Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 25 Oct 2014, 07:25
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Sound card bug with RetroPrecise 5.4.3?
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
VictorVictor5

Joined: 23 May 2012
Posts: 131

PostPosted: Wed 16 Jan 2013, 23:03    Post_subject:  Sound card bug with RetroPrecise 5.4.3?  

Greetings all and I hope this is in the right category.

I was tinkering with Retro Puppy 5.4.3 and noticed it doesn't have drivers for my sound card, but Puppy Wary 5.3 does.

(Noob alert) - Is this a bug? Or do I somehow need to get the files from Wary to put on Retro?

If that's the case, how do I do that?

Specs: Gateway Solo 9100 w/Optional Trident, 384 MB RAM, 160 GB HDD (in partitions). The sound card (from what I remember) is a Yamaha OPL3_SAx.

Thanks!
VV5
Back to top
View user's profile Send_private_message 
bark_bark_bark

Joined: 05 Jun 2012
Posts: 839
Location: USA

PostPosted: Wed 16 Jan 2013, 23:05    Post_subject:  

copying drivers from one puppy to another, is not possible. doing that confuses the driver AND the kernel.
_________________
Desktop: Intel 945PSN Motherboard, 3.2Ghz P-IV "Prescott 2M", 2GB RAM, 500GB WD HDD, Windows 7
(Slacko) Puppy Arcade 11 on USB Stick
Back to top
View user's profile Send_private_message 
VictorVictor5

Joined: 23 May 2012
Posts: 131

PostPosted: Wed 16 Jan 2013, 23:12    Post_subject:  

Ok, so do I have any options?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
bark_bark_bark

Joined: 05 Jun 2012
Posts: 839
Location: USA

PostPosted: Wed 16 Jan 2013, 23:17    Post_subject:  

not sure as of now. I am still a major n00b to linux.
_________________
Desktop: Intel 945PSN Motherboard, 3.2Ghz P-IV "Prescott 2M", 2GB RAM, 500GB WD HDD, Windows 7
(Slacko) Puppy Arcade 11 on USB Stick
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0462s ][ Queries: 12 (0.0118s) ][ GZIP on ]