Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 31 Oct 2014, 05:59
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Slacko 5.5 Final
Moderators: Flash, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 16 of 27 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 14, 15, 16, 17, 18, ..., 25, 26, 27 Next
Author Message
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5760
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Thu 28 Feb 2013, 15:47    Post_subject:  

Thanks to SFR who solved this bug!
A new version of pMusic is uploaded.

SFR wrote:
@Zigbert: sometimes it's hard to tinker in Pmusic's internals, because for some reason (killall?) when I have, for instance, 'func_mixer' opened in Geany and I will close Pmusic - Geany disappears also. Shocked
...or is It some kind of "anti-hacker protection"..?
I do everything possible to keep intruders out of the pMusic code. It is both secret and sacred. Very Happy
Well, this is a known issue with many of the pSeries apps. It happens only if it is in the first tab of Geany. At shutdown, pMusic reads 'ps' and kills all pids one by one. On the other side, I have not seen this behavior lately..... The code (-quit) is found in /usr/local/pmusic/func (line 606 in 3.3 branch)


Sigmund

_________________
Stardust resources
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1473
Location: Malvern, Worcs, UK

PostPosted: Thu 28 Feb 2013, 17:09    Post_subject:  

Hi Mick

I seem to have lost my battery monitor with 5.4.0.4 4g version.....

Cheers
Peter

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7840
Location: qld

PostPosted: Thu 28 Feb 2013, 17:18    Post_subject:  

peebee wrote:
Hi Mick

I seem to have lost my battery monitor with 5.4.0.4 4g version.....

Cheers
Peter
Try the one on the previous page, TBH, I don't think it's any better, I might even roll back to the one in 5.4 and do a proper compile of vattery as alternate in PPM.
_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1473
Location: Malvern, Worcs, UK

PostPosted: Thu 28 Feb 2013, 18:34    Post_subject:  

01micko wrote:
peebee wrote:
Hi Mick

I seem to have lost my battery monitor with 5.4.0.4 4g version.....

Cheers
Peter
Try the one on the previous page, TBH, I don't think it's any better, I might even roll back to the one in 5.4 and do a proper compile of vattery as alternate in PPM.


Hi Mick

Thanks - powerapplet_tray-2.6-i486-s14.pet works for me - sorry that I didn't find it for myself....

Cheers
Peter

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7840
Location: qld

PostPosted: Thu 28 Feb 2013, 18:36    Post_subject: Re: Slacko 5.4.1 Beta
Sub_title: 5404 non pae
 

Billtoo wrote:

I'll attach the htop and cmus pets that I made, also made pets of
fox-1.6.47-i686.pet and xfe-1.34-i686.pet but they are too large to attach.


Htop and cmus are added to PPM. Can you upload xfe and fox somewhere please?

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7840
Location: qld

PostPosted: Thu 28 Feb 2013, 18:40    Post_subject:  

peebee wrote:

Hi Mick

Thanks - powerapplet_tray-2.6-i486-s14.pet works for me - sorry that I didn't find it for myself....

Cheers
Peter


I have a bung battery in my compaq-cq-60 and this is what I get:
Code:
# ./powerapplet_tray
Floating point exception
I might see if I can patch it. Old version works ok.
_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
artsown

Joined: 12 Sep 2012
Posts: 147

PostPosted: Thu 28 Feb 2013, 19:54    Post_subject:  

I can't detect any differences between the PAE and 4G versions of
5.4.0.4. They work well. Machines here are all older pentium 4 desktops.

Is there some long term benefit to choosing one over the other?

BTW, cheers to the inclusion of Firefox and Flash Player ... and the
choices of colors/themes, etc.

Art
Back to top
View user's profile Send_private_message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7840
Location: qld

PostPosted: Thu 28 Feb 2013, 19:58    Post_subject:  

artsown wrote:
I can't detect any differences between the PAE and 4G versions of
5.4.0.4. They work well. Machines here are all older pentium 4 desktops.

Is there some long term benefit to choosing one over the other?

BTW, cheers to the inclusion of Firefox and Flash Player ... and the
choices of colors/themes, etc.

Art
Re PAE/4G: Not really on your class of machine, but on slower than that I usually recommend 4G. There is a note in the release notes that PAE doesn't run on pentium-M processors with 400MHz FSB.

Glad you have had a good experience, hope it continues Smile

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 2138
Location: Ontario Canada

PostPosted: Thu 28 Feb 2013, 21:31    Post_subject: Re: Slacko 5.4.1 Beta
Sub_title: 5404 non pae
 

01micko wrote:
Billtoo wrote:

I'll attach the htop and cmus pets that I made, also made pets of
fox-1.6.47-i686.pet and xfe-1.34-i686.pet but they are too large to attach.


Htop and cmus are added to PPM. Can you upload xfe and fox somewhere please?


I made an sfs of xfe and the latest midnight commander, the xfe
creates an entry in the filesystem section but also other entries for a file
viewer and a couple of other small utilties in other directories, I
don't know how to fix that but maybe you can.
The midnight commander sfs creates an entry in the filesystem section.

Here are the download links:



http://www.datafilehost.com/download-c76c90c0.html


http://www.datafilehost.com/download-0eac1cd6.html
Back to top
View user's profile Send_private_message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7840
Location: qld

PostPosted: Thu 28 Feb 2013, 22:44    Post_subject:  

Thanks Billtoo,

That version of MC is in PPM already (your build Smile )

With xfe, I split it out into main and DEV, built a pet with fixed .desktop files, now up at ibiblio. (DEV too, with FOX)

For those interested, a PPM update will reveal what I have been up to...

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7840
Location: qld

PostPosted: Fri 01 Mar 2013, 04:10    Post_subject:  

**************

5.4.0.5 is out

See main post

**************

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1473
Location: Malvern, Worcs, UK

PostPosted: Fri 01 Mar 2013, 04:47    Post_subject:  

01micko wrote:
**************

5.4.0.5 is out

See main post

**************


Many thanks for the deltas................

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Sage

Joined: 04 Oct 2005
Posts: 4800
Location: GB

PostPosted: Fri 01 Mar 2013, 06:32    Post_subject:  

.05pae

Hallelujah! Guy-on-a-bike is back!
Sound, vision(ATI), connection(wired) and Flash all working ootb. Just needing Opera reinstating...

Well done, again, m.

Oh, and attend to that infuriating oversight in the start-up options, should not be showing USA, when locale already selected from a 'nox' starting code.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7840
Location: qld

PostPosted: Fri 01 Mar 2013, 06:39    Post_subject:  

Sage wrote:
.Oh, and attend to that infuriating oversight in the start-up options, should not be showing USA, when locale already selected from a 'nox' starting code.


No X you say.. ok, because I tested in X and London works. Thanks for clarification.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
ally


Joined: 19 May 2012
Posts: 856
Location: lincoln

PostPosted: Fri 01 Mar 2013, 07:38    Post_subject:  

not sure if anybody else has experienced this but firefox (19) in 5404/5405 seems to be quite 'laggy' - also laptop was running 8~10 degs hotter too (process load only ~ 15%)

thought it was my isp but download speed the same and constant so have just loaded chromium 25 sfs and browser performance back to normal

old news but abiword doesn't open to clean new page

micko, have you seen barry's blog on the mplayer fix for video playback?

Smile
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 16 of 27 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 14, 15, 16, 17, 18, ..., 25, 26, 27 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0926s ][ Queries: 13 (0.0131s) ][ GZIP on ]