Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 21 Dec 2014, 11:05
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Dpup Exprimo 5.X.3.6.2.1 with kernel 3.6.2
Moderators: Flash, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 10 of 10 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 8, 9, 10
Author Message
don570


Joined: 10 Mar 2010
Posts: 3437
Location: Ontario

PostPosted: Tue 05 Feb 2013, 17:36    Post_subject:  

I have made the report-system version 2.9 compatible with Exprimo
and Wheezy.

The problem was incompatibility with command
Code:
lsusb -v

which works in most distros by Barry Kauler.

http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=682787#682787

_______________________________________
Back to top
View user's profile Send_private_message 
artsown

Joined: 12 Sep 2012
Posts: 147

PostPosted: Wed 06 Feb 2013, 10:51    Post_subject:  

Pemasu, I'd like to get your opinion on something. As I posted earlier in
this thread, your exprimo was unusual in that the usual fix for the
wireless bug didn't work. I had to place a fix in the startup group so
that power mgnt is turned off after X starts and not before. People have
written instructions to place the fix in /etc/rc.local which occurs before
X starts ... and this is what did not work in your exprimo.

What I did recently is create a text file having the single line:
iwconfig wlan0 power off
and then use permissions to make the file a executeable script which
I place in /root/startup This has worked on all pups tested so far. In
any event it's a improvement over the past instructions.

My question has to do with the best way of making this temporary fix
public. I don't want to advise people to download a script from me since
I'm not one of the so-called trusted sources (the malicious code issue).
So I'm inclined to write a instruction that even newbies should be able to
follow. It would be simpler for people though if someone like yourself
would create a pet that automatically copies the script to /root/startup
and also executes the script. Users would be advised to install the pet
prior to attempting to connect the first time and prior to any kind of
installation ... and that's all certain wireless users would have to do.

Art
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Arefacti

Joined: 10 Oct 2012
Posts: 165

PostPosted: Wed 06 Feb 2013, 12:23    Post_subject: tint2_with_menu
Sub_title: how can I get this menu ?
 

Hello,
always happy of this Puppy, and always a newbie question.

Got now openbox and like to install "tint2_with_menu".
So I downloaded it (strangely the link is tint2_with_menu-0.11.gz, so I rename it tint2_with_menu-0.11.pet and that's right.

So, I go to ~/.config/tint2/ and open : tint2rc
write the line : wm_menu = 1 in place of
wm_menu = 0

but don't work.
what I did wrong ?

thanks to read me !
Back to top
View user's profile Send_private_message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5971
Location: Kentucky

PostPosted: Sun 17 Feb 2013, 04:20    Post_subject:  

Been running 5.X.3.6.2.1 on this old P4 for quite a while with no problems.

# report-video
Report Video 1.4 - Sun 17 Feb 2013 on Dpup Exprimo 5.X.3.6.2.1 - Linux 3.6.2-dpup i686

Chip description:
2.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82865G Integrated Graphics Controller (rev 02)
oem: Intel(r)865G Graphics Chip Accelerated VGA BIOS
product: Intel(r)865G Graphics Controller Hardware Version 0.0

X Server: Xorg Driver used: intel

X.Org version: 1.7.7
dimensions: 1024x768 pixels (270x203 millimeters)
depth of root window: 16 planes

...the above also recorded in /tmp/root/ as report-video,
and archived with xorg.conf and Xorg.0.log as report-video-full.gz
#


-Computer-
Processor : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
Memory : 2592MB (201MB used)
Operating System : Unknown distribution
User Name : root (root)
Date/Time : Sun 17 Feb 2013 02:22:51 AM CST
-Display-
Resolution : 1024x768 pixels
OpenGL Renderer : Unknown
X11 Vendor : The X.Org Foundation
-Multimedia-
Audio Adapter : ICH4 - Intel ICH5
Back to top
View user's profile Send_private_message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5971
Location: Kentucky

PostPosted: Tue 19 Feb 2013, 05:38    Post_subject:  

Since Precise 372 doesn't like this box http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=685863#685863 I decided to try Exprimo 5.X.3.6.2.1. Working fine. Smile
Internet and sound good on initial boot......booted to an incorrect 1400x1050 display but xorgwizard made it easy to get to the correct 1440x900 resolution.

# report-video
Report Video 1.4 - Tue 19 Feb 2013 on Dpup Exprimo 5.X.3.6.2.1 - Linux 3.6.2-dpup i686

Chip description:
d.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation C61 [GeForce 7025 / nForce 630a] (rev a2)
oem: NVIDIA
product: MCP61 - mcp61-86 Chip Rev

X Server: Xorg Driver used: nv

X.Org version: 1.7.7
dimensions: 1440x900 pixels (402x251 millimeters)
depth of root window: 24 planes

...the above also recorded in /tmp/root/ as report-video,
and archived with xorg.conf and Xorg.0.log as report-video-full.gz
#

-Computer-
Processor : 2x AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
Memory : 3373MB (207MB used)
Operating System : Unknown distribution
User Name : root (root)
Date/Time : Tue 19 Feb 2013 03:39:36 AM CST
-Display-
Resolution : 1440x900 pixels
OpenGL Renderer : Unknown
X11 Vendor : The X.Org Foundation
-Multimedia-
Audio Adapter : HDA-Intel - HDA NVidia
Back to top
View user's profile Send_private_message 
SouthPaws

Joined: 16 Sep 2006
Posts: 88

PostPosted: Tue 28 May 2013, 23:54    Post_subject: LibreOffice 4.0.3
Sub_title: LibreOffice installer
 

Get LibreOffice installer aborts on version 4.0.3
_________________
http://www.ebiblefellowship.com/sunday_bible_study/2005.10.09_McOwen.htm
Back to top
View user's profile Send_private_message 
tony

Joined: 14 Jan 2006
Posts: 319
Location: Montreal.ca

PostPosted: Wed 27 Nov 2013, 10:04    Post_subject:  

Hi,

bluez-simple-agent is not working. It looks for /user/bin/python which is not found.

Regards Tony
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Pelo


Joined: 10 Sep 2011
Posts: 3452
Location: Mer méditerrannée (1 kms°)

PostPosted: Wed 26 Nov 2014, 00:46    Post_subject: nice and rich desktop environment
Sub_title: Osmo : who will do the job.
 

nice and rich desktop environment : 3.6.2.1 is my choice among other Dpup. complete, PPM already loaded.
Improval done :
OSMOmissing sheets : contacts
my way of doing : a task must be done by a category, and all info concerning the category is listed under contacts ( category is included in contacts list).
Homebank : libosx and libosp added via the PPM.

Pemasu,The distro absolutely necessary in a Puppytheque is Polarpup QT-005, please don't destroy it ! Smile
contact.png
 Description   Osmo updated
 Filesize   17.58 KB
 Viewed   85 Time(s)

contact.png


_________________
Puppy, buitin power in Paris Eiffel tower
Back to top
View user's profile Send_private_message YIM 
Display_posts:   Sort by:   
Page 10 of 10 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 8, 9, 10
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0742s ][ Queries: 13 (0.0066s) ][ GZIP on ]