Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 23 Sep 2014, 14:35
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Slacko 5.5 Final
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 14 of 27 [394 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 12, 13, 14, 15, 16, ..., 25, 26, 27 Next
Author Message
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1424
Location: Malvern, Worcs, UK

PostPosted: Mon 25 Feb 2013, 13:48    Post subject: Re: network_tray  

01micko wrote:
This is for testing before I do the next build, network_tray
Reports please.

Hi Mick

Works fine for me on wifi - icons are nice and familiar from Frisbee - and good quality from svg.

Tested on both Slacko 5.4.1beta and Precise 5.5beta with Rerwin's latest Frisbee - all good - it could lose the -s suffix as its not specific to Slacko?

Cheers
peebee

_________________
LxPup-14.03 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send private message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5761
Location: Kentucky

PostPosted: Tue 26 Feb 2013, 04:27    Post subject: Re: network_tray  

01micko wrote:
This is for testing before I do the next build, (I finally have a little time to do one!)

network_tray 18k

Reports please.


Appears to be working fine here too.
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7802
Location: qld

PostPosted: Tue 26 Feb 2013, 05:11    Post subject:  

Thanks guys for network_tray reports

There is a bug though if you have 2 wired network interfaces..particularly noticeable if you are connected to the second one, this would have been in the original by Barry (and inherited by rerwin's) anyway. Also, there is a bug if you have a ppp (any kind of modem) interface. though it's not as serious as the 2 eth interface bug. The fix should fix both. On the hunt.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7802
Location: qld

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 09:31    Post subject:  

**************

5.4.0.4 is out

See main post

**************

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 2103
Location: Ontario Canada

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 10:13    Post subject: Slacko 5.4.1 Beta
Subject description: 5404 non pae
 

I did a manual frugal install to an 8gb SDHC card formatted ext4,
using grub4dos as the bootloader.
VIDEO REPORT: Slacko Puppy, version 5.4.0.4

Chip description:
VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Radeon HD 3200 Graphics
Multimedia video controller: Conexant Systems, Inc. CX23885 PCI Video and
Audio Decoder (rev 04)
Requested by /etc/X11/xorg.conf:
Depth (bits, or planes): 24
Modules requested to be loaded: dbe
Drivers requested to be loaded: fglrx
Probing Xorg startup log file (/var/log/Xorg.0.log):
Driver loaded (and currently in use): fglrx
Loaded modules: amdxmm dbe ddc dri dri2 extmod fb fglrxdrm glesx glx kbd
mouse ramdac record vbe vgahw
Actual rendering on monitor:
Resolution: 1440x900 pixels (380x238 millimeters)
Depth: 24 planes
OpenGL
Vendor Advanced Micro Devices, Inc.
Renderer ATI Radeon HD 3200 Graphics
Version 3.3.11672 Compatibility Profile Context
Direct Rendering Y_es
# glxgears
19584 frames in 5.0 seconds = 3916.722 FPS
19695 frames in 5.0 seconds = 3938.826 FPS
19734 frames in 5.0 seconds = 3946.735 FPS
Computer
Processor 4x AMD Phenom(tm) II X4 810 Processor
Memory 3374MB (198MB used)

I installed kdegames from ppm (the devx wasn't loaded) and the broken
pinboard bug is gone.
I loaded the devx and installed the proprietary ati driver and
compiled a few pets with no problems.
Looks good so far Smile
I'll attach the htop and cmus pets that I made, also made pets of
fox-1.6.47-i686.pet and xfe-1.34-i686.pet but they are too large to attach.
screenshot.jpg
 Description   
 Filesize   39.26 KB
 Viewed   539 Time(s)

screenshot.jpg

cmus-v2.5.0-i686.pet
Description 
pet

 Download 
Filename  cmus-v2.5.0-i686.pet 
Filesize  195.11 KB 
Downloaded  101 Time(s) 
htop-1.0.2-i686.pet
Description 
pet

 Download 
Filename  htop-1.0.2-i686.pet 
Filesize  54.62 KB 
Downloaded  105 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send private message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5761
Location: Kentucky

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 10:52    Post subject:  

Fresh manual frugal install on the Athlon XP box. Everything good so far.

# report-video
VIDEO REPORT: Slacko Puppy, version 5.4.0.4

Chip description:
VGA compatible controller: nVidia Corporation NV18 [GeForce4 MX 440 AGP 8x] (rev c1)

Requested by /etc/X11/xorg.conf:
Resolution (widthxheight, in pixels): 1440x900
Depth (bits, or planes): 24
Modules requested to be loaded: dbe

Probing Xorg startup log file (/var/log/Xorg.0.log):
Driver loaded (and currently in use): nouveau
Loaded modules: dbe dri dri2 exa extmod fb glx kbd mouse record shadowfb

Actual rendering on monitor:
Resolution: 1440x900 pixels (380x238 millimeters)
Depth: 24 planes

...the above also recorded in /tmp/report-video
# glxgears
Running synchronized to the vertical refresh. The framerate should be
approximately the same as the monitor refresh rate.
1848 frames in 5.0 seconds = 368.995 FPS
1887 frames in 5.0 seconds = 376.797 FPS
1845 frames in 5.0 seconds = 368.929 FPS
1815 frames in 5.0 seconds = 362.634 FPS
1897 frames in 5.0 seconds = 379.276 FPS
1891 frames in 5.0 seconds = 378.091 FPS
1842 frames in 5.0 seconds = 368.376 FPS

-Computer-
Processor : AMD Athlon(tm) XP 2400+
Memory : 1033MB (214MB used)
Machine Type : Physical machine
Operating System : Puppy Linux
User Name : root (root)
Date/Time : Wed Feb 27 08:53:24 2013
-Display-
Resolution : 1440x900 pixels
OpenGL Renderer : Mesa DRI nv18 x86/MMX+/3DNow!+/SSE
X11 Vendor : The X.Org Foundation
-Audio Devices-
Audio Adapter : VIA8233 - VIA 8235

Looking solid. Smile
Back to top
View user's profile Send private message 
ally


Joined: 19 May 2012
Posts: 848
Location: lincoln

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 12:59    Post subject:  

hey micko

sorry for the delay

vattery works correctly with battery installed but reads 'segmentation fault' when no battery is present (on dock), tested puppy431, slacko 5.3.3, fatdog64-611 and lightouse64-511 and all cope ok with battery removed

without battery no display, "seg fault" shows in terminal

HTH

Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Terryphi


Joined: 02 Jul 2008
Posts: 760
Location: West Wales, Britain.

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 14:54    Post subject:  

Using savefile from Slacko 5.4 in 5.4.0.4 results in hang during boot.

Ah, I see. Savefile changed from .3fs to .2fs. Evil or Very Mad

_________________
Classic Opera 12.16 browser SFS package for Precise, Slacko, Racy, Wary, Lucid, Quirky, etc available here Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 2103
Location: Ontario Canada

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 15:17    Post subject: Slacko 5.4.1 Beta
Subject description: 5404 pae version
 

Manual frugal install to a 2tb usb3.0 hard drive, using grub4dos as
the bootloader.
video-info-glx1.5.1Wed 27 Feb 2013onSlacko Puppy 5.4.0.4 Linux 3.4.17-PAE i686
0.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation Device 1082 (rev a1)
oem: NVIDIA
product: GF110 Board - 12630002 Chip Rev
X Server: Xorg Driver: nvidia
X.Org version: 1.12.3
dimensions: 3840x1080 pixels (1027x292 millimeters)
depth of root window: 24 planes
direct rendering: Yes
server glx vendor string: NVIDIA Corporation
server glx version string: 1.4
OpenGL vendor string: NVIDIA Corporation
OpenGL renderer string: GeForce GTX 560 Ti/PCIe/SSE2
OpenGL version string: 4.3.0 NVIDIA 310.32
Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz
Core 0: @1600 1: @1600 2: @1600 3: @1600 4: @1600
5: @1600 6: @1600 7: @1600 MHz
# glxgears
Running synchronized to the vertical refresh. The framerate should be
approximately the same as the monitor refresh rate.
303 frames in 5.0 seconds = 60.501 FPS
301 frames in 5.0 seconds = 60.000 FPS
301 frames in 5.0 seconds = 60.001 FPS
Network controller Ralink corp. RT3090 Wireless 802.11n 1T/1R PCIe
Memory 16473MB (297MB used)

I installed the pets that I made earlier + the proprietary Nvidia
driver.
No problems Smile
screenshot.jpg
 Description   
 Filesize   15.08 KB
 Viewed   451 Time(s)

screenshot.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
ally


Joined: 19 May 2012
Posts: 848
Location: lincoln

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 16:30    Post subject:  

posting from 5404 on lenovo t61, found and loaded everything at startup

installed my normal apps, gweled worked this time (not on 5303)

nice and snappy, testing begins....

Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5761
Location: Kentucky

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 17:03    Post subject:  

Manual frugal upgrade from 5.4.0.3 to 5.4.0.4 on an old P4 box. No problems at all.

# report-video
VIDEO REPORT: Slacko Puppy, version 5.4.0.4

Chip description:
VGA compatible controller: Intel Corporation 82865G Integrated Graphics Controller (rev 02)

Requested by /etc/X11/xorg.conf:
Resolution (widthxheight, in pixels): 1024x768
Depth (bits, or planes): 24
Modules requested to be loaded: dbe

Probing Xorg startup log file (/var/log/Xorg.0.log):
Driver loaded (and currently in use): intel
Loaded modules: dbe dri dri2 extmod fb glx kbd mouse record

Actual rendering on monitor:
Resolution: 1024x768 pixels (270x203 millimeters)
Depth: 24 planes

...the above also recorded in /tmp/report-video
# glxgears
Running synchronized to the vertical refresh. The framerate should be
approximately the same as the monitor refresh rate.
368 frames in 5.0 seconds = 73.419 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.144 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.143 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.144 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.139 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.148 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.143 FPS
376 frames in 5.0 seconds = 75.140 FPS

-Computer-
Processor : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
Memory : 2592MB (241MB used)
Machine Type : Physical machine
Operating System : Puppy Linux
User Name : root (root)
Date/Time : Wed Feb 27 15:04:14 2013
-Display-
Resolution : 1024x768 pixels
OpenGL Renderer : Mesa DRI Intel(R) 865G x86/MMX/SSE2
X11 Vendor : The X.Org Foundation
-Audio Devices-
Audio Adapter : ICH4 - Intel ICH5

Code:
# free
             total         used         free       shared      buffers
Mem:       2592796       776948      1815848            0        65304
-/+ buffers:             711644      1881152
Swap:      4198396            0      4198396
#
Slacko-5.4.0.4.jpg
 Description   
 Filesize   39.75 KB
 Viewed   421 Time(s)

Slacko-5.4.0.4.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
SFR


Joined: 26 Oct 2011
Posts: 1068

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 17:42    Post subject:  

Ok, completely fresh install - spent hours installing lots of stuff, making (my usual) system customizations, and......all is ok! Smile

The only problem I had is the same as Ally's, with powerapplet_tray (since 5.4.0.3), but the version fixed by Rodin.s works fine for me:
http://bkhome.org/blog2/?viewDetailed=00107

Thanks & Greetings!

_________________
[O]bdurate [R]ules [D]estroy [E]nthusiastic [R]ebels => [C]reative [H]umans [A]lways [O]pen [S]ource
Omnia mea mecum porto.
Back to top
View user's profile Send private message 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5728
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 17:52    Post subject:  

+ Nice to adjust mouse sensitivity from mouse wizard
+ Firefox I like Wink
+ Multiple soundcard wizard works as expected
+ Default font is crisp and clear
+ This must be the best looking wallpaper I have seen default in any Puppy.

- CD-player gui is crappy - I will look at it


Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7802
Location: qld

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 18:19    Post subject:  

zigbert wrote:
++++[snip]

- CD-player gui is crappy - I will look at it


Sigmund

Laughing

Yes, a bit Wink

What about a simple button for the mixer like in the main gui?

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7802
Location: qld

PostPosted: Wed 27 Feb 2013, 18:25    Post subject:  

SFR and ally

Thanks for power applet reports. I'm using the default woof version so I'll update it to rodin.s' version.

ally, can you test it?

Also, I have been informed of an issue with vicmz openbox+ pet in PPM. Looking into that.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 14 of 27 [394 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 12, 13, 14, 15, 16, ..., 25, 26, 27 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1049s ][ Queries: 13 (0.0123s) ][ GZIP on ]