Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 21 Dec 2014, 10:23
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Umplayer stopped playing Youtube
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
backi

Joined: 27 Feb 2011
Posts: 466
Location: GERMANY

PostPosted: Thu 17 Jan 2013, 09:52    Post_subject:  Umplayer stopped playing Youtube
Sub_title: Umplayer stopped playing Youtube
 

Hi Everyone !

Umplayer stopped playing Youtube ??
Back to top
View user's profile Send_private_message 
stifiling

Joined: 29 Dec 2007
Posts: 388

PostPosted: Thu 17 Jan 2013, 10:27    Post_subject:  

still working for me using smplayer 0.8.3

i believe umplayer and smplayer both use the same youtube code.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 4138
Location: World_Hub

PostPosted: Thu 17 Jan 2013, 10:38    Post_subject:  

There appears to be some sort of patch if you're willing to rebuild it..
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0504s ][ Queries: 12 (0.0170s) ][ GZIP on ]