Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 27 Nov 2014, 04:08
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
no Sound ? 8086:266e
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
Guest
Guest


PostPosted: Thu 28 Jul 2005, 18:04    Post_subject:  no Sound ? 8086:266e  

Hi

I'm new at this but can boot from cd but have no sound. and the menaing of this is to use puppy to wacht some dvd's (hardware is presend but no software and no richts to install this in windows)

the hardware probe gives me only the following info about most of the devices but this is the sound card I think
8086:266e (4,1) 0 [ (null) - (null) ] (null)

as far as I can think this meas no module is loaded and no info is there.

the pc is A HP-compaq. It is a smal desktop model (new)

Any help ?
Back to top
BarryK
Puppy Master


Joined: 09 May 2005
Posts: 7083
Location: Perth, Western Australia

PostPosted: Thu 28 Jul 2005, 20:42    Post_subject:  

It's an Intel sound chip, so try this:

# modprobe i810_audio

...let us know if it works (or not)!
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0630s ][ Queries: 12 (0.0308s) ][ GZIP on ]