Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 26 Nov 2014, 13:35
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Slacko 5.5 Final
Moderators: Flash, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 4 of 27 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, ..., 25, 26, 27 Next
Author Message
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7841
Location: qld

PostPosted: Tue 05 Feb 2013, 17:24    Post_subject:  

-I'll update the chromium package, I already uploaded new google-chome-24xxx so should be at ibiblio and nluug by now.

-I just tested gtkdialog-splash. I remember there was an issue with -fg $color but that seems ok now, maybe that was the first version, anyway it can be in

-Sigmund, I remember your ATI card gives trouble since 431 IIRC, you included a special driver in Stardust puplet. Was that the radeon-hd xorg driver? If so I can compile it and put it in. I will message rurario (Norwegian Slacker, works at Opera) about the 16 bit colour bug in Opera. Also I'll post it in the Opera forum. Maybe it's an easy fix for them. You could also try opera-12.11 (pets @ ibiblio, nluug) and see if the issue is there. We are using now latest 12.13 (Feb 1 release).

-also uploaded are midnight commander by billtoo (plus slang dep), fixed umplayer. VLC-2.0.5 is packaged a bit weird billtoo, lots of stuff in /root.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1519
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Tue 05 Feb 2013, 19:39    Post_subject:  

Hi Mick

I am getting errors when copying files between directories using drag and drop in rox-filer in 5.4.0.2:
Code:
cp: preserving permissions for '/mnt/home/test1/compile/lib/wlc_hybrid.o_shipped': Operation not supported
Failed to copy '/mnt/home/broadcom-sta/Broadcom-Sources-5.100.82.112-patched/lib/wlc_hybrid.o_shipped'

I am seeing the same errors in pemasu's recent dpup-wheezy - the file is copied correctly despite the error message

I have compiled the wl broadcom driver successfully for the 3.4.28 kernel - please say if you want it....

Cheers
peebee

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 2156
Location: Ontario Canada

PostPosted: Tue 05 Feb 2013, 20:19    Post_subject:  

01micko wrote:
VLC-2.0.5 is packaged a bit weird billtoo, lots of stuff in /root.


Here's one that I compiled tonight in 5.4.0.2 after booting
pfix=ram,installing qt-482 from ppm, and installing a lua pet.
If it works well give credit to pemasu, it's his configure line, I
just added --disable-dbus to it plus the lua pet.
It's actually a little larger than the other vlc pet but the
vlc-2.0.5-i686.files is smaller.

Here's the download link:

http://www.datafilehost.com/download-4c2cf0f4.html
vlc205scrn.jpg
 Description   
 Filesize   35.84 KB
 Viewed   515 Time(s)

vlc205scrn.jpg

Back to top
View user's profile Send_private_message 
tlchost

Joined: 05 Aug 2007
Posts: 1738
Location: Baltimore, Maryland USA

PostPosted: Tue 05 Feb 2013, 20:40    Post_subject: Re: getlibre is broken  

01micko wrote:
tlchost wrote:
get libreoffice is now broken with bootable usb drive...tells me it does not support DVD or low ram installs....works fine in the non-beta versions of Slacko.

This is strange, but I guess there is some conflict. I'll resolve it soon


FWIW, as an experiment, I deleted the lines in the script that called the routine that said no low memory/usb.

As soon as I did that, the script worked....until the very end...when sfsload could not find the sfs file. So it appears to me that the script does not see the memory I have(16 gigs). When I find an older machine, I'll test it there and let you know.

Thom
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5934
Location: Kentucky

PostPosted: Tue 05 Feb 2013, 22:11    Post_subject:  

Manual frugal install on an old P4 test box. Looking good so far.

# report-video
Report Video 1.4 - Tue 5 Feb 2013 on Slacko Puppy 5.4.0.2 - Linux 3.4.28-PAE i686

Chip description:
2.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82865G Integrated Graphics Controller (rev 02)
oem: Intel(r)865G Graphics Chip Accelerated VGA BIOS
product: Intel(r)865G Graphics Controller Hardware Version 0.0

X Server: Xorg Driver used: intel

X.Org version: 1.12.3
dimensions: 1024x768 pixels (270x203 millimeters)
depth of root window: 24 planes

...the above also recorded in /tmp/root/ as report-video,
and archived with xorg.conf and Xorg.0.log as report-video-full.gz
# glxgears
Running synchronized to the vertical refresh. The framerate should be
approximately the same as the monitor refresh rate.
378 frames in 5.0 seconds = 75.400 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.141 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.144 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.138 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.149 FPS

-Computer-
Processor : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
Memory : 2551MB (220MB used)
Machine Type : Physical machine
Operating System : Puppy Linux
User Name : root (root)
Date/Time : Tue Feb 5 20:12:14 2013
-Display-
Resolution : 1024x768 pixels
OpenGL Renderer : Mesa DRI Intel(R) 865G x86/MMX/SSE2
X11 Vendor : The X.Org Foundation
-Audio Devices-
Audio Adapter : ICH4 - Intel ICH5

Code:
# free
             total         used         free       shared      buffers
Mem:       2551360       514764      2036596            0        57324
-/+ buffers:             457440      2093920
Swap:      4198396            0      4198396
#
Back to top
View user's profile Send_private_message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5934
Location: Kentucky

PostPosted: Tue 05 Feb 2013, 22:51    Post_subject:  

FWIW, no problems with Youtube videos in Opera on either install.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5934
Location: Kentucky

PostPosted: Tue 05 Feb 2013, 23:22    Post_subject:  

peebee wrote:
Hi Mick

I am getting errors when copying files between directories using drag and drop in rox-filer in 5.4.0.2:
Code:
cp: preserving permissions for '/mnt/home/test1/compile/lib/wlc_hybrid.o_shipped': Operation not supported
Failed to copy '/mnt/home/broadcom-sta/Broadcom-Sources-5.100.82.112-patched/lib/wlc_hybrid.o_shipped'

I am seeing the same errors in pemasu's recent dpup-wheezy - the file is copied correctly despite the error message

I have compiled the wl broadcom driver successfully for the 3.4.28 kernel - please say if you want it....

Cheers
peebee


No Rox problems here either and I've moved a bunch of stuff
on two machines. Using ext3 and/or ext4 partitions and fat32 flash drives.Both Slacko 5.4.0.2 and Wheezy 3.5.2.3. FWIW.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5934
Location: Kentucky

PostPosted: Wed 06 Feb 2013, 00:21    Post_subject:  

Added a few things...... Laughing
Slacko-5.4.0.2.jpg
 Description   
 Filesize   58.34 KB
 Viewed   462 Time(s)

Slacko-5.4.0.2.jpg

Back to top
View user's profile Send_private_message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7841
Location: qld

PostPosted: Wed 06 Feb 2013, 02:45    Post_subject:  

Feeling better James? Smile
_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5934
Location: Kentucky

PostPosted: Wed 06 Feb 2013, 03:04    Post_subject:  

01micko wrote:
Feeling better James? Smile


Somewhat better....... at least I'm semi-functional again...... emphasis on the "semi" part. Smile
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Sage

Joined: 04 Oct 2005
Posts: 4819
Location: GB

PostPosted: Wed 06 Feb 2013, 03:30    Post_subject:  

Well done James! There is NO problem with Opera, it's just that some folks refuse to load the correct FlashPlayer, despite what I and others have recommended more than once. The correct version is NOT in Get Flash, it's the middle one in the PPM offerings, or use one of the earlier ones recommended by Terryphi(?)
As I and others have clearly flagged numerous times, it's an Adobe issue - just another cr*p American capitalist b*st*rd like Intel, M$ & co. Will the decent, honest Americans please stand up, be counted and STOP buying this junk. We are here on this Forum because we despise these rotten corrupt Wintel-type cartels.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7841
Location: qld

PostPosted: Wed 06 Feb 2013, 05:55    Post_subject:  

Opera is updated to 12.14 ..

http://distro.ibiblio.org/puppylinux/pet_packages-slacko14/opera-12.14-s.pet 14M (NLS available too)

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Sage

Joined: 04 Oct 2005
Posts: 4819
Location: GB

PostPosted: Wed 06 Feb 2013, 06:27    Post_subject:  

Quote:
Opera is updated to 12.14

....hope that doesn't mean ferreting around to find another 'correct' FP, mick?!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7841
Location: qld

PostPosted: Wed 06 Feb 2013, 06:36    Post_subject:  

Sage wrote:

....hope that doesn't mean ferreting around to find another 'correct' FP, mick?!
No idea.. but if you can keep track of what works I'd be grateful for a list so I can patch GetFlash. Ta.
_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5788
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Wed 06 Feb 2013, 07:26    Post_subject:  

My alternative pmount is updated
- to reflect the latest changes in woof-pmount.
- Fix correct size of used-space-bar


http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=619166#619166

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 4 of 27 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, ..., 25, 26, 27 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0915s ][ Queries: 13 (0.0083s) ][ GZIP on ]