Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 21 Sep 2014, 02:24
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Pmusic 3.3.0 says 'data storage error'
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 6 [76 Posts]   Goto page: 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
Author Message
stiginge


Joined: 22 Mar 2007
Posts: 420
Location: Kerry, Ireland

PostPosted: Sat 18 May 2013, 05:57    Post subject:  Pmusic 3.3.0 says 'data storage error'  

hey Zigbert, after downloading the 330 dotpet i keep getting an error as in attachment. It's something to do with data storage. Anyhow, pmusic 330 won't load now at all when selected from menu. Whats the problem here do you know?
image-3.jpg
 Description   
 Filesize   10.35 KB
 Viewed   336 Time(s)

image-3.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3904
Location: World_Hub

PostPosted: Sat 18 May 2013, 06:23    Post subject:  

Depending how you upgraded, this removal bit may straighten things out.
Back to top
View user's profile Send private message 
stiginge


Joined: 22 Mar 2007
Posts: 420
Location: Kerry, Ireland

PostPosted: Sat 18 May 2013, 06:44    Post subject:  

deleted /root/.pmusic, no nothing happens when I try to run pmusic from menu. There also is no entry in htop for running processes. Although there is now a new .pmusic entry in /root
_________________
Buy silver, crash JPMorgan
Back to top
View user's profile Send private message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11068
Location: Arizona USA

PostPosted: Sat 18 May 2013, 09:27    Post subject:  

Try installing the Pmusic .pet again after you delete /root/.pmusic.
Back to top
View user's profile Send private message 
stiginge


Joined: 22 Mar 2007
Posts: 420
Location: Kerry, Ireland

PostPosted: Sat 18 May 2013, 11:07    Post subject:  

Flash wrote:
Try installing the Pmusic .pet again after you delete /root/.pmusic.


done and still nothing happening. And nothing in htop.

got this showing in xerrs.log
Code:
aborting...
/usr/local/pmusic/box_splash: line 55:  1543 Aborted                 $GTKDIALOG -p pmusic_splash --center
rm: cannot remove `/root/.pmusic/tmp/splashtext2': No such file or directory

** ERROR **: gtkdialog: Error in line 5, near token 'string': syntax error

_________________
Buy silver, crash JPMorgan
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3904
Location: World_Hub

PostPosted: Sat 18 May 2013, 12:16    Post subject:  

Your: gtkdialog -v is probably shy of 0.8.3 >> @ 0.7.21.

I'd guess ffmpeg's less and there's no coreutils installed..
Back to top
View user's profile Send private message 
stiginge


Joined: 22 Mar 2007
Posts: 420
Location: Kerry, Ireland

PostPosted: Sat 18 May 2013, 12:34    Post subject:  

Semme wrote:
Your: gtkdialog -v is probably shy of 0.8.3 >> @ 0.7.21.

I'd guess ffmpeg's less and there's no coreutils installed..


i've upgraded gtkdialog and ffmpeg, dont know which coreutils from here http://ftp.gnu.org/gnu/coreutils/ to take. Now pmusic is running, i've got a GUI, however there is no sound when selecting 'play' button. What command to find x86 architecture?

_________________
Buy silver, crash JPMorgan
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3904
Location: World_Hub

PostPosted: Sat 18 May 2013, 12:36    Post subject:  

Are you still on 5.29 or is this a newer pup?
Back to top
View user's profile Send private message 
stiginge


Joined: 22 Mar 2007
Posts: 420
Location: Kerry, Ireland

PostPosted: Sat 18 May 2013, 12:42    Post subject:  

still on 529. There is also a message after clicking on play at bottom of gui - 'source not detected'.
_________________
Buy silver, crash JPMorgan
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3904
Location: World_Hub

PostPosted: Sat 18 May 2013, 12:45    Post subject:  

If there's no coreutils in PPM (update), grab'm from here.. then retry play.

# bash --version should <I'll assume> state some GNU build..
Back to top
View user's profile Send private message 
stiginge


Joined: 22 Mar 2007
Posts: 420
Location: Kerry, Ireland

PostPosted: Sat 18 May 2013, 13:17    Post subject:  

I tried that link, but where is the download file? The disk icon only brings me to another page.

Code:
sh-4.1# bash --version
GNU bash, version 4.1.0(1)-release (i686-pc-linux-gnu)
Copyright (C) 2009 Free Software Foundation, Inc.
License GPLv3+: GNU GPL version 3 or later <http://gnu.org/licenses/gpl.html>

This is free software; you are free to change and redistribute it.
There is NO WARRANTY, to the extent permitted by law.

_________________
Buy silver, crash JPMorgan
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3904
Location: World_Hub

PostPosted: Sat 18 May 2013, 13:45    Post subject:  

*DIRECT DWNLD* from here.
Back to top
View user's profile Send private message 
stiginge


Joined: 22 Mar 2007
Posts: 420
Location: Kerry, Ireland

PostPosted: Sat 18 May 2013, 13:52    Post subject:  

coreutils is now installed, still nothing happening with pmusic though, same error.
_________________
Buy silver, crash JPMorgan
Back to top
View user's profile Send private message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11068
Location: Arizona USA

PostPosted: Sat 18 May 2013, 15:20    Post subject:  

Will anything else in Puppy make a sound? For instance the barks.

I once spent a week trying everything I could think of, including reinstalling Windows, to make my sound work, only to discover that the reason the sound didn't work was the speakers were plugged into the wrong jack on the back of the computer.
Back to top
View user's profile Send private message 
stiginge


Joined: 22 Mar 2007
Posts: 420
Location: Kerry, Ireland

PostPosted: Sat 18 May 2013, 15:38    Post subject:  

the sound is working fine on everything else, just watching youtube now and its ok
_________________
Buy silver, crash JPMorgan
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 6 [76 Posts]   Goto page: 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Multimedia
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0686s ][ Queries: 13 (0.0069s) ][ GZIP on ]