Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 16 Apr 2014, 09:37
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
A couple of issues with remastering my CD
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Author Message
rmcellig

Joined: 19 Nov 2011
Posts: 892
Location: Ottawa Ontario Canada

PostPosted: Wed 26 Jun 2013, 09:20    Post subject:  A couple of issues with remastering my CD  

I am using Precise Puppy 5.6.1. I remastered my setup twice and everything was fine except for a couple of questions I have.

1. Google Chrome is problematic after a remaster because it is looking for the SingletonSocket file.

2. The other issue is Dropbox. I have a file called Dropbox1143 which when activated launches Dropbox. I keep this file in my Startup folder. My Dropbox folder is saved in SDA6. When I start Precise, Dropbox cannot find the folder because I would assume sda6 isn't mounted. What should I do regarding options to fix this?

Other than these two issues, I am really happy with the new Precise 5.6.1 so far.

I boot into Precise from a non Multisession DVD. My save file is kept in sda6.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
CatDude


Joined: 03 Jan 2007
Posts: 1431
Location: UK

PostPosted: Thu 27 Jun 2013, 06:30    Post subject: Re: A couple of issues with remastering my CD  

Hello rmcellig

As i do not use Google Chrome i cannot help with that.

But regarding question 2

rmcellig wrote:
2. The other issue is Dropbox. I have a file called Dropbox1143 which when activated launches Dropbox. I keep this file in my Startup folder. My Dropbox folder is saved in SDA6. When I start Precise, Dropbox cannot find the folder because I would assume sda6 isn't mounted.

You would assume correctly.

Bearing the following comment in mind:
rmcellig wrote:
I boot into Precise from a non Multisession DVD. My save file is kept in sda6.

When booted up in Precise (using that savefile) wouldn't sda6 become /mnt/home Question

CatDude
.

_________________

Back to top
View user's profile Send private message 
rmcellig

Joined: 19 Nov 2011
Posts: 892
Location: Ottawa Ontario Canada

PostPosted: Thu 27 Jun 2013, 08:36    Post subject:  

Your right. So it would make sense that Dropbox would find the folder because it is in the home directory and the home directory has to mount because it contains the save file.. Make sense?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
CatDude


Joined: 03 Jan 2007
Posts: 1431
Location: UK

PostPosted: Thu 27 Jun 2013, 08:51    Post subject:  

Hi

If your Dropbox1143 file points to (for example): /mnt/sda6/dropbox
change it to point to: /mnt/home/dropbox

CatDude
.

_________________

Back to top
View user's profile Send private message 
rmcellig

Joined: 19 Nov 2011
Posts: 892
Location: Ottawa Ontario Canada

PostPosted: Thu 27 Jun 2013, 12:17    Post subject:  

OK. I will. Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0398s ][ Queries: 12 (0.0031s) ][ GZIP on ]