Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 27 Aug 2014, 23:41
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Sound card bug with RetroPrecise 5.4.3?
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
VictorVictor5

Joined: 23 May 2012
Posts: 131

PostPosted: Wed 16 Jan 2013, 23:03    Post subject:  Sound card bug with RetroPrecise 5.4.3?  

Greetings all and I hope this is in the right category.

I was tinkering with Retro Puppy 5.4.3 and noticed it doesn't have drivers for my sound card, but Puppy Wary 5.3 does.

(Noob alert) - Is this a bug? Or do I somehow need to get the files from Wary to put on Retro?

If that's the case, how do I do that?

Specs: Gateway Solo 9100 w/Optional Trident, 384 MB RAM, 160 GB HDD (in partitions). The sound card (from what I remember) is a Yamaha OPL3_SAx.

Thanks!
VV5
Back to top
View user's profile Send private message 
bark_bark_bark

Joined: 05 Jun 2012
Posts: 795
Location: USA

PostPosted: Wed 16 Jan 2013, 23:05    Post subject:  

copying drivers from one puppy to another, is not possible. doing that confuses the driver AND the kernel.
_________________
Desktop: Intel 945PSN Motherboard, 3.2Ghz P-IV "Prescott 2M", 2GB RAM, 500GB WD HDD, Windows 7
Back to top
View user's profile Send private message 
VictorVictor5

Joined: 23 May 2012
Posts: 131

PostPosted: Wed 16 Jan 2013, 23:12    Post subject:  

Ok, so do I have any options?
Back to top
View user's profile Send private message 
bark_bark_bark

Joined: 05 Jun 2012
Posts: 795
Location: USA

PostPosted: Wed 16 Jan 2013, 23:17    Post subject:  

not sure as of now. I am still a major n00b to linux.
_________________
Desktop: Intel 945PSN Motherboard, 3.2Ghz P-IV "Prescott 2M", 2GB RAM, 500GB WD HDD, Windows 7
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0421s ][ Queries: 12 (0.0070s) ][ GZIP on ]