Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 27 Nov 2014, 07:59
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Desktop
CompizPup - an experiment
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 4 of 5 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
Author Message
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1519
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Thu 20 Feb 2014, 12:19    Post_subject: Updated setup pet for LxPup14.02  

Updated to revert to LxPanelx-r606

Download the setup pet for use with LxPup14.02 (Slacko 'flavour' only)

Suggest - preferably start again with a clean savefile if frugal install or uninstall the previous setup pet before installing this one. Reboot after installation.

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE

Edited_times_total
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
wrayc

Joined: 19 Feb 2014
Posts: 12

PostPosted: Sat 22 Feb 2014, 15:57    Post_subject: re: Updated setup pet for LxPup14.02  

Thanks peebee for that

still having issues with icons in the app launcher of lxpanel appearing as default icons after reboot with message "file not found"

i think its related to changing theme etc

another question (off topic sorry)

regarding compiz, I like to set up a hot corner or button to view all windows

I only see option of "expose" that shows workspace overview which I dont use

oh also, any pet to tie my hardware volume control into alsa?

thanks thanks
thanks again
Back to top
View user's profile Send_private_message 
wrayc

Joined: 19 Feb 2014
Posts: 12

PostPosted: Sun 23 Feb 2014, 22:59    Post_subject: re: Updated setup pet for LxPup14.02  

update

still having issue post revert to LxPanelx-r606

panels disappeared.

I rebooted without saving and all was well

but my system tray is now MIA
Back to top
View user's profile Send_private_message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1519
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Mon 24 Feb 2014, 04:27    Post_subject: Re: re: Updated setup pet for LxPup14.02  

wrayc wrote:
update - still having issue


Hi wrayc

Really sorry to hear that you are having problems....
I'm at a bit of a loss to suggest what you could do as I don't really understand your setup or what you are trying to do with Compiz - I'm not a Compiz user myself so I'm not the best person to advise when it comes to Compiz configuration and use.

I think the best I can suggest is that you start again with a clean system and download the previous version of LxPup (13.11) from:
http://sourceforge.net/projects/lxpup/files/LxPup13.11/
choosing either the s-4g or the s-pae flavours...

then add Compiz as per:
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=730463#730463

reboot and make a clean savefile and then see how you get on with that.

Quite a lot of things have changed between 13.11 and the pre-release 14.02 that you are using and it may be that something else besides the LxPanel-r694 change is affecting Compiz...

Hope this helps
Cheers
peebee

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1519
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Mon 24 Feb 2014, 15:51    Post_subject:  

Something else to try....

I think that maybe LxPanel plays better with Compiz than LxPanelX.

This pet:
http://sourceforge.net/projects/lxpup/files/Other/lxpanel-0.6.1-2-i686-lxpup.pet/download

converts LxPup14.02 to LxPanel

It should be installed after the Compiz sfs has been installed but before this setup pet is installed:
http://sourceforge.net/projects/lxpup/files/Other/lxpup14.02_compiz_lxp_setup.pet/download

Cheers
peebee

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
wrayc

Joined: 19 Feb 2014
Posts: 12

PostPosted: Tue 25 Feb 2014, 00:00    Post_subject:  

thanks so much peebee for the suggestions

ok, I reverted back to my previously saved SFS file with only couple minor personalizations, like internet connection, chrome installed etc.

I have a feeling the issues have something to do with "theme" changes, that the save file gets corrupted., hence; "file not found" message and icons missing etc

so far, not changing the theme seems to solve the issue

but, I will attempt again, a I already have the sfs file backed up

regards

wrayc
Back to top
View user's profile Send_private_message 
wrayc

Joined: 19 Feb 2014
Posts: 12

PostPosted: Tue 25 Feb 2014, 06:57    Post_subject:  

ok peebee

I tried every single permutation on 14.02 LXpuppy

the last, being the most recent config you suggested

on new install with LxPup-14.02-s-4g-190214.iso

works fine for theme changes

then compiz_python_lxpup-0.8.8.sfs with sfs-load on the fly

then lxpanel-0.6.1-2-i686-lxpup.pet

then lxpup14.02_compiz_lxp_setup.pet

work fine on boot but after theme change

and after reboot

same issue

default icons in application launcher

system tray , however; seems fine


Quote:
Something else to try....

I think that maybe LxPanel plays better with Compiz than LxPanelX.

This pet:
http://sourceforge.net/projects/lxpup/files/Other/lxpanel-0.6.1-2-i686-lxpup.pet/download

converts LxPup14.02 to LxPanel

It should be installed after the Compiz sfs has been installed but before this setup pet is installed:
http://sourceforge.net/projects/lxpup/files/Other/lxpup14.02_compiz_lxp_setup.pet/download

Cheers
peebee
_________________
Back to top
View user's profile Send_private_message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1519
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Tue 25 Feb 2014, 08:41    Post_subject:  

wrayc wrote:
work fine on boot but after theme change

and after reboot

same issue

default icons in application launcher


Changing the GTK2 theme does seem to have this effect. No idea why it works with the original theme but then doesn't if you change it....

Try putting
Code:
lxpanelctl restart
at line 30 of /root/Startup/z-lxde-startup.sh
just before the for loop

This seems to work for me.

I've updated the setup pets with this change.

Cheers
peebee

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
wrayc

Joined: 19 Feb 2014
Posts: 12

PostPosted: Thu 27 Feb 2014, 03:59    Post_subject: lxpanelctl restart  

i will try new setup file with clean install

thanks once again

Quote:
This seems to work for me.

I've updated the setup pets with this change.

Back to top
View user's profile Send_private_message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1519
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Fri 28 Feb 2014, 03:22    Post_subject: CompizPup announcement  

CompizPup is available from SourceForge

Current version is CompizPup-14.02-s-4g-270214.iso

Based on Slacko-5.6.5.6 k3.4.78 nopae

Uses LxPanel instead of LxPanelX

See 1st post for warnings about what sort of hardware this might work on.

It is "an experiment"....

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
wrayc

Joined: 19 Feb 2014
Posts: 12

PostPosted: Sat 01 Mar 2014, 06:13    Post_subject:  

works beautifully

no issues with lxpanel, compiz nor icons

muchas gracias!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
mandibule2005

Joined: 18 Jun 2005
Posts: 54

PostPosted: Fri 14 Mar 2014, 02:55    Post_subject: Nice
Sub_title: The best
 

One of the best , fantastic job Wink
Back to top
View user's profile Send_private_message 
peebee


Joined: 21 Sep 2008
Posts: 1519
Location: Worcestershire, UK

PostPosted: Mon 17 Mar 2014, 05:45    Post_subject: CompizPup updated  

New version of CompizPup - based on Slacko5.7.0pae k3.10.32

CompizPup-14.03-s57-pae-170314.iso

_________________
LxPup-14.10 = Puppy + LXDE
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
neerajkolte


Joined: 10 Feb 2014
Posts: 348
Location: Pune, India.

PostPosted: Thu 15 May 2014, 09:36    Post_subject:  

Just downloaded it.
Thanks

_________________
"One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code."— Ken Thompson
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Gobbi

Joined: 09 Mar 2012
Posts: 150

PostPosted: Fri 23 May 2014, 04:26    Post_subject:  

Installed frugal CompizPup 14.03 pae on a small ext3 partition onto an old notebook - Fujitsu Siemens Amilo 1655G - using an external monitor - Acer AL1711 .
CPU AMD Turion ML-34 , ATI EXPRESS 200M videocard.
Working fine with or without save file .Really nice , thank's peebee & all !
However if I try to make a custom remaster , Compiz breakes - so I use a savefile .

I tried it also on my main desktop but Compiz does not get along with my AMD Sapphire Radeon HD 7870XT card and I didn't made it to install the ati-pet for Slacko 5.7.0 and see it working on that machine .
CompizPup screenshot.jpg
 Description   Screenshot
 Filesize   112.07 KB
 Viewed   198 Time(s)

CompizPup screenshot.jpg

Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 4 of 5 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Desktop
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0815s ][ Queries: 13 (0.0091s) ][ GZIP on ]