Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 28 Nov 2014, 07:11
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Games
Onlive for Puppy Linux?
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
XBlackChaosX

Joined: 16 Oct 2011
Posts: 55

PostPosted: Wed 11 Dec 2013, 17:22    Post subject:  Onlive for Puppy Linux?  

I just found out that someone ported onlive to work on ubuntu and i was wondering if someone with the proper skills can get this working for lucid puppy and other versions of puppy?

http://sourceforge.net/projects/onliveubuntu/
Back to top
View user's profile Send private message 
musher0


Joined: 04 Jan 2009
Posts: 4352
Location: Gatineau (Qc), Canada

PostPosted: Thu 12 Dec 2013, 11:51    Post subject:  

Hello, XBlackChaosX.

Forgive my ignorance, but what does OnLive do exactly?

Thanks in advance and best regards.

musher0

_________________
"Logical entities must not be multiplied needlessly." / "Il ne faut pas multiplier les êtres logiques inutilement." (Ockham)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
fantazam

Joined: 07 Nov 2008
Posts: 4
Location: Croatia

PostPosted: Wed 25 Dec 2013, 15:42    Post subject: Re: Onlive for Puppy Linux?  

XBlackChaosX wrote:
I just found out that someone ported onlive to work on ubuntu and i was wondering if someone with the proper skills can get this working for lucid puppy and other versions of puppy?

http://sourceforge.net/projects/onliveubuntu/



You can run Onlive cloud gaming service on puppy trough wine 1.6,works like a charm
Back to top
View user's profile Send private message 
XBlackChaosX

Joined: 16 Oct 2011
Posts: 55

PostPosted: Tue 31 Dec 2013, 03:16    Post subject:  

how did you get it to work, i keep being told that i need directx 9 or greater when attempt to run it?
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Games
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0407s ][ Queries: 12 (0.0037s) ][ GZIP on ]