Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 18 Apr 2014, 15:33
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects » Localization Project
norwegian latin1 keyboard layout
Moderators: Lobster, MU, raffy
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
Kark

Joined: 26 Jul 2005
Posts: 26
Location: Norway/France

PostPosted: Mon 18 Sep 2006, 14:15    Post subject:  norwegian latin1 keyboard layout  

Hi,

first of all: I use Puppy 1.0X.

Norwegian keyboard works by the old twoletter method, but there are some errors in it. It does not work by the other method, and the reason seems to be some syntax error(thats what loadkeys says.

I found a norwegian keyboard elsewhere that works. I have changed key number 4 to give @ on shift, as the altgr doesn't work in GTK-applications. Is that bug fixed in newer versions? It's stupid not to be able to use the altgr!!!

grrr!!

Anyway, here it is:
Back to top
View user's profile Send private message 
zigbert


Joined: 29 Mar 2006
Posts: 5562
Location: Valåmoen, Norway

PostPosted: Mon 18 Sep 2006, 15:29    Post subject:  

Hei.
Jeg har orgå hatt problemer med norsk tegnsett, men ikke nå lenger. I puppy 2.10 ble alt plutselig veldig bra. Jeg har ikke hatt problemer med altgr, men med 'del', '`' og '$'. Jeg tror dette må være en nyvinning med xorg7.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Kark

Joined: 26 Jul 2005
Posts: 26
Location: Norway/France

PostPosted: Tue 19 Sep 2006, 05:50    Post subject: bra  

fine greier,
da får jeg vel hive meg rundt og oppgradere. fungerer del og dollar nå da?
Back to top
View user's profile Send private message 
Artie


Joined: 04 Oct 2005
Posts: 446
Location: Norway

PostPosted: Wed 20 Sep 2006, 08:48    Post subject:  

Jeg bruker 1.09CE og hadde problemer med at del tasten ikke slettet til høyre for cursor men til venstre. Tror problemet forsvant da jeg skiftet til Xorg.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger 
ICQ Number 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects » Localization Project
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0376s ][ Queries: 12 (0.0055s) ][ GZIP on ]