in FatDog, first attachment, no source (same as 32 src)
pmusic_trayapp-64bit-161212.tar.bz2
Description  64 bit binary. BE CAREFUL, it's not in a sub folder of it's own. You could easy mix them up.
bz2

 Download 
Filename  pmusic_trayapp-64bit-161212.tar.bz2 
Filesize  3.51 KB 
Downloaded  251 Time(s) 
pmusic-trayapp-161212-2ND.tar.bz2
Description  includes 32 bin and source
bz2

 Download 
Filename  pmusic-trayapp-161212-2ND.tar.bz2 
Filesize  4.79 KB 
Downloaded  246 Time(s) 

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Sun 16 Dec 2012, 09:18    Post subject:  

Trayapp updated !!!!


Great stuff
Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
scabz


Joined: 30 Apr 2009
Posts: 302
Location: Tallahassee FL US

PostPosted: Mon 17 Dec 2012, 16:30    Post subject:  

one issues i am having in when clicking on the smart add button and click add if there is less tracks in the folder then the number set it frezzez when adding to the playlist.

another thing i miss the add all button that was in older pmusic.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger 
L18L

Joined: 19 Jun 2010
Posts: 2505
Location: Burghaslach, Germany somewhere also known as "Hosla"

PostPosted: Tue 18 Dec 2012, 08:15    Post subject: Pmusic 3.0.6
Subject description: fix
 

Quote:
# pmusic
/usr/local/pmusic/pmusic: line 51: [: 3.0.6: integer expression expected


fixed line 51 wrote:
[ "`grep -F VERSION $CONFIG | cut -d= -f2 | cut -d. -f1`" -lt 3 ] && rm -f $WORKDIR/*
Back to top
View user's profile Send private message 
L18L

Joined: 19 Jun 2010
Posts: 2505
Location: Burghaslach, Germany somewhere also known as "Hosla"

PostPosted: Tue 18 Dec 2012, 12:16    Post subject:  

01micko wrote:
... so it is hard coded to "/root/.pmusic/tmp/icon_playpause.png". "$HOME" doesn't work. This makes it unfriendly to multiuser systems....


Thanks to mcewanw I recall that ~ is equivalent to $HOME

/usr/bin/pavrecord line 28 wrote:
export PROGRAMHOME=~/.${PROGRAMNAME}


Hope that helps but some testing is needed
Back to top
View user's profile Send private message 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Tue 18 Dec 2012, 18:54    Post subject: Re: Pmusic 3.0.6
Subject description: fix
 

L18L wrote:
[ "`grep -F VERSION $CONFIG | cut -d= -f2 | cut -d. -f1`" -lt 3 ] && rm -f $WORKDIR/*
Got it - Thank you
Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Tue 18 Dec 2012, 18:58    Post subject:  

scabz wrote:
one issues i am having in when clicking on the smart add button and click add if there is less tracks in the folder then the number set it frezzez when adding to the playlist.

another thing i miss the add all button that was in older pmusic.
I can't reproduce this bug. Hmmm..... More info ?

I'll consider a new 'Add all' function.


Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
L18L

Joined: 19 Jun 2010
Posts: 2505
Location: Burghaslach, Germany somewhere also known as "Hosla"

PostPosted: Wed 19 Dec 2012, 14:24    Post subject: Re: Pmusic 3.0.6
Subject description: fix for fix
 

zigbert wrote:
L18L wrote:
[ "`grep -F VERSION $CONFIG | cut -d= -f2 | cut -d. -f1`" -lt 3 ] && rm -f $WORKDIR/*
Got it - Thank you
Sigmund

This will be valid only up to version 9 Embarassed

But there is ever valid vercmp

# vercmp
usage: vercmp version1 lt|gt|le|ge|eq version2
return value 0 if true, else 1
#

--
edit
link to vercmp: http://bkhome.org/blog/?viewDetailed=02226
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7801
Location: qld

PostPosted: Fri 21 Dec 2012, 07:43    Post subject:  

L18L wrote:
01micko wrote:
... so it is hard coded to "/root/.pmusic/tmp/icon_playpause.png". "$HOME" doesn't work. This makes it unfriendly to multiuser systems....


Thanks to mcewanw I recall that ~ is equivalent to $HOME

/usr/bin/pavrecord line 28 wrote:
export PROGRAMHOME=~/.${PROGRAMNAME}


Hope that helps but some testing is needed
Yeah, nice idea, had my doubts though and were confirmed. Oh well, thanks for trying.
_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5719
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Tue 25 Dec 2012, 18:19    Post subject:  

Version 3.0.7
See main post

Changelog
- Bugfix: Detection of installed pMusic older than version 3.0.0 (thanks to L18L)

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 102 of 123 [1833 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 100, 101, 102, 103, 104, ..., 121, 122, 123 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1105s ][ Queries: 13 (0.0354s) ][ GZIP on ]