Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 27 Aug 2014, 15:31
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Cutting edge
GUI to download LibreOffice - beta quality
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 18 of 18 [260 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 16, 17, 18
Author Message
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7794
Location: qld

PostPosted: Mon 23 Dec 2013, 01:24    Post subject:  

Puppus Dogfellow wrote:
version 30 appears to be working as well as the others have for me with just one little bit of weirdness: it told me i had 248 version of libreoffice to choose to build from and listed blank spaces and music files. 414 and 406 were among the choices, so not a big deal, just a bit odd.

created sfs file works fine--thanks again, 01micko! (precise 561 fwiw. LO files made under it using your program have been documented to work in 5.5, 5.6, 5.7 (upup), 531 slacko, 5.5 slacko, wheezy---). really cool.

here's a shot of the weirdness:



Laughing .. an amusing conflict.. anyway I'll fix it, just a matter of making sure the temp files are unique.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Puppus Dogfellow


Joined: 07 Jan 2013
Posts: 543
Location: nyc

PostPosted: Tue 15 Apr 2014, 23:31    Post subject:  

01micko wrote:
Puppus Dogfellow wrote:
version 30 appears to be working as well as the others have for me with just one little bit of weirdness: it told me i had 248 version of libreoffice to choose to build from and listed blank spaces and music files. 414 and 406 were among the choices, so not a big deal, just a bit odd.

created sfs file works fine--thanks again, 01micko! (precise 561 fwiw. LO files made under it using your program have been documented to work in 5.5, 5.6, 5.7 (upup), 531 slacko, 5.5 slacko, wheezy---). really cool.

here's a shot of the weirdness:



Laughing .. an amusing conflict.. anyway I'll fix it, just a matter of making sure the temp files are unique.


micko, i was wondering if you could modify the script so that it doesn't necessitate the unloading of the previous sfs/the uninstallation of the previous pet. the temp file weirdness actually brings a little suspense to the build process so you may want to leave that part unchanged.

Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message 
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7794
Location: qld

PostPosted: Wed 16 Apr 2014, 02:30    Post subject:  

Well, the feature of stopping the program if libreoffice is loaded is so users won't jam up their system and make a mess, however I suppose I could make it more developer friendly. I'll see what I can do.. perhaps add a CLI switch. The last thing noobs need is another confusing gui option.
_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Puppus Dogfellow


Joined: 07 Jan 2013
Posts: 543
Location: nyc

PostPosted: Wed 16 Apr 2014, 02:59    Post subject:  

01micko wrote:
Well, the feature of stopping the program if libreoffice is loaded is so users won't jam up their system and make a mess, however I suppose I could make it more developer friendly. I'll see what I can do.. perhaps add a CLI switch. The last thing noobs need is another confusing gui option.


after requesting the change i figured it was there to keep people from having things pile up, but yeah, the process can pretty much choke the machine (if i understand you correctly).

the interface is very straightforward. you can add a "be sure to unload your sfs before you load this one" or a similar pop-up. and maybe, "your system may be floundering about for the next few minutes if you know you don't want to build in ram..." i have one machine that doesn't notice the process, one that can do nothing else during it, and a 2 gig machine that makes me wonder, how much ram do you need to build in ram and what are the advantages? (speed, i'm guessing. usb installs, the first page informs me...2gig...or minimum of one and one...).

anyway, thanks again.
Back to top
View user's profile Send private message 
shinobar


Joined: 28 May 2009
Posts: 2617
Location: Japan

PostPosted: Sat 02 Aug 2014, 09:13    Post subject: get_libreoffice-0.29.1  

LibreOfice has large icons up to 512x521 which makes large icon cache on pupsave.
Removed icons 128x128 and larger:
get_libreoffice-0.29.1.pet
http://shino.pos.to/party/bridge.cgi?puppy/opt/pup5/

_________________
Google Chrome portable
Downloads for Puppy Linux http://shino.pos.to/linux/downloads.html
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 18 of 18 [260 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 16, 17, 18
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Cutting edge
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0674s ][ Queries: 13 (0.0133s) ][ GZIP on ]